łotewska zupa chlebowa

Zupę chlebową przedstawiałam już dwa razy. Pierwsza pochodziła ze zbiorów Filipa. Następna, o obiecującej nazwie Zupa Chlebowa Casanovy, z książki "Rozkosze podniebienia według Casanovy czyli sztuka Zobacz więcej
drożdżach i z chrupiącą skórką. Dodatek prażonej cebulki bardzo ożywia smak i aromat chleba - świetnie komponuje się z żytnią mąką. Chleb żytni na drożdżach z prażoną cebulkąSKŁADNIKI: 1 kg mąki Zobacz więcej
przyjemnym zapachu chleba żytniego na zakwasie. TatterowiecSKŁADNIKI: 40 dkg zakwasu żytniego dokarmionego przed 8-10 godzinami 150 ml wody 10 dkg maki zytniej razowej 30 dkg maki pszennej chlebowej Zobacz więcej
) BUŁKI I CHLEBY(42) CIASTA I CIASTKA(110) DANIA Z RYŻU(10) DIPY I SOSY(16) GRILL(16) KASZA(8) KUCHNIA ANGIELSKA(1) KUCHNIA CHIŃSKA(10) KUCHNIA CZESKA(5) KUCHNIA INDYJSKA(2) KUCHNIA MEKSYKAŃSKA(8) Zobacz więcej
laura
laura Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Cafe Babilon
CHLEB DYŻEWSKI

CHLEB DYŻEWSKI 470

0
(1)kabanosy(2)kakao(6)kalafior(3)kalarepa(1)kalmary(1)kapusta(3)kapusta czerwona(1)kapusta kiszona(10)kapusta pekińska(2)kapusta Zobacz więcej