makaron z pstrągiem

Zapracowani totalnie i w związku z tym proponujemy przepis na szybkie danie z szybkimi fotkami. Mamy nadzieję, że przypadnie Wam do gustu :) Jeśli w okolicy nie ma miejsca gdzie można zdrowo i Zobacz więcej
Filety z pstrąga kuszące w sklepie, makaron który przywiozła Ania (bardzo mi smakuje!) i całkiem przypadkowe a naprawdę dobrze współgrające dodatki - taki dziś był obiad! 0,5kg filetu z pstrąga 1 Zobacz więcej
Poniższy przepis jest esencją tego, co w gotowaniu lubię najbardziej, czyli łatwo, szybko i pysznie ;) 2 pstrągi sok z cytryny 4 ząbki czosnku pęczek natki pietruszki 2 łyżki masła 200 g makaronu Zobacz więcej
Prosto, zwięźle i na temat ;) tak wyglądał mój dzisiejszy obiad! na dodatek upiekłam ciastka musli którymi pochwalę się już jutro ;) a i jeszcze zrobiłam dwie sałatki! bardzo bardzo produktywnie :D Zobacz więcej
Makaron spaghetti z pstrągiem łososiowym - Kuchenne Kajakowanie Przejdź do treści Szukasz menu? Kliknij tutaj. Facebook Fanpage Twitter Pinterest e-mail Kuchenne Kajakowanie Prosto, ze smakiem… aha, Zobacz więcej
Wydawałoby się, że to nietypowe połączenie – ryba i ananas. Jednak nic bardziej mylnego. Składniki w tym daniu idealnie się komponują. Danie jest lekkie, ale sycące. Prezentuje się i smakuje Zobacz więcej
Hej :) Dzisiaj danie na szybko, nie znaczy, że nie smaczne, bo bardzo smaczne :). Makaron z pstrągiem łososiowym, cukinią, do tego czerwona cebulka, czosnek i natka pietruszki. Lubię, oj lubię takie Zobacz więcej
Makaron z Wędzonym Pstrągiem i Suszonymi Pomidorami Makaron z wędzoną rybą w śmietankowym sosie. To jedna z moich ulubionych konfiguracji, szczególnie, gdy teść przynosi wspaniałe świeżutkie ryby Zobacz więcej
Makaron z wędzoną rybą? Dla mnie to dziwne połączenie, ale w sumie czemu nie. Jeśli w dodatku poleca je Jamie – to może warto spróbować? Oryginalny piętnastominutowy przepis musiałam jak zawsze nieco Zobacz więcej
bardziej tłuste? Mam nadzieję, że nie jestem w tym odosobniona. Czas jednak zabrać się za siebie i powrócić do dobrych nawyków żywieniowych. Idealna na początek będzie sałatka z pstrągiem wędzonym i Zobacz więcej
Chyba dawno nie było żadnej rybki, prawda? Czas nadrobić zaległości! Pstrąg tęczowy na maśle filet z pstrąga tęczowego masło sól pieprz biały mielony natka dodatki makaron wstążki - u mnie domowy Zobacz więcej
„Pyszna, prosta sałatka. Idealna na lato. Spokojnie może zastąpić danie obiadowe. Aromatyczna i orzeźwiająca za sprawą własnoręcznie przygotowanego majonezu na bazie ziołowego serka z czosnkiem i Zobacz więcej
Co dziś na obiad? Makaron z wędzonym pstrągiem.Tak, tak… znowu makaron. Bo makaron jest dobry na wszystko Szczególnie w zdrowej wersji z rukolą, wędzonym pstrągiem, suszonymi pomidorami i oliwą. Zobacz więcej
, choć może nie dla każdego, jedni wolą tak, inni inaczej...ale ktoś komuś dogodził kiedyś?:p Przygotowanie: 20 minut Koszt: 8 zł Składniki: 250 g makaronu Pappardelle De Luxe pół małej cukinii dwie Zobacz więcej
Opakowanie spaghetti to za duża porcja dla mojej rodziny, ale dzisiaj miałam gościa, nastolatka i założyłam, że je przynajmniej tyle co Wiktor. Nie je. Zostało trochę ponad pół kilo ugotowanego al Zobacz więcej
Ten kto śledzi nasz funpage na Facebooku lub Instagramie, wie że od pewnego czasu staramy się jeść bardziej zdrowo. Zwiększyłyśmy ilość warzyw i kasz w naszej diecie, zdecydowanie wyeliminowałyśmy Zobacz więcej
. Widzę, łapię chwile i zapamiętuję bez obiektywu aparatu. Kiedy baterie mam już naładowane i ponownie czuję potrzebę uwiecznienia moich kulinarnych wygibasów na fotografiach, wracam. Najczęściej Zobacz więcej
Bardzo wykwintne danie, z delikatnym, kremowym sosem z ziół, białego wina i śmietany, przełamanym ostrą nutą koziego sera. Na talerzu wygląda naprawdę imponująco. Ten kontrast bieli z czernią... Zobacz więcej
Składniki: - 400 g makaronu tagliatelle - 300 g pstrąga tęczowego (filet) - 1/2 szklanki orzechów włoskich - 1,5 łyżeczki miodu - 1/3 szklanki kaparów - 1/2 szklanki startego parmezanu - 250 ml Zobacz więcej
Cebulę pokroić drobno. Podsmażyć chwilę na maśle. Do podsmażonej cebuli dodać śmietanę. Pozgrzać aż całość będzie gorąca. Mięso z ryby dokładnie oddzielić od ości i lekko rozdrobnić. Dorzucić na Zobacz więcej