Przepis na made with love

Prototyp... ... czyli prezent dla K. Made with Love by Gaba. Zobacz więcej
Prototyp... ... czyli prezent dla K. Made with Love by Gaba. Zobacz więcej
Niestety przyszła do nas jesień. A co za tym idzie zimne jesienne wieczory, pełne deszczu i wiatru. W takie dni mamy ochotę na coś rozgrzewającego, a najlepsze go tego są koczyk, ciepła herbata i Zobacz więcej
Udało mi się znaleźć stemple (Duka) i zbierałam się jakiś czas, żeby powtórzyć te boskie ciasteczka,które robiłam już w różnych odsłonach, także korzystając ze stempli literkowych, ale jakoś nie Zobacz więcej
Ciasteczka czekoladowe są dobre bo są ciasteczkami i są czekoladowe. Wyznając tę filozofię postanowiłam mojemu mężowi takie upiec w ramach Walentynkowego prezentu ( tak nieco zaległa sprawa) :). Córka Zobacz więcej
Zawsze zastanawiam się jak to się dzieje, że na zagranicznych blogach są tak ładne zdjęcia... Na pewno większość z blogerów ma talent fotograficzny, ale moim zdaniem duży wpływ ma także prezentacja, Zobacz więcej
Każdy, kto lubi gotować, polubi też robienie mydła. Po pierwsze dlatego, że i w jednym i w drugim przypadku rzecz dzieje się w kuchni. I jedno i drugie wymaga po prostu cierpliwości do odważania Zobacz więcej
Przepis na ok. 20 sztuk ciastek. Składniki: 200 g mąki pełnoziarnistej pszennej 100 g masła 110 g masła orzechowego 1 jajko 100 g cukru trzcinowego Przepis: Do miski wrzucamy masło, masło orzechowe Zobacz więcej
To miał być cykoriowy wieczór, mielismy siedzieć przed telewizorem i trzymać kciuki za Witloof Bay, tymczasem nici z finału, Belgowie się nie zakwalifikowali... A była to chyba jedyna grupa, która tam Zobacz więcej
Oh how lovely
Oh how lovely Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Oh how lovely
(bez tytułu)

(bez tytułu) 48

Wpis bez tytuďżu Oh, how lovely! Blog > Komentarze do wpisu « Made with love- ciastka z mąki orkiszowej i ... sobota, 19 października 2013, agson_1 poleć znajomemu » śledź komentarze (rss) » Dodaj Zobacz więcej
Z myślą o moich zagranicznych czytelnikach, którzy śledzą mojego anglojęzycznego bloga Fussy in Kraków, postanowiłam stworzyć polsko-angielski słownik najważniejszych polskich potraw. Może Wam też się Zobacz więcej
I love tomatoes! They’re my favourite veggies all year round. I can eat them all the time with everything – soup, sauces, raw as a snack, with salads and on sandwiches! I’ve made this sauce forravioli Zobacz więcej
I love tomatoes! They’re my favourite veggies all year round. I can eat them all the time with everything – soup, sauces, raw as a snack, with salads and on sandwiches! I’ve made this sauce forravioli Zobacz więcej
"I ought to hate him but still I love him so Cos I require love that's made of fire And in his arms I find always get that kind No good man Ever since the world began tere's been other folks like me Zobacz więcej
Dziś Światowy Dzień Makaronu, więc jak mogłabym nie dodać jakiegoś przepisu z makaronem w roli głównej. Nieprzypadkowo trafiło akurat na sos carbonara, ponieważ jest to ukochany sos mojego ukochanego Zobacz więcej
First thing you need would be to know is what’s happening on the planet. Gemini men want to learn everything and have strong views so if you want to be ready to hold a dialogue with one of these guys, Zobacz więcej
Angie123
Angie123 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
I adore cinnamon
Migawkowo: wrzesień

Migawkowo: wrzesień 47

Z telefonem w ręku #9 od lewej: taki piękny wrzesień odpoczywamy to, co robię, czekając na przyjaciółkę w jej ogrodzie;> śniadanie mistrzów witaminki kocham targi staroci jajka od szczęśliwej kury Zobacz więcej
"The scone is a small British quick bread, traditionally hailing from both Scotland and the South West England. They are usually made of wheat, barley or oatmeal, with baking powder as a leavening Zobacz więcej
Any kind of dumplings made with potato have to be good, right? I know it's like that with me ;) but, on this occasion I was a little bit skeptical when I read Anotnio's recipe for green gnocchi... I Zobacz więcej