Przepis na łosoś w panierce

Soczysty i delikatny łosoś w chrupiącej panierce z bułki tartej i mielonego lnu. Składniki: -filet z łososia bez skóry -bułka tarta z lnem -sól, pieprz -czosnek niedźwiedzi -2 jajka -olej do Zobacz więcej
Pieczony łosoś w panierce z jagłów - Zdrowa Dieta, Odchudzanie i przepisy kulinarne Zdrowa Dieta, Odchudzanie i przepisy kulinarne Strona Katarzyny Gurbackiej Strona domowa Artykuły Zdrowie Porady Zobacz więcej
Łosoś w panierce sezamowo-makowej -oj jakie to dobre .Polecam składniki * 1 szt łosoś, * 1 łyżka mak, * 2 łyżki sezam, * Sól, * pieprz kamis * sałata Filet z łososia kroimy w pałeczki Zobacz więcej
Kamila
Kamila Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
ogrody babilonu
łosoś w panierce z nori

łosoś w panierce z nori 388

Nori to sprasowane algi morskie, nadają posmak oceanu sushi, sałatkom, daniom z ryżu oraz makaronu. Algi morskie stanowią bogate źródło mikroelementów, witamin oraz aminokwasów egzogennych, Zobacz więcej
Nie lubiłam łososia do czasu, kiedy upiekłam go w piekarniku w panierce chlebowo - orzechowej. Jest łatwy i szybki w przygotowaniu. Nie ma szans, żeby się nie udał. A do tego smakuje obłędnie. Łosoś w Zobacz więcej
Łosoś zapiekany w piekarniku pod parmezanem z pietruszką lub szpinakiem z bazyliowo-ziemniaczanym puree i marchewką Składniki, 2 porcje: 300 g filetu z łososia 2 szczypty soli czarny pieprz marynata:4 Zobacz więcej
« Sałatka Śledziowa z ... Łosoś w Pistacjowej Panierce Pieczona ryba w chrupiącej otoczce z pistacji i parmezanu. Szybka, smaczna i zdrowa. Podałam ją z tak przyrządzonym kuskusem i przyznam, że to Zobacz więcej
I jak tu żyć bez detoksu? Właściwie to trochę mi smutno, że już się kończy. Mogłabym go teoretycznie przedłużyć o kolejny tydzień… ale tęsknię już za pewnymi smakołykami, bo w sumie to jestem Zobacz więcej
Łososia można przygotować na setki sposobów. Dzisiaj chciałbym zaproponować wersję na chrupko. Łosoś w panierce z orzeszków ziemnych Kolejny przepis podpatrzony u Gordona Ramsaya. W jego wersji do Zobacz więcej
ŁOSOŚ W PANIERCE SEZAMOWEJ Delikatna i smaczna ryba, wspaniale usmażona i przyprawiona. Chrupiąca panierka na wierzchu, w środku soczyste mięso. Łosoś w takim wydaniu świetnie sprawdzi się jako Zobacz więcej
Dziś przybywam do Was z nowym, wypróbowanym na moich domownikach, przepisem na pieczonego łososia. Tym razem uszlachetniłam jego smak panierką orzechową, dzięki czemu jeszcze bardziej zyskał na smaku. Zobacz więcej
Jest kilka takich połączeń składników, które zawsze się sprawdzają. To między innymi duet łosoś-sos sojowy oraz trio łosoś-sos sojowy-sezam. Elementy stworzone po to, aby występowały razem i wprawiały Zobacz więcej
wioletaperkowska
wioletaperkowska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
wybornesmaki
Łosoś w owsianej panierce

Łosoś w owsianej panierce 142

Łososia zazwyczaj piekę w piekarniku z rozmarynem. Tym razem przygotowałam go smażonego na patelni. Do panierki użyłam płatków owsianych wymieszanych z bułką tartą. Do tego surówka i kolejna Zobacz więcej
Dżemdżus
Dżemdżus Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Dżemdżus
Łosoś w panierce panko

Łosoś w panierce panko 49

Mezalians – tego bali się ojcowie, przed tym z niepokoju drżały matki. Młodych paniczy i panienki pilnowano niemal całą dobę by uchronić rodziny przed niepożądanym związkami. Aranżowano małżeństwa, Zobacz więcej
Pyszna propozycja dla miłośników łososia :) Cudownie smakuje otulony orzechową panierką. Szybki i smaczny pomysł na rybę :) SKŁADNIKI (dla 4 osób) 600 g filetu z łososia bez skóry sól morska biały Zobacz więcej
Idealny, szybki obiad dla zapracowanych. Najpierw składniki należy przygotować, np. szpinak dzień wcześniej a potem w 30 minut obiad na stole. Łosoś podany z panierką kurkumową jest aromatyczny i Zobacz więcej
cris04
cris04 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Zakamarki mojej kuchni
Łosoś w zielonej panierce

Łosoś w zielonej panierce 131

Zacznęmożedośćznanym i nudnym stwierdzeniem,że dobrze jestspożywać ryby regularnie. Najlepiej, by gościły na naszych stołach 2,a nawet3 razy w tygodniu.Ale o tym wszyscy wiemy i bardziej traktujemy tę Zobacz więcej
Lato się skończyło. Za mną pracowity wrzesień. Przygotowania do Celtic Fringe Festival, który zakończył się w minioną niedzielę, oraz do jesiennego numeru „Maszketów” pochłonęły cały mój czas wolny Zobacz więcej
Znowu jakiś czas przerwy spowodowany ogromem pracy, ale wracam z kolejnym ciekawym smakiem. Dawno nie było “rybki”, a że akurat dzisiaj w sklepie trafiłem na ładny “okaz” – to urodziło się takie danie Zobacz więcej
Powroty nigdy nie są łatwe... zwłaszcza po dłuższych, tych nieplanowanych przerwach :-P Mam nadzieję, że teraz wpisy będą pojawiać się regularniej, bo gotowania ani pieczenia wcale nie porzuciłam, o Zobacz więcej