marek&beata

{{headerMessage}}
serdeczne życzenia, aby każdy następny rok przynosił Ci wiele radości i wszystko to, co w życiu najpiękniejsze. ciocia Beata, Airis, Ania i Janek oraz Martynka, Marek, Monika i babcia Jasia :) Zobacz więcej
{{headerMessage}}
W swojej pracy zawodowej mam okazję pracować dla marki Almette. W ramach tej współpracy przygotowaliśmy wspólnie konkurs kulinarny dla blogerów "Almette. Inspirujący smak natury". Jest mi bardzo Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Niecałe dwa tygodnie temu ogłosiłam konkurs SMAK LATA NA ZIMOWYM STOLE, który organizowałam wspólnie z marką d'aucy. Zgłoszeń przyszło tak wiele, że do pomocy w wyborze zwycięzcy musiałam zaprosić Zobacz więcej
{{headerMessage}}
, wszystko nafaszerowane jest chemią. Strach się bać. Ostatnio chciałam kupić ketchup i na kilkanaście różnych marek znalazłam tylko jedną, której ketchup to tylko natura, a nie dodatek chemii. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
W sobotę wybrałam się do Warszawy do centrum kulinarnego Boscha na warsztaty organizowane przez markę Bosch i Fit&Easy,gdzie gościem honorowym była Pani Joanna Jabłczyńska.Na warsztatach robiliśmy Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Winiary HomeCooking - spotkanie II W sobotę 31 marca zorganizowałam w swojej kuchni , kolejny Homecooking z marką Winiary pod szyldem SOSERa. Tym razem do wspólnego gotowania zaprosiłam moje siostry Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Wyniki konkursu z marką d’aucy. Tematem konkursu był inspirujący talerz d’aucy.Warunkiem udziału w zabawie było przesłanie zdjęcia zaaranżowanej na talerzu potrawy, przygotowanej z użyciem dowolnych Zobacz więcej
{{headerMessage}}
, już nieraz widziałam, że takie seropodobne „coś” kosztuje więcej niż GOUDA czy EMENTALER. Dlatego zawsze grzmię, by czytać etykiety, bo nie widzę sensu wydawania pieniędzy na coś, co tylko ser Zobacz więcej
{{headerMessage}}
pasją i wyczarowała przy nas kilka deserów lodowych, które zainspirowały nas. Wszystkie dziewczyny ruszyły do zamrażarek w poszukiwaniu swoich smaków oraz dodatków. Później podjadałyśmy sobie z Zobacz więcej
{{headerMessage}}
W minioną sobotę spotkałam się z grupą blogerów w SmArt Studio w Warszawie nawarsztatach fotograficznych zorganizowanych przez agencję PR Synertime reprezentowaną przez Marcina Firmantego i Anitę Zobacz więcej
{{headerMessage}}
W ostatnią sobotę miałem okazję orgaznizować warsztaty fotograficzne dla marki Almette. Uczestnikami warsztatów byli wyróżnieni w konkursie "Almette - Inspirjący Smak Natury" blogerzy. Punktualnie o Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Witajcie! Trochę nas tutaj nie było, ale byłyśmy na wakacjach. Pewnie niedługo pokażemy Wam trochę zdjęć z naszego wyjazdu, a teraz podkręcamy tempo i przychodzimy do Was z konkursem z marką Sonko. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
w promocji: -sezonowe owoce i warzywa: -a także łososia w promocji, którego Wam już kiedyś polecałam. Jest to medalion z łososia norweskiego, idealna 100g porcja obiadowa: Ponadto znów w promocji są Zobacz więcej
{{headerMessage}}
:) Na początku wysłuchaliśmy interesującego wykładu na temat oliwek i oliwy, który przygotowała dla przedstawicielka firmy Dorapol – importera marki Figaro. Dowiedziałam się z niej m.in. jak dużo Zobacz więcej
{{headerMessage}}
i krajoznawczej. Dotychczasowymi laureatami Bursztynowego Motyla są m.in. Martyna Wojciechowska, Jerzy Kukuczka, Marek Kamiński, Marcin Kydryński, Ryszard Kapuściński, Wojciech Cejrowski i Beata Zobacz więcej
{{headerMessage}}
jeszcze nie wiem oraz jak ważna jest właściwa relacja z klientem, bo tylko dzięki niej jesteśmy w stanie pomóc. Poza tym budowanie własnej marki wymaga odpowiedniej jakości, dzięki której klienci Zobacz więcej
{{headerMessage}}
z produktami i ich stosunkiem glu: fru. Powinien być niższy niż '1', wtedy będzie lepiej tolerowany produkt. To już wszystko na dziś. Pozdrawiam Was, Beata Zobacz więcej
{{headerMessage}}
kulinarna, może warto pozwolić wykazać się blogerkom i zachęcić następnym razem do zaprezentowania swojej kuchni, przez umożliwienie przyniesienia własnego poczęstunku (Grażynka, dzięki za ciacho Zobacz więcej
sniezka
sniezka Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Śnieżka gotuje
Lepsza "Kuchnia" na święta

Lepsza "Kuchnia" na święta 173

0
{{headerMessage}}
orzechowy na otwarcie wprawdzie trochę przyciężki i nie w moim klimacie: 15 jaj i maślany krem dla mnie oznacza podwyższony poziom cholesterolu w przyszłości i poczucie mdłości w teraźniejszości. Po Zobacz więcej
{{headerMessage}}
i brak ruchu, to dzieci narażone są na powtarzanie modelu, w jaki przedstawione zostały tam nawyki żywieniowe i rodzaje, marki jedzenia. Postaci w grach komputerowych jedzą szybko i niezdrowo, poza Zobacz więcej