meurav

ZOBACZ TAKŻE:

Aubergines caramélisées aux saveurs d'Asie - Bistro de Jenna Suivre ce blog Editer l'article Administration Connexion Créer mon blog Bistro de Jenna Food Style Photography Jenna Maksymiuk Accueil Zobacz więcej
Vive la cuisine!
Vive la cuisine! Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Vive la cuisine!
Oeufs en meurette

Oeufs en meurette 33

ViveLaCuisine • Oeufs en meurette Do poprawnego wyświetlania strony wymagane jest wsparcie JavaScript. W tym celu prosimy go włączyć lub użyć przeglądarki, która go wspiera. À LA CARTE WARTO WIEDZIEĆ Zobacz więcej
leonard300
leonard300 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Pychotka blog kulinarny
Produkty Eurobrand

Produkty Eurobrand 17

Nowa współpraca i ciekawe produkty. A o to jak prezentuje się paczka od Eurobrand. W paczce znajdywały się następujące produkty: 1. Petit Beurre kakaowe 2.Petit Beurre maślane 3.Petit Beurre Zobacz więcej
Fot. Matt Taylor-Gross/SAVEUR “Najlepsza fotografia kulinarna. Dwie nagrody, jedna noc! Od redakcji i od Was – czytelników. Dziękuję wszystkim, którzy wspierali i oddawali głosy. Jestem jedyną osobą w Zobacz więcej
Aubergines caramélisées aux saveurs d'Asie - Bistro de Jenna Suivre ce blog Editer l'article Administration Connexion Créer mon blog Bistro de Jenna Food Style Photography Jenna Maksymiuk Accueil Zobacz więcej
O jajkach w sosie winnym wspominałam już wcześniej na poście Burgindia od kuchni. Jest to danie typowe dla tego regionu słynącego ze swojego wspaniałego wina.Po francusku przepis nazywa się "oeufs en Zobacz więcej
Slow Food - nowy europejski projekt promocji dziedzictwa kulinarnego SPIS TREŚCI PODRÓŻE WSPÓŁPRACA & KONTAKT FACET I MEDIA O NAS Slow Food Central Europe – nowy projekt 2017-09-28, w kategorii Zobacz więcej
Najpierw, na samym początku, przeklnę: zajebiocha! Ojajebie, super! A teraz możemy przejść do dalszej części wpisu :) Madzia teraz hurtowo chodzi na różne kursy kulinarne: kuchnia włoska, francuska, Zobacz więcej
Marcowo-kwietniowa wyprawa do Francji dobiegła końca. Nawet szybko przestawiłam się na tryb ‘praca / dom / obowiązki‘ – w sumie już nie pamiętam, że miałam wakacje. Jeszcze w zeszłym tygodniu tam, w Zobacz więcej
Stało się! Mieszkamy w kamperze już od kilku tygodni. Nie mam pojęcia gdzie ten czas uciekł, ale wiem, że uwielbiam to co się dzieje i Mia też. Stworzyłyśmy już pewną rutynę. Ja wstaję wcześnie, Mia i Zobacz więcej
Smaczne ravioli z płynącym żółtkiem na aromatycznym chłodniku buraczkowym. Danie wymarzone na letnie obiady. ciasto : 2 szklanki mąka 1 jajko 1/2 szklanki wody 1 łyżka oliwy szczypta soli Nadzienie: Zobacz więcej
KUKBUK
KUKBUK Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
KUKBUK
Francuska kanapka croque monsieur

Francuska kanapka croque monsieur 70

Francuska kanapka croque monsieur - KUKBUK Toggle navigation Sklep Prenumerata Kukbuk poleca Newsletter Wydanie mobilne Reklama Kontakt Skip to content Toggle navigation Magazyn Przepisy Wiadomości Zobacz więcej
wloszeczka
wloszeczka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
cukrowa pasja
EURO ,EURO I po euro :D

EURO ,EURO I po euro :D 46

EURO się skończyło,Hiszpania wygrała a na osłodę deserek dla biało-czerwonych :D Należy zaopatrzyć się: *2 galaretki cytrynowe *2 galaretki truskawkowe *500 ml śmietany kremówki *truskawki Na początek Zobacz więcej
Barbarella
Barbarella Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Barbarella
Euro 2012

Euro 2012 35

głodomorek08.06.2012, 21:22 Szkoda, że nie 2:1 dla naszych, ale masz racje remis nie jest zły! Ceremonia faktycznie bardzo barwna, mnie najbardziej się podobało gdy kibice utworzyli flagi krajów Zobacz więcej
Swego czasu zostałem mistrzem solonego karmelu. Słynnym mistrzem, który wymieniał płynny bursztyn na inne dobroci jak domowa konfitura z utartych płatków róży czy świeżo sfermentowany crème fraîche. Zobacz więcej
To ciasto czekoladowe z oliwą z oliwek i solą morską. Ale tych dodatków nie dodaje się bezpośrednio do ciasta, tylko podaje w osobnych naczynkach, aby każdy mógł " doprawiać" nimi swój kawałek ciasta Zobacz więcej
Tarte aux pommes et beurre noisette - Bistro de Jenna Suivre ce blog Editer l'article Administration Connexion Créer mon blog Bistro de Jenna Food Style Photography Jenna Maksymiuk Accueil Catégories Zobacz więcej
illucucina
illucucina Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
ILLUCUCINA
PORTO MEU AMOR!

PORTO MEU AMOR! 55

PLACEK DROŻDŻOWY Placki drożdżowe piekę, odkąd się uparłam, że na Wielkanoc nie będziemy kupować żadnych ciast. I tak piekę jakieś 15 lat... :) Popisowy pla... Zobacz więcej
Coeur à croquer à deux - Bistro de Jenna Suivre ce blog Editer l'article Administration Connexion Créer mon blog Bistro de Jenna Food Style Photography Jenna Maksymiuk Accueil Catégories Sucrée Plat Zobacz więcej
Przygotowanie przegrzebek planowałam od dawna. Bardzo je lubię za ich niezwykle delikatne mięso. W Francji, gdzie mieszkam, są one dostępne w niemal każdym markecie w różnej wielkościzarówno Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: