łazanki pasteryzowanie

kapusty bez mięsa i kiełbasy i zamrozić do przygotowania kulebiaka i łazanek z kapustą przyrządzamy pasztet - gotową, przyprawioną, surową masę na pasztet zamrażamy w pojemniku plastikowym pieczemy Zobacz więcej
kapustę wyparzoną łyżką i za pomocą czystej ściereczki przemywam solanką brzegi naczynia. Po około 6 dniach zakręć słoiki z kapustą (jeśli była w glinianych naczyniach, przełóż do słoików) i Zobacz więcej
autorka: Pyza | blog: Smaczna Pyza Schab duszony z czernidłakami autorka: Pyza | blog: Smaczna Pyza Pizza z kaniami, prosciutto i serem autorka: Pyza | blog: Smaczna Pyza Krupnik jakubkowy autorka: Zobacz więcej
... Filozofia smaku U Karmel-itki. Kwestia Smaku Barbara Bakes Love and Olive Oil White Plate Moje Wypieki Blog o wędzeniu Just a Taste Smaczne, zdrowe... wyroby domowe W pewnej kuchni na Wyspach... Zobacz więcej