lichen

ZOBACZ TAKŻE:

Sanktuarium w Licheniu Starym | Zielakowo Skip to content Zielakowo Polska oczami ekipy rodzeństwa Zielaków Sanktuarium w Licheniu Starym 11 listopada 2016 HelalBez kategorii Licheń Stary (do 31 Zobacz więcej
Bardzo aromatyczna zupa fasolowa ,pełna smaku dobrej kiełbasy i wędzonego boczku. 20 dag.suszonej fasoli białej 1 kość od szynki 1 pęczek włoszczyzny 100 g.wędzonego boczku 100 g.kielbasy( ja dałam Zobacz więcej
Ceviche to jedno z tradycyjnych dań kuchni peruwiańskiej, które jest również bardzo popularne w innych krajach Ameryki Łacińskiej, takich jak Ekwador czy Meksyk, przy czym w każdym z tych krajów Zobacz więcej
Cold Cucumber Garlic Soup... 10 things you can make in your Kitchen Aid Blender - Passionate About Baking Skip to primary navigation Skip to content Skip to primary sidebar Skip to footer Passionate Zobacz więcej
pastalena
pastalena Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Pastalena
Kitchen&Food Hacks

Kitchen&Food Hacks 21

Life is short, eat dessert first!: Kitchen&Food Hacks Life is short, eat dessert first! New posts every Thursday | Nowy post w każdy czwartek Pages Home Bio Contact Categories - spis treści Zobacz więcej
PysiaGotuje
PysiaGotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
PysiaGotuje.pl
Przelicznik kuchenny

Przelicznik kuchenny 95

Przelicznik kuchenny - Kalkulator wag kuchennych - Blog kulinarny Pysiagotuje.pl Dania główne Dania i potrawy mięsne Dania wegetariańskie Dania z makaronem Zapiekanki Zupy Desery Ciasta Przekąski Zobacz więcej
Marzi
Marzi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
ComedorArteSano
Chichén Itzá / México /Meksyk

Chichén Itzá / México /Meksyk 18

Kategoria: LUGARES / MIEJSCA Zobacz więcej
Niezawodna masa cukrowa ,sprawdziła się kolejny raz na naszym torcie;) efektowne róże to nic trudnego ,wystarczą chęci by tworzyć wyjątkową dekorację... SKŁADNIKI NA MASĘ CUKROWĄ; 80 dag cukru pudru 3 Zobacz więcej
Początkowo ten wpis miał być zatytułowany „Indyjskie czarne złoto”, jednak termin „czarne złoto” w Polsce zarezerwowano dla węgla, więc niewtajemniczeni mogliby pomyśleć, że dziwnym trafem napisałem Zobacz więcej
Witajcie:)Kochani!!! Radosnych,rodzinnych i spokojnych Świąt Wam życzę! Błogosławieństwa Jezusa Zmartwychwstałego, aby strzegł nas od wszystkiego co złe! A na tych którzy w rodzinie! kierują się Zobacz więcej
Marysia z Najszybsze Misie
Marysia z Najszybsze Misie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Najszybsze Misie
Ceviche

Ceviche 60

Surowe mięso zawsze było u nas w kuchni kontrowersyjne. Podczas gdy dla mnie najlepsze są steki krwiste, najlepiej niebieskie, albo w ogóle surowe, Misiencjusz woli well done i wszelkie oznaki życia Zobacz więcej
Zepsuło się plastikowe popychadło w bębenkowej tarce. Jak się dużo pichci, to tak bywa. Sprzęty nie dają rady i czasami nie nadążają za zapracowanymi kucharkami. Ale jeśli stolarz pomoże, to wyrzeźbi. Zobacz więcej
Uwielbiam wszelkiego rodzaju owocowe wypieki, ale przyznam szczerze, że z rabarbarem robiłam je po raz pierwszy, gdyż to moja Babcia zwykle robi placek drożdżowy z tą kwaskowatą rośliną. Ciasto z Zobacz więcej
Jakiś czas temu miałam ogromną przyjemność, w ramach współpracy z portalem Pyszne.pl przygotować znów coś super! I o przyjemności piszę w 100% szczerze – bawiłam się przy tym projekcie świetnie i Zobacz więcej
Pamiętacie nasz post z ubiegłego tygodnia, w którym testowałam wraz z Alą nowy blender kielichowy marki G21? Kto nie miał okazji go widzieć, zapraszamy TUTAJ. Tydzień temu poddałyśmy z Alą dokładnym Zobacz więcej
oregano
oregano Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Oregano & cynamon
Quiche

Quiche 1742

Ucieszyłam się, gdy zobaczyłam durszlakową akcję Ekonomia Gastronomia. Od pewnego czasu to dość bliska memu sercu filozofia. Ale nie zawsze tak było. Zostałam "nawrócona" na ekonomię gastronomię, Zobacz więcej
mirosix
mirosix Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Gotowanie pod gruszą
Miche

Miche 87

Przepis tygodnia - ... » Miche Kulinarny aforyzm: Pieniądze to szósty zmysł, bez którego nie można w pełni wykorzystać pozostałych pięciu. William Somerset Maugham A ja dalej piekę z książki Petera Zobacz więcej
Niedzielny poranek, kawusia w łóżeczku, na polu pizga złem, czyli jakieś minus milion stopni. – co dziś robimy z obiadem? Nie mam weny – no to chodźmy gdzieś. Co byś zjadła? – w sumie to nie wiem. Nie Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: