magdalena kucharzy

aronia
aronia Obserwuj blogaObserwujesz bloga
wiem co jem
Magdalenki pomarańczowe

Magdalenki pomarańczowe 121

0
proustowskiego Combray miesięcznie sprzedaje się turystom ponad 2 tys. tych ciasteczek. Do dziś nie ustalono, kto jest ich autorem. Jedne źródła wskazują na XIX-wieczną mistrzynię cukiernictwa Zobacz więcej
Liska
Liska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
White Plate
Wesołych Świąt

Wesołych Świąt 51

0
PM Shiral Kucharzy pisze... Dziękuję! Również życzę niezapomnianych, wesołych świąt!:) 8:32 PM Aga Strzęciwilk pisze... Wesołych i Szczęśliwych Świąt!!! 8:59 PM Sylvia Cary pisze... Miło ze koleżanka Zobacz więcej
goji, wrap z sałatą i indykiem, sałatka z makrelą, burgery z cukinią i sosem tzatziki i wiele innych propozycji, które przygotowuje się szybko i prosto. Z przepisami powinien poradzić sobie nawet Zobacz więcej
Poland (https://pyzamadeinpolan), na łamach którego popularyzuje azjatyckie kultury kulinarne. Prowadzi wykłady, szkolenia i warsztaty kulinarne. Robert Sowa – kucharz, restaurator, twórca menu Zobacz więcej
Po malutkiej przerwie dzisiaj u mnie w kuchni było wspólne kucharzenie z najfajniejszą grupą blogerów w sieci czyli z moimi " babeczkami", dzisiaj tematem były " Dary Jesieni " . Temat wyzwania jak Zobacz więcej
alaaa
alaaa Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Ala piecze i gotuje
Bułki śniadaniowe

Bułki śniadaniowe 83

0
kucharzenie Joanna z bloga Różowa kuchnia Daria z bloga Red and Pale Magdalena z bloga Czary - gary w kuchni Małgorzata na Fb Marzena z bloga Kulinarne szaleństwa Maniusi Rynn z bloga Rynn's Om Nom Zobacz więcej
jak ślimaczka do polowy oraz drugą cześć też do połowy wyszły fajne kształty. W zawinięte ślimaczki powkładałam po dwa rodzynki . Zostawiłam do wyrośnięcia na 15 minut a potem posmarowałam Zobacz więcej
Po raz kolejny wzięłam udział we wspólnym pieczeniu ciasta na niedzielę. Tym razem tematem są: muffinki. Zapraszam także do pozostałych uczestniczek: Joanna - Grunt to przepis Ewa - Domowa cukiernia Zobacz więcej
produktów, szefowie kuchni oraz my świadomi konsumenci. Jest to niepowtarzalna okazja, aby w jednym miejscu spróbować i ewentualnie kupić niektóre z kilkuset naturalnych, unikatowych produktów. Zobacz więcej
Guiness. Danie główne Szaszłyki z karpia z suszonymi śliwkami na carpaccio z buraków z octem winnym z selerowym puree i mango Deser Świąteczne makówki Następnie podzieliłyśmy się na 3-4 osobowe grupy Zobacz więcej
wycisk na treningu i bardziej od samego jedzenia ;) Ze wszystkich rad profesjonalnych kucharzy, wspaniałych aromatów i smaków, wyłowiłam kilka które na pewno będę próbowała odtworzyć we własnej Zobacz więcej
otrzymali: * Tłocznia Owoców Pawłowski ze Żbikowic za pokrzywę wsoku jabłkowym * Pani Magdalena Węgiel zPrzybysławic za pstrąga ojcowskiego Swoje nagrody przyznawała również festiwalowa publiczność : Zobacz więcej
. Lepiej postawić na książkę o danym typie produktów, wybranej kuchni lub autorstwa znanego kucharza lub blogera. Książki na zadany temat zawierają więcej szczegółowych informacji i jest szansa, że Zobacz więcej
buszujacawkuchni
buszujacawkuchni Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Buszująca w kuchni
Tiropsomo

Tiropsomo 67

0
zMoje domowe kucharzenie Dorota zMoje Małe Czarowanie Marta zBlue Hipopotam Łucja zFabryka Kulinarnych Inspiracji Alina zAla piecze i gotuje Ewelina zeStylowa kuchnia Agiatis zMoja kulinarna przygoda Zobacz więcej
kucharzenie Dorota z Moje Małe Czarowanie Marta z Blue Hipopotam Łucja z Fabryka Kulinarnych Inspiracji Alina z Ala piecze i gotuje Ewelina z Stylowa kuchnia Agiatis z Moja kulinarna przygoda Monika Zobacz więcej
Apetita! Gosia z Trawka Cytrynowa Anna Maria z What's cooking? Kasia z Kasia.in Iwona z Ivka w kuchni Wiesia z FB Olimpia z Pomysłowe Pieczenie Bożena z Moje domowe kucharzenie Karolina z Kresowa Zobacz więcej
patison w kuchni
patison w kuchni Obserwuj blogaObserwujesz bloga
patison w kuchni
SOLANKI.

SOLANKI. 48

0
ze sobą i je sfotografować :o) Razem ze mną (kilka dni wcześniej) solanki piekli: Małgosia z blogu Smaki Alzacji Monika z blogu Matka Wariatka Dobrawa z blogu Bona Apetita Joanna z blogu Różowa Zobacz więcej
-nagroda 1) Kamis Specialite - Szafran nitki 2) Kulinarne inspiracje - Kurczak ze śliwką 3) Kamis Specialite - curry indyjskie (słoik) 4) Musztarda chrzanowa - lekko ostra - 290 g 5) Sól Morska Zobacz więcej
każdy zawijas posmarować z wierzchu i posypać bazylią. Pozostawiamy na ok. 30 minut by lekko wyrosły. Zawijaski pieczemy w 200 st. przez 15 minut. Wypiekałam wspólnie z: Joanna z Sama słodycz.. Zobacz więcej
MagdaM
MagdaM Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Łyżka w Garze
O czym jest ten blog?

O czym jest ten blog? 15

0
: Prześlij komentarz Nowszy postStrona główna Subskrybuj:Komentarze do posta (Atom) Kategorie Dania główne(4) Desery(5) Porady(1) Przystawki(1) Wypowiedzi o kuchni(2) Zupy(1) Archiwum bloga marzec (2) Zobacz więcej