make bento

pasibrzuchy
pasibrzuchy Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Pasibrzuchy!
MUFFINKI DAKTYLOWE

MUFFINKI DAKTYLOWE 227

0
{{headerMessage}}
nową właścicielkę) . Zdecydowałam się na zmianę formy z bardzo prozaicznych przyczyn - irytowało mnie przywieranie ciasta i problem z doczyszczeniem formy, oraz ogromna forma zajmująca mi cały Zobacz więcej
{{headerMessage}}
This year for my birthday my sister gave me a beautiful „bento”, which she bought in Japan. This lovely lunchbox inspired me to make a colorful, vegeterain curry for my lunch at work. It is quite Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Bardzo lubię inspirować się w kuchni przepisami z blogów kulinarnych, zwłaszcza wegańskich lub wegetariańskich, ale nie tylko. Ten blog od początku mi się spodobał i często korzystam z zamieszczonych Zobacz więcej
{{headerMessage}}
A więc słowo się rzekło i rozpoczęłam akcję „focę co jem w pracy”. Nieustającą inspiracją jest dla mnie Panna Malwinna z Bloga Filozofia smaku, której cykl „Make Bento Not War” zachęcił mnie do brania Zobacz więcej
{{headerMessage}}
na zimno. Albo średnio pasujące pod zdrowe. Albo totalnie nie trafiające w nasze kubki smakowe. Na szczęście - są wyjątki. Największą inspiracją stała się dla mnie Panna Malwinna z Filozofii Smaku - Zobacz więcej
{{headerMessage}}
. Prowadzi ona wspaniały cykl Make Bento Not War, który będzie cudowną inspiracją dla wszystkich przygotowujących posiłki do pracy. Jest ona dla mnie kopalnią niewyczerpanych pomysłów na lunchboxy! Zobacz więcej
{{headerMessage}}
31 grudnia-SYLWESTER,pobudka o 6.30 rano,więc w środku nocy ;) Szybka kawa,druga "na wynos" żeby się dobrze dobudzić w samochodzie,bento w postaci musli,szybki make-up i...domykanie walizki w iście Zobacz więcej
Marta G
Marta G Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Czerwona Porzeczka
Lunchbox #1

Lunchbox #1 61

0
{{headerMessage}}
pokrojenia warzyw. Do pakowania jedzenia zachęciła mnie mocno strona Filozofia smaku ze swoją akcją "Make Bento Not War", gdzie znaleźć można mnóstwo pomysłów i inspiracji. To jak? Zaczynamy! :) Zobacz więcej
{{headerMessage}}
sztuk. Wszystkie zrobione z piernikowego ciasta, z wysokiej jakości składników. Cena 39 złotych Autor:Kaczuchao21:56Reakcje: Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w usłudze TwitterUdostępnij w Zobacz więcej
kabamaiga
kabamaiga Obserwuj blogaObserwujesz bloga
sto kolorów kuchni
Churros (opcja wege)

Churros (opcja wege) 32

1
{{headerMessage}}
owsianepomarańczepomidoryquinoarukolarybyryżsałatasoczewicaszpinakśledzieśliwkituńczyktwarógwieprzowinawołowinazakwasziemniakiżurawina Zaglądam kornik w kuchni Czekoladowe ciasto z mąką kokosową Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Frittata z groszkiem, suszonymi pomidorami i orzechami Filozofia Smaku Make bento, not war! #162 Bernika - mój kulinarny pamiętnik Osteria le Botti w Tychach zaprasza Every Cake You Bake Kawa po Zobacz więcej
{{headerMessage}}
ŚLIMAKI Z CYNAMONEM ...podebrane od Weroniki :) Szlakiem daktyli... Baharat Cucina della Felicità Kopytka w sosie z gorgonzoli, z suszonymi figami i szynką dojrzewającą W pewnej kuchni na Wyspach... Zobacz więcej
{{headerMessage}}
po kreolsku – Silver Teaspoon Sałatka z cukinią – Moja kuchnia na diecie Sałatka z makaronem – Moje domowe kucharzenie Sałatka z bobem, grillowaną cukinią, jajkiem, z sosem czosnkowym – Smaczny kąsek Zobacz więcej
mania179
mania179 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Słodkie Inspiracje
Return

Return 160

0
{{headerMessage}}
4 godziny temu Filozofia smaku Make bento, not war! #48 5 godzin temu Eksplozja smaku Sos sałatkowy z awokado 8 godzin temu U Karmel-itki. TABBOULEH Z SUSZONYMI POMIDORAMI 13 godzin temu Fantazje Zobacz więcej
Kempek
Kempek Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Wiem co zjem...!
Gdzie jestem, gdy mnie nie ma?

Gdzie jestem, gdy mnie nie ma? 239

0
{{headerMessage}}
i placuszki(6) Pomysły na śniadanie(14) Rogale i rogaliki(4) Rolady i roladki (na słodko)(2) Serniki i ciasta z serem(4) Szarlotki i ciasta z jabłkami(2) Tiramisu(1) Torty(4) Zupy i kremy(5) Ślimaki Zobacz więcej
{{headerMessage}}
japońska) 2 tygodnie temu oliwnygaj Makaron z borowikami i balsamico 3 tygodnie temu Red and Pale Gwiazdki orzechowe z lukrem 3 tygodnie temu nie tylko na słodko Żytni chleb radzieckiego żołnierza 4 Zobacz więcej
{{headerMessage}}
w kuchni*zawsze gdy ... 1 dzień temu Good Cooking J Mince pie troche wczesniej w tym roku - Co Wam bede tlumaczyc, u mnie Christmas juz dzisiaj! 1 dzień temu Kuchnia szeroko otwarta... Karkówka Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Tee - Przepisy na kazdy rodzaj ciasta mozna sprowadzic do pewnej podstawowej, w miare uniwersalnej proporcji. Na ciasta ucierane. Jogurtowe. Na serniki. Na kruch... 24 minuty temu NRK - siste: Zobacz więcej
{{headerMessage}}
" a ma... 7 miesięcy temu Białe nad czerwonym Blog Roku 2013 Magazynu WINO - Najwięcej dla winiarskiej blogosfery robi Winicjatywa umieszczając na swojej głównej stronie agregator blogów. Tymczasem Zobacz więcej
{{headerMessage}}
różnych odmian*, choć ten rok jest nieszczególny na moim polu dyniowym. Rośliny słabo rosną, owoce i liście są drobne, widzę też p... 7 miesięcy temu Il Pranzo di Babette Bowery Banquet - Versione Zobacz więcej