make cooking easier

Wpis pochodzi z www.mgotuje.pl Zapraszam narecenzję książki:Make Cooking Easier, przepisy nacztery pory roku. Jest toautorska książka Zosi Cudny, założycielki jednego zpopularniejszych blogów wPolsce Zobacz więcej
"Make cooking easier - Przepisy na cztery pory roku" jest autorską książką Zosi Cudny, blogerki kulinarnej. Dlaczego napisałam, że jest inna niż wszystkie? Lubię książki kulinarne, ale większość z Zobacz więcej
Dzień dobry! W święta tak się złożyło, że otrzymałam dwie książki Zosi Cudny "Make cooking easier. Przepisy na cztery pory roku". BlogaZosi zapewne większość z Was kojarzy, książkę pewnie też Zobacz więcej
Make cooking easier to jeden z popularniejszych blogów kulinarnych, do którego często zaglądam. Cenię go za prosto napisane przepisy i piękne zdjęcia potraw oraz etapów ich wykonania krok po kroku. Zobacz więcej
I ja muszę w końcu napisać, że fajne przepisy, odpowiednio wyrafinowane i na poziomie skomplikowane (albo b.dobrze opisane przez co mam wrażenie, że łatwo wykonam). Korzystam Zosiu z Twoich przepisów Zobacz więcej
Zapraszam na recenzję książki :) Make Cooking Easier Przepisy na cztery pory roku Zosia Cudny wydawnictwo REBIS twarda oprawa, 184 strony Długo i z niecierpliwością czekałam na tę książkę ponieważ Zobacz więcej
Dziś mam dla Was recenzję ksiązki kulinarnej "Make Cooking Easier. Przepisy na cztery pory roku" Zosi Cudny. Recenzję miałam wrzucić zaraz po ukazaniu się książki na sklepowych półkach, jednak brak Zobacz więcej
lekkibrzusio
lekkibrzusio Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
lekkibrzusio
Jak zrobić mąkę jaglaną

Jak zrobić mąkę jaglaną 32

Kiedyś nie przyszłoby mi na myśl, że mąkę można zastąpić czymś innym. Pisząc mąkę mam na myśli mąkę pszenną, bo właściwie tylko takiej używaliśmy w domu. Później zaczęła się dieta, to zaczęłam używać Zobacz więcej
Marnowanie jedzenie to nie tylko wyrzucenie przeterminowanych produktów, czy tych, które już się zepsuły. To rzecz oczywista. Zero waste… Artykuł Zero waste cooking, czyli gotowanie bez odpadów Zobacz więcej
Coraz większą popularnością cieszą się chleby i bułeczki wypiekane w domu. Wychodzimy z założenia, że jak sami je sobie upieczemy to wiemy co jemy. Okazuje się, że nie do końca jest to prawdą, bo na Zobacz więcej
B.B
B.B Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
MAD TEA PARTY
MAKE LIFE EASIER

MAKE LIFE EASIER 92

Jeśli myślicie, że będę pisać tu o Kasi Tusk i jej blogu, srogo się mylicie! Chcę pokazać tym z Was, którzy jeszcze tego nie znają stronkę na fejsbuku WEGAŃSKIE PYSZNOŚCI. Myślę, że mało co tak Zobacz więcej
ZERO WASTE to cieszący się coraz większą popularnością nurt, którego wyznawcy dążą do generowania jak najmniejszej ilości odpadów w swoim otoczeniu. Kiedy otrzymałam zaproszenie na warsztaty „ZERO Zobacz więcej
Jak przechowywać mąkę? Warto znać odpowiedź na to pytanie, ponieważ mąka może szybko się psuć. Termin przydatności mąki do spożycia wynosi 3-5 miesięcy (według producenta). Tymczasem mąka może zepsuć Zobacz więcej
Witajcie! Dzisiejszy post będzie relacją z kolejnego wspaniałego szkolenia, jednak na wstępie chciałabym odnieść się do kilku nieprzyjemnych wiadomości, które niedawno otrzymałam. Ktoś zarzuca mi brak Zobacz więcej
There's nothing better than a homemade parfait, but we rarely have time to make it. I was never really a fan of a store bought version, unless it's from a really good deli, it's really hard to find a Zobacz więcej
Te ciasteczka to jedyne słodkości w ogóle nie słodkie, od których jestem tak uzależniona, że w ogóle nie powinnam ich robić... Upiekę 20 - zjem 20. Upiekę 30 - zjem 30. Nie na raz, ale w ciągu jednego Zobacz więcej
Gdzie spotkać Indonezyjczyków w Warszawie? Oczywiście w Warung Jakarta. Restauracja ta ukrywa się w samym centrum miasta, ściągając w swe progi tylko prawdziwych pasjonatów gotowania. Nie inaczej było Zobacz więcej
'Every grain of rice. Simple Chinese home cooking' Fuchsia Dunlop - KSIĄŻKI i MAGAZYNY - lejdi of the house - bloog.pl Bloog Kuchnia załóż bloga zaloguj MENU lejdi of the house 'Every grain of rice. Zobacz więcej
Wczoraj uczestniczyłam w pierwszym kursie. Uczyliśmy się przyrządzać włoską pastę. Było niesamowicie i bardzo dużo się dowiedziałam. Kuchnia w której pracowaliśmy była tak wielka i piękna, że mogłabym Zobacz więcej
schyłek jesieni (to już prawie zima z okruchami śniegu tak małymi jak cukier puder), to podobno nie najlepszy czas na myślenie o roślinnych przeprowadzkach. ale ponieważ grudzień to też całkiem Zobacz więcej