kwestia

{{headerMessage}}
piec chleba. :) Lepienie pierogów wg Pewniaka teoretyka jest tak proste jak budowa cepa, Pewniak teoretyk opowie Ci w szczegółach jak należy lepić pierogi, ale nigdy w życiu nie zrobił ani jednego Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Warsztaty fotografii kulinarnej – kwestie organizacyjne Napisane Luty 17, 2012 przez Klaudyna Hebda w Fotografia kulinarna | | Dzień dobry, Dziś, po przemyśleniu sprawy, chciałam Wam przekazać kilka Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Sernik ten zrobiłam po usłyszeniu opinii swojej Siostry, która była nim dosłownie zachwycona. Jako, że u mnie w domu serniki królują długo nie trzeba było mnie do tego namawiać. Przepis z Kwestia Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Cześć! Kwestia smaku to moim zdaniem jeden z najbardziej inspirujących blogów w sieci. Co prawda, nie wyobrażam sobie, że jedna osoba i jedna rodzina mogą przygotować i zjeść tak dużo różnych Zobacz więcej
{{headerMessage}}
zawartości tłuszczu (ze względu na mojego męża i tatę, którzy aktywnie uprawiają sport i zwracają uwagę na dietę) bezalkoholowy i przemawiający wyglądem/zapachem do kubeczków smakowych dziecka (córa) Zobacz więcej
{{headerMessage}}
akurat działa. Tarczyca to sterownik całego organizmu, zwłaszcza metabolizmu. Jest kilka kwestii na które chciałabym zwrócić uwagę. Kwestia pierwsza - obserwacja Choroby tarczycy diagnozowane są Zobacz więcej
Tomo
Tomo Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Pork&Bacon
Kwestia czasu

Kwestia czasu 54

0
{{headerMessage}}
Już niedługo przy Wierzbowej nowa moda na hot-dogi. Hamburgerów już pełno. A taka odsłona bułki z parówką może być ciekawa. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Co kto powie to jedno, a co pomyśli to drugie. Agato-Konrad w trochę inszej odsłonie. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Prześlij komentarz Dziękuję Ci za odwiedziny. Jeśli jesteś "Anonimowy/a", proszę podpisz się np. nickiem a będzie mi miło :) Zapraszam ponownie i życzę smacznego! Zobacz więcej
janiolka
janiolka Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Eksperyment sobotni
węgry - kwestia tradycji

węgry - kwestia tradycji 128

1
{{headerMessage}}
się po zupie halászlé (rybackiej a nie rybnej wg. tadeusza olszańskiego, kolejne nieporozumienie wynikające z tłumaczenia). i ten zestaw to jest kompletny posiłek nie wymagający żadnych więcej Zobacz więcej
Anya K
Anya K Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Inspiracje z Północy
Kwestia miar i wag

Kwestia miar i wag 64

0
{{headerMessage}}
W skandynawskich przepisach główną miarą zarówno produktów płynnych jak i sypkich jest decylitr (dl; małe przypomnienie z matematyki: 1dl = 100ml). Z kolei w brytyjskich przepisach, często miarą jest Zobacz więcej
{{headerMessage}}
http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/ciecierzyca/hummus/przepis.html Jeden z moich absolutnie ulubionych przepisów - prosty, szybki, pyszny. Robiłam już wiele razy, ale zawsze znika tak szybko, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Archiwum bloga lipiec (1) czerwiec (3) maj (4) kwiecień (4) marzec (6) luty (6) styczeń (9) grudzień (4) listopad (8) październik (11) wrzesień (4) sierpień (3) lipiec (6) czerwiec (10) maj (11) Zobacz więcej
{{headerMessage}}
się współwystępowanie nawracających infekcji. Autorzy wyjaśniają kwestię stosowania diet w nadwrażliwościach, a także to jak istotne są odpowiednio zlecone badania i testy. Ze względu na to, że Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Dziś w roli głównej wystąpi sezam, nie zabraknie też kokosa i chałwy. Żeby nie było za słodko, całość dopełni smak dżemu porzeczkowego. Przygotuj: Ciasto : 3 szkl. mąki pszennej szkl. cukru pudru Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Potrzebne: ciasto kruche: 250 g mąki pszennej 2 łyżki cukru szczypta soli 150 g masła (zimnego) 6 łyżek lodowatej wody 5 łyżek wiórków kokosowych opcjonalnie, dodatkowo inny tłuszcz: 3 łyżki smalcu Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Pierwszy raz jadłam ciasto na tym spodzie w Sylwestra, dwa lata temu, kiedy to Babette, w wielkim stylu, wniosła je w toruńskie progi :) Smakowało wszystkim, i małym, i dużym, a następnego dnia, w Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Połączenie mięsa z owocami nie zawsze wychodzi na dobre. Wiem to z własnego doświadczenia. Są takie mięsa, które moje kubki smakowe tolerują tylko w wersji ostrej np. żeberka.Zakaz łączenia smaku Zobacz więcej