makaron z serem i banami

pomidorami i fetą. Nie wiele myśląc zaprosiłem ją do siebie. Po drodze zrobiła zakupy, a ja szukałem jakichś pomysłów na urozmaicenie tego dania. W oko wpadł mi akurat przepis na makaron pochodzący z Zobacz więcej
, pomarańcza, kiwi, grejpfrut, brzoskwinie, borówki amerykańskie, jogurt naturalny. Śniadanie III 13:20 – 206 kcal , ok. 350 kcal Smoothie: bana, kiwi, limetka ananas, musli (własnej roboty) Obiad Zobacz więcej
, który jest sycący i pyszny, a nie ma w nim mięsa :) Na początek: Dla Veggy – methi paneer czyli grillowany ser paneer z kozieradką. Dla Hunter zaś por pia che czyli warzywne sajgonki z dodatkiem Zobacz więcej
Jakiś czas temu w moje ręce trafiła książka Strączki Marysi Banach. Jak tytuł książki wskazuje autorka prezentuje w niej przepisy z roślinami strączkowymi. Dowiemy się dlaczego warto je jeść, jakie Zobacz więcej
(2) Placki i Naleśniki (3) Serniki (2) Tarty (3) Przepis (5) Przepisy z kurczaka (4) Święta (1) Wielkanoc (1) W stronę morza (4) Z zeszytu mojej Babci (4) Zielono mi (26) Bób (3) Brokuł (3) Buraki Zobacz więcej
Patisony myjemy i przekrawamy na pół. Jeżeli używacie małych, młodych patisonów– nie musicie obierać ich ze skórki. Czosnek obieramy i kroimy na mniejsze kawałki. Patisony wraz z 2 ząbkami czosnku Zobacz więcej
Pieczona figa z boczkiem i kozim serem | Simon COOKs Simon COOKs Blog kulinarny Search for: Skip to content HOME Notes kulinarny Inspiracje Kontakt Pieczona figa z boczkiem i kozim serem 21 września Zobacz więcej
Joe Anne
Joe Anne Obserwuj blogaObserwujesz bloga
TasteBased
Najprostszy krem waniliowy

Najprostszy krem waniliowy 158

3
wegańskie wieprzowina wino wołowina zdrowo zupa łosoś śliwki śniadanie Świeżo upichcone Archiwum 2015(29) października(15) Najprostszy krem waniliowy Bezglutenowe (dyniowe) muffinki z otrąb Buckeye Zobacz więcej
Jak zapewne wiecie – uwielbiam kuchnię włoską.Każdy rodzaj kuchni mnie fascynuje, ale jednak na pierwszym miejscu jest kuchnia śródziemnomorska. Wygrywa zdecydowanie kuchnia włoska i hiszpańska. W tym Zobacz więcej
środa, 08 stycznia 2014 Ciasto milionerów - ogromne bogactwo smaków! To ciasto „chodziło” za mną odkąd zobaczyłam je w kulinarnej gazecie "Good Food", którą przywiozłam sobie w maju z Londynu. Zobacz więcej
. W drodze powrotnej w sklepiku campingowym kupujemy u naszej właścicielki makaron i sosny na obiad, trzeba przyznać, że całkiem niezłe jedzonko nam wyszło (obiad z gratisowym serem ;)). Zobacz więcej
z kurkami, a przy kominku piliśmy najlepszego grzańca.Spacer, książki, pyszne jedzenie,koncerty na Zamku w Janowcu, filmy, pierogi z bobem w Quchni Artystycznej w Janowcu. Pokochasz to miejsce!Jak Zobacz więcej