łotewska zupa chlebowa na słodko

{{headerMessage}}
Zupę chlebową przedstawiałam już dwa razy. Pierwsza pochodziła ze zbiorów Filipa. Następna, o obiecującej nazwie Zupa Chlebowa Casanovy, z książki "Rozkosze podniebienia według Casanovy czyli sztuka Zobacz więcej
{{headerMessage}}
drożdżach i z chrupiącą skórką. Dodatek prażonej cebulki bardzo ożywia smak i aromat chleba - świetnie komponuje się z żytnią mąką. Chleb żytni na drożdżach z prażoną cebulkąSKŁADNIKI: 1 kg mąki Zobacz więcej
{{headerMessage}}
przyjemnym zapachu chleba żytniego na zakwasie. TatterowiecSKŁADNIKI: 40 dkg zakwasu żytniego dokarmionego przed 8-10 godzinami 150 ml wody 10 dkg maki zytniej razowej 30 dkg maki pszennej chlebowej Zobacz więcej
{{headerMessage}}
(3)KUCHNIA CHIŃSKA(10)KUCHNIA CZESKA(5)KUCHNIA INDYJSKA(2)KUCHNIA MEKSYKAŃSKA(8)KUCHNIA NIEMIECKA(4)KUCHNIA OBU AMERYK(5)KUCHNIA WŁOSKA(10)KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA(13)KUCHNIE Zobacz więcej
laura
laura Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Cafe Babilon
CHLEB DYŻEWSKI

CHLEB DYŻEWSKI 476

0
{{headerMessage}}
(1)mak(2)makaron domowy(1)MAKARONY I KLUSKI(46)makrela(6)marchew(5)marchewkowe(2)marokański(1)marynata(2)mascarpone(5)masło czosnkowe(1)mazurek(3)maślanka(1)migdały(5)MIĘSA(56)mięso(2)mięso Zobacz więcej