łosoś rucola

Czyżby wiosna? Uwiodła mnie dzisiaj rucola a w połączeniu z łososiem i papryczką chili. Takie śniadanie made my day! Zobacz więcej
Ciekawa w smaku , lekkakalorycznie przekąska. Maca, łosoś i rucola, polecam na drugie śniadanie ,dlawegetarian dla tych co na diecie dla wszystkich - smacznego :) Składniki Maca z ziołami Zobacz więcej
Składniki: ( 2 os ) 1) Filet z łososia 200 g 2) Rucola 1op. 3) Jajka 3 szt. 4) Pomidor 6) Ogórki małosolne 2 szt. 7) Oliwa z oliwek 75 ml 8) Ocet balsamiczny ( słodki) 25 ml 9) Sól i pieprz Przepis: Zobacz więcej
Rucola - jej smak znam już jakiś czas. Do tej pory nie zdarzyło mi się jeść żadnej sałatki na jej podstawie, ale niedawno to się zmieniło. Przepyszna sałatka, którą dosłownie pokochałem. Sałatka z Zobacz więcej
Sylwester za pasem więc dla tych, co imprezują w domu mam kilka fajnych sprawdzonych, swoich przepisów. Jeżeli bawicie się na domówkach to polecam Wam kilka moich perełek imprezowych. Składniki: - Zobacz więcej
równomiernie ugotowane. Dobrałam do nich pomidorki koktajlowe, które są moim zdaniem najlepszym wyborem spośród bezsmakowych pomidorów w zimie...następnie rucola, feta i rzymska sałata. Całość polana Zobacz więcej
nioolek
nioolek Obserwuj blogaObserwujesz bloga
morning fairy
_68 dzienny jadłospis

_68 dzienny jadłospis 423

0
, blueberries, frozen banana, coconut milk, greek yoghurt topped with coconut flakes) Obiad: Makaron durum z pieczonym łososiem, mascarpone, rukolą i prażonymi orzechami piniowymi (Durum pasta with Zobacz więcej
Z cyklu: Niedzielne (niekoniecznie) słodkie śniadania. Bułeczki oliwkowe z łososiem. Nie każdy lubi niedzielne śniadania na słodko. Jeśli chcecie zaskoczyć kogoś bliskiego wyjątkowym śniadaniem, być Zobacz więcej
do napisania recenzji. Składniki: różne rodzaje sałat - u mnie sałata lodowa i rucola, ser mozzarella - u mnie małe kulki, ser pleśniowy - lazur, filet z piersi kurczaka - 1 podwójna, ciemne Zobacz więcej
W sam raz na niedzielny obiad :) Składniki (na dwie porcje): dwa filety z łososia (bez skóry) 1/2 szklanki soczewicy zielonej 4 łyżki kaparów odsączonych z zalewy 1 łyżka masła 150ml czerwonego wina Zobacz więcej
Uwielbiam lekkie nie pracochłonne obiady, do których z pewnością można zaliczyć to danie, łosoś z grilla na zielono. Łosoś to smaczna i zdrowaryba, która bardzo często gości na naszym stole nie mniej Zobacz więcej
. Następnie wyjmij, odwiń z folii i pokrój na plastry ok. 4 cm. Rozłóż na talerzu. Gotowe! Moje uwagi: 1. Nie dodawaj za dużo pomidora jeśli nie chcesz żeby twoja tortilla pływała. 2. Zamiast szynki Zobacz więcej
w smaku do kminku i anyżu. Doskonały do ziemniaków, łososia, masła ziołowegoi ogórków. Melisa- dodawana do sałatek, używana do parzenia naparów. Znakomita do białego sosu, ryb i kurczaka Mięta- Zobacz więcej
Udało mi się wyhodować w tym roku różne sałaty z nasion i sadzonek, toteż korzystam z nich chętnie i robię różne sałatki. Moje ulubione to te w winegrecie, na domowych octachjabłkowych. Do sałatki z Zobacz więcej
. PRODUKTY 0,5 kg sprawionego fileta łososia trochę octu winnego sól morska i świeżo mielony czarny pieprz cytryna lub limonka oliwa, musztarda i miód do sosu pęczek rucoli SPRZĘT ciężki nóż deska do Zobacz więcej
Rucola ze szparagami zawijanymi w prosciutto | LOVE EAT! LOVE EAT! Blog « Sushi: Hosomaki, Sake i Maguro Maki, Uramaki krab Rucola ze szparagami zawijanymi w prosciutto 17 czerwca 2014 Garść rucoli Zobacz więcej
Sałatka z prosciutto, corregio i truskawkami | LOVE EAT! LOVE EAT! Blog « Grillowana pierś w piwnej marynacie Sałatka z prosciutto, corregio i truskawkami 8 lipca 2014 Rucola Szynka parmeńska Pistacje Zobacz więcej
Kwietniowy GLAMOUR już w kioskach, więc na blogu mogą zacząć pojawiać się moje przepisy z użyciem łososia norweskiego. Jako pierwszy dodaję przepis na wiosenne kubeczki z łososia norweskiego z Zobacz więcej
Masłowa Radicchio Rzymska Rukola Roszponka Szpinak młody Grzyby Kanie Kurki Pieczarki Prawdziwki, podgrzybki Suszone Mięsa i ryby Kurczak Łosoś Makrela Pstrąg Wieprzowina Wołowina Nabiał, sery, jajka Zobacz więcej
mleka olej do smażenia Pasta: 200 g pieczonych warzyw korzeniowych (seler, pietruszka, marchew, burak) 200 g ugotowanej fasoli borlotti(żurawinowej) lub Kidney sól, pieprz do smaku Do podania: rucola Zobacz więcej