manoria

ZOBACZ TAKŻE:

Chleb pszenny razowy na zakwasie autor: Paproszek Chleb razowy z czarnuszką autor: Reve82 Chleby pszenne Vermont Sourdough autor: Bialoczarna Chleb polski autor: Manoria Bułki na zakwasie autor: Zobacz więcej
to ricottę, ale ostatecznie doszłam do wniosku że może eksperymenty zostawię sobie na inną okazję :) Miał być pewniak, a ricotty jeszcze dobrze na słodkonie znam. Z pomocą przyszła mi jedna z Zobacz więcej
Manoria pisze od razu można włożyć go do ciepłego piekarnika. Ja swój zostawiłam w temperaturze pokojowej, ale nie mam pojęcia ile tak naprawdę wyrastał. Nie spieszyło mi się, poszłam do pracy, a gdy Zobacz więcej
aga
aga Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kulinarne Spotkania
Życzenia Wielkanocne

Życzenia Wielkanocne 55

0
pisze... Wesołych Świąt!! 6 kwietnia 2012 21:42 wiosenka27 pisze... Wesołych świąt:) 6 kwietnia 2012 21:57 pasjonatka pisze... nawzajem ;) 6 kwietnia 2012 22:14 manoria pisze... Radosnych, spokojnych Zobacz więcej
Bardzo, bardzo długo nie mogłam zebrać się by podsumować wszystko co przyrządziliście w ramach akcji truskawkowej roku 2011. Przepisów było mnóstwo :) Bardzo dziękuję wszystkim, którzy wzięli udział w Zobacz więcej
ze sobą białek oraz mieszać białka z węglowodanami. Poza tym biały ryż (tak samo jak biała mąka) nie ma w sobie niczego wartościowego. Zachęcam do zastąpienia go ryżem brązowym Reply Gosia 11 Zobacz więcej
11 października 2011 at 8:19 pm Pięknie to wygląda. Zjadłabym chociaż odrobinę, bo apetycznie to podałaś. Miłej nocki:-) Gaszę świece w lampionach i uciekam do łóżka;-) Reply manoria 11 października Zobacz więcej
) / Zupa z dyni (kuchnia walijska) / Puree z dyni (kuchnia walijska) Amber – blog Kuchennymi drzwiami : Curry z pieczoną dynią i krewetkami / Gorzka czekolada z pestkami dyni i solą morską / Sernik Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: