licencja na gotowanie

: F1 od kuchni Dodaj komentarz » TrackBack Ostatnie wpisy Bułeczki śniadaniowe Ciasto ucierane z truskawkami Wspólne gotowanie z formułą - ... Kaiserschmarrn - omlet ... Babka majonezowa z ... Zobacz więcej
Adrijah
Adrijah Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Red and Pale
O mnie

O mnie 74

0
O mnie Red and Pale, czyli biało-czerwone gotowanie Ruda - no dobra, teraz już czarna - i Blada Córka i studentka w jednym, bierze się za gotowanie Blog > Komentarze do wpisu « Gwiazdki orzechowe z Zobacz więcej
Venidle
Venidle Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Venidle
Toskańskie stoły

Toskańskie stoły 128

0
Autor: topferNa licencji CC Toskańczycy jedzą różne miejscowe specjały, o których pewnie nawet pan nie słyszał. Ja uwielbiam np. pappardelle alla lepre, czyli makaron w sosie z duszonego zająca. Z Zobacz więcej
będą lepsze niż z cukierni... bo wszystko co samemu robione jest pyszniejsze:) zdjęcie wykonane przez autorkę Ladies cooking- Michałkowa Salceson- Licencja na gotowanie Zaciekawiło mnie na Zobacz więcej
przepraszam! Odebrałam maila jak byliśmy w szpitalu w Poznaniu i chyba go przypadkiem skasowałam :( przepraszam, już nadrabiam :) Dodaj komentarz » Ostatnie wpisy Bułeczki śniadaniowe Ciasto ucierane Zobacz więcej
ucierane z truskawkami Wspólne gotowanie z formułą - ... Kaiserschmarrn - omlet ... Babka majonezowa z ... Knekkebrød - norweskie ... Dietetyczne biscotti ... Wspólne gotowanie z Formułą - ... Zobacz więcej
, czyli przepisy. Ten wpis to taki nasz mały kamyczek kładziony na barykadę walki z głupotą ;) Pewnie jeszcze długo logo tej marki będzie u nas wywoływało uśmieszek politowania i zażenowanie. A na Zobacz więcej
piętnaście godzin dziennie. W takich momentach nie mam oczywiście czasu na długie gotowanie. O tym, co będziemy jeść w czwartek, myślę w środę. Wybieram dania, które “robią się same”. Mogę zostawić Zobacz więcej
autorka: Mirabelka | blog: Mirabelkowy blog Adżarskie chaczapuri autorka: Rynn | blog: Rynn’s Om Nom Nom Chinkali autorka: widelcem-pisane | blog: przepisy kulinarne szybki obiad Aczma - dla Zobacz więcej
Wspaniała tarta bakaliowa, która idealnie sprawdzi się podczas świąt. Wypełniona dużą ilością orzechów i suszonych owoców, które połączone zostały polewą z miodu i śmietanki z niewielką ilością Zobacz więcej
niedostępnych, ja użyłam mieszanki fety i mozarelli. Może to i profanacja tej potrawy ale nam ta profanacja bardzo smakowała. Przepis znalazłam na blogu "Licencja na gotowanie", zwiększyłam proporcje Zobacz więcej
są na tłuszczu. Przepis ten to wersja indyjskich racuszków cebulowych Bhaji, pysznych i aromatycznych. Ja dodałam do swoich curry oraz słodką paprykę. Do sosu słodko-kwaśnego pasowały wręcz idealnie! Zobacz więcej
Ciasto o, którym marzyłam od zeszłego roku. Ciasto bardzo smaczne z moją ulubioną kruszonką i oczywiście dużą ilością owoców. Przepis z bloga. Licencja na gotowanie . Składniki na ciasto : ( robiłam Zobacz więcej
Po raz kolejny chapeau bas dla p. Augusta Leckera za niepowtarzalny styl. W głębi po lewej zawieruszył się słoiczek z konfiturą jabłkową w stylu starofrancuskim (pommes au beurre Autor: Billy Frank Zobacz więcej
Małgorzata Rusek
Małgorzata Rusek Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Sanitas
Dwa lata blogowania

Dwa lata blogowania 10

0
Dokładnie dzisiaj mijają dwa lata prowadzenia przeze mnie bloga. Dwa lata ciężkiej, ale satysfakcjonującej pracy, której efekty, mam nadzieję, widać. Wszystko, co jest związane z blogiem, robię sama. Zobacz więcej
Niedawno zostałam nominowana przez Berkę z blogu Z miłości do gotowania do blogowej nagrody w zabawie Versatile Blogger Award. Dziękuję serdecznie jeszcze raz za to wyróżnienie, jest mi bardzo miło i Zobacz więcej
~Justyna
~Justyna Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Relaxtime.pl
Muffiny  daktylowe

Muffiny daktylowe 131

0
Dzisiejszy wypiek był wymuszony produktami jakie posiadałam, a mianowicie daktylami. Musze sie przyznać, że nie za bardzo miałam styczność z tymi owocami wcześniej (jadłam je chyba tylko raz w życiu) Zobacz więcej
! Wróciwszy wczoraj późno z wykładów postanowiłam przygotować coś dobrego na kolejny ciężki dzień w biurze. Nie mam już czasu na gotowanie w ciągu dnia, a i wolne wieczory kurczą się coraz bardziej. Zobacz więcej
. :) W pide zakochałam się od pierwszego wejrzenia, a zobaczyłam je po raz pierwszy na blogu Licencja na gotowanie i postanowiłam sobie, że je upiekę na 100 %, że po prostu muszę bo wyglądają mega Zobacz więcej
gruzińskiej. Dziś kolejny przepis na potrawę równie popularną - chaczapuri, czyli placki z ciasta drożdżowego z twarogiem,choćmożna jeprzygotowaćz różnorakim farszem (mięsnym, z fasoli). Przepis z Zobacz więcej