marieta

W grudniu 2011 roku... jak to już dawno...wygrałam udział w warsztatach smaku Kuchni+ z Tomaszem Jakubiakiem. Wzięło w nich udział 10 osób, wśród nich była Marieta Marecka. Nasze losy różnie się Zobacz więcej
Marieta Rejkowska15 kwietnia 2013 00:55 Wygląda przepysznie i na pewno tak samo smakuje. Proszę o więcej wiosennych i smakowitych przepisów. Tymczasem biegnę do sklepu po niezbędne składniki! :) Zobacz więcej
Co prawda wrześniowy numer Poradnika Domowego miał ukazać się jutro... Ale jest już dziś. :) A w nim... Same Dobre Rzeczy! :) Serdecznie zapraszam do lektury artykułu gdzie ja, ale i także dwie inne Zobacz więcej
styl reprezentujesz Ty?Cały raport „Style odżywanie wśród Polek” razem z komentarzami ekspertów: moim :-) Barbara Dąbrowska-Górska, dietetyk, ekspert kampanii informacyjnej „Przyjaciółka z Kalifornii Zobacz więcej
Do zrobienia tego obiadu zainspirowała mnie Marieta z "ABC Gotowania". Roladki wyszły pyszne, gorąco je polecam! 10 plastrów schabu bez kości 10 śliwek węgierek 150 g gorgonzoli 10 plastrów wędzonego Zobacz więcej
, to miejsce gdzie pani Marieta rozpoczęła swoją przygodę w kulinarnym świecie. ...ale się rozpisałem. Czas na konkrety. Aromatyczne, soczyste kotleciki drobiowe z suszonymi pomidorami z przepisu Zobacz więcej
zainspirowała mnie Pani Marieta z tv kulinarnej. Na jego wykonanie potrzebujemy maksymalnie 10 minut. Ludzie nie dlatego przestają się bawić, że się starzeją, lecz starzeją się, bo przestają się Zobacz więcej
masę kajmakową z puszki, którą kupicie w każdym spożywczaku. Ryż preparowany to pierwszysposób na tę słodkość. Kolejnym sposobem, która poleciła Marieta z Kuchni + w swoim programie ABC Gotowania, Zobacz więcej
się chce 5) piję kawę, jem czereśnie i …. odpoczywam Mimo świadomości, że na mym blogu ostatnimi czasy nie było zbyt wyszukanych dań, z racji braku czasu związanego z opieką nad dzieciem. Menu na Zobacz więcej
za sprawą Szefa, który skomponował wspaniałe menu. Spotkanie odbyło się dzięki zaproszeniu i uprzejmościPani Karoliny Gochino (PR Manager Sofitel Warsaw Victoria) i Julity Strzałkowskiej Zobacz więcej
Gotuje & Smakuje
Gotuje & Smakuje Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Gotuje&Smakuje
Bajgle

Bajgle 44

0
Bajgle, czyli cacko z dziurką, jak nazywa te okropne pyszności Marieta Marecka. Ja, tak jak i Marieta, nie polecam ich jeść z dżemem (nie daj Bóg domowej roboty:)), z sałatką warzywną, serkiem białym, Zobacz więcej
tym idzie punkt drugi w planach- powrót do pracy, jakiejś nowej, nieznalezionej jeszcze i koniecznie z garami w tle (zainteresowanych moją osobą proszę o kontaktJ ). Korzystając z okazji życzę Wam Zobacz więcej
ABC GOTOWANIA Mariety Mareckiej Dzięki wydawnictwu EGMONT zrecenzuję Wam kolejną książkę. Jest nią ABC GOTOWANIA Mariety Mareckiej. Pani chyba nikomu nie trzeba przedstawiać (a abonentom NC+ już w Zobacz więcej
z badań „Style odżywiania wśród Polek” przedstawiła nam Pani Monika Kucia. O zdrowym odżywianiu mówiła Pani Barbara Dąbrowska-Górska – dietetyk. O potrzebie stosowania ćwiczeń opowiadała Kasia Bigos Zobacz więcej
stwierdził, że zjadliwe :) – to ten typ faceta, co rzadko chwali, więc w jego ustach to komplement :) Przepis nieco zmodyfikowałam – w oryginalnym Marieta użyła gruszek, ja użyłam mrożonych śliwek. Zobacz więcej
się). Jeśli zostało kilka kawałków śliwek, można je powtykać pomiędzy plastry ciasta. Całość posmarować białkiem i obsypać cukrem. Wstawić do piekarnika i piec przez ok. 30 minut. Przed pokrojeniem Zobacz więcej
bożonarodzeniowe wspominki. Wy też możecie przygotować to dietetyczne ciasto o każdej porze roku. Przepis na to ciasto pojawił się w grudniowejKuchni, a jego autorką jest Marieta Marecka. U mnie Zobacz więcej
Bona Apetita
Bona Apetita Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Bona Apetita
Pesto pietruszkowe

Pesto pietruszkowe 243

0
zmiana właśnie nadeszła! 2 miesiące temu - KOCHAM GOTOWANIE - Tutaj zawsze znajdziesz coś pysznego... 2 lata temu gruszka z fartuszka - proste i sprawdzone przepisy Ale Meksyk! - Ale Meksyk! Ale Zobacz więcej
, więc niektóre zdjęcia są jego autorstwa. Konferencja See Bloggers trwała dwa dni. Byliśmy zapisani z Sosną właściwie na same warsztaty i panele kulinarne. Pierwszego dnia byliśmy na panelu Zobacz więcej