marcinem

ZOBACZ TAKŻE:

Kochani.Dwa tygodnie temu miałam okazję uczestniczyc w warsztatach kulinarnych z mistrzem Marcinem Budynkiem ogranizowanych przez Morliny oraz G+J Gruner.Oczywiście dzięki Waszym głosom oddanym na Zobacz więcej
TVP1. Jak mi poszło? Co pysznego ugotowałam razem z fantastycznym szefem kuchni Marcinem Budynkiem? Możecie zobaczyć już dziś! 10.04 / godzina 19.20 / TVP1 / program PRZEPIS DNIA Serdecznie Zobacz więcej
Serdecznie zapraszam moich czytelników na jutrzejszy program pod tytułem "Przepis dnia", który jest emitowany w telewizyjnej Jedynce o godzinie 19.15. W piątkowym odcinku będę miała przyjemność Zobacz więcej
Serdecznie zapraszam moich czytelników na jutrzejszy program pod tytułem "Przepis dnia", który jest emitowany w telewizyjnej Jedynce o godzinie 19.15. W piątkowym odcinku będę miała przyjemność Zobacz więcej
Kulinaria i fotografia.Twój blog kulinarny.Twoja inspiracja w kuchni pełną gębą.Gotowanie, potocznie zwane staniem przy garach, nie musi być nudne a może być super zabawą dla całej rodziny o tym i Zobacz więcej
Niedawno miałam przyjemność wziąć udział w warsztatach kulinarnych zorganizowanych przez restaurację Dwie Trzecie mediterranean fusion a prowadzonych przez Marcina Jabłońskiego, laureata Zobacz więcej
Październikowa Piekarnia Pisałam do Ani , że obiecywałam Marcinowi w sierpniu, iż ten chleb upiekę i jak dotąd obietnica spoczywała wyklikana na ekranie monitora, tymczasem stała się realna dzięki Zobacz więcej
Goście, goście! Więc się szykuje. Aż strach pomyśleć, że to dopiero rozgrzewka przed Marcinem. Moje pierwsze organizowane święta. Będą rodzice. Będzie siostra z lubym. Będzie moja mała pyrka. I Ci Zobacz więcej
Tak, tak, wiemy, że czekacie na wyniki konkursu. Naradziliśmy się z Marcinem z Browaru Olimpi udało nam się wytypowaćnajlepsze zdjęcia. Do zwycięzców powędrują paczuszki od HopBox.pl Oto i oni: I Zobacz więcej
Drukuj Bardzo szybka zupa grzybowa z ciekawym dodatkiem – purée ziemniaczanym. Do tego pesto z rukoli, które pięknie zdobi danie. Przepis z warsztatów z Marcinem Budynkiem. 500 g ziemniaków 100 g Zobacz więcej
W dzisiejszym poście zapraszam do obejrzenia filmiku ze wspólnego gotowania z Marcinem Budynkiem w telewizyjnym programie "Przepis dnia", w którym miałam przyjemność wziąć udział. Kulinarne przygody Zobacz więcej
W dzisiejszym poście zapraszam do obejrzenia filmiku ze wspólnego gotowania z Marcinem Budynkiem w telewizyjnym programie "Przepis dnia", w którym miałam przyjemność wziąć udział. Kulinarne przygody Zobacz więcej
Na ostatnich warsztatach z Marcinem Budynkiem przygotowałam szarlotkę która jest rewelacyjna zjadłam dwie porcie. Składniki 120 g sera korycińskiego 80ml żubrówki 4 szt jabłek 2 łyżki miodu olej z Zobacz więcej
Jesienią zeszłego roku miałam niezmiernie miłą okazję spotkać się w Bieszczadach z niesamowitą Kobietką i jej Rodzinką!! Odwiedziła mnie koleżanka Iza z córeczką Hanią i mężem Marcinem!! O Zobacz więcej
Kolejne danie z ziemniaczanych warsztatów z Marcinem Budynkiem. Kartacze, czyli kuski z rejonów Podlasia i Suwalszczyzny, zwane też cepelinami lub kołdunami. Tradycyjnie wypełnione mielonym mięsem i Zobacz więcej
Niby typowe knedle, ale z absolutnie genialnym cynamonowo-owocowym sosem z kwaskową nutą limonki. A do tego bakalie i pyszne śliwki… Poezja! Będą wprost idealne na lekki obiad lub ciepłą kolację w Zobacz więcej
. Wcześniej by uniknąć składania ofiary z całego wołu zawijano rogale w kształcie rogów. Potem Kościół połączył zwyczaj pieczenie rogali ze Świętym Marcinem. Rogal nie nawiązywał już do rogów ale do Zobacz więcej
I kolejne cudo z warsztatów w Polskiej Akademii Kulinarnej z Polska Gotuje z Marcinem Budynkiem. Babka była wyśmienita moim zdaniem najlepszym daniem jakie było na warsztatach. Babka ziemniaczana Zobacz więcej
Joaska
Joaska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
królestwo garów
Gęsina na Marcina

Gęsina na Marcina 1596

0
każdego roku w dniu Narodowego Święta Niepodległości podczas akcji „Gęsina na świętego Marcina".„ http://www.czasnagesine.pl/ W Kołudzie Wielkiej niedaleko Inowrocławia znajduje się hodowla zarodowa Zobacz więcej
jako mała dziewczynka. Razem z Marcinem zajadaliśmy się „Śnieżką” z czekoladą. Taka nasza straciatella Składniki: bita śmietana w proszku „Śnieżka” szklanki mleka 1 galaretka truskawkowaczekolada Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: