mięsny jeż

Urszula111
Urszula111 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Proste potrawy
nie MIĘSNY JEŻ  :)

nie MIĘSNY JEŻ :) 108

0
A to zupełna przeciwność sławnego" jeża mięsnego":) Składniki: 18 dag masła 2 łyżki drobnego cukru 3 jaja 8 dag zmielonych orzechów włoskich 3 czekolady gorzkie , ale jeszcze lepsze będą mleczne Zobacz więcej
Mięsny jeż wersja DE Lux (Exclusive)- c zyli kanapki na piknik z kabanosami i przymrużeniem oka ;) Składniki dla 4 osób: 4 bułki 4 laski kabanosów "Tarczyński" 4 pomidory 4 czarne oliwki 8 zielonych Zobacz więcej
Niewykluczone, że już w tym roku z przeciętnych wielkanocnych stołów przeciętnego widza ponadprzeciętnie zainteresowanego przeciętnymi programami telewizyjnymi półmiski z jajami zastąpiły platery z Zobacz więcej
Mięsny jeż, mięsny jeż. Ty go zjesz, ty go zjesz. Tego jeża jedzono w moim domu od pokoleń. Robiła go moja babcia, robiła go moja mama, teraz robię go ja. Jest prześliczny, ma oczka i buźkę, ale Zobacz więcej
"Mięsny jeż" czyli okolicznościowy talerz wędlin ;) Kto z Was nie zna internetowego hitu ostatnich dwóch tygodni, tzw "mięsnego jeża", niech koniecznie poszuka ;))) Owa "potrawa" zainspirowała mnie do Zobacz więcej
Martilla
Martilla Obserwuj blogaObserwujesz bloga
M&J Kitchen
Mięsny jeż

Mięsny jeż 59

0
Anonimowy18 lipca 2012 03:30 heheh...konkurencja jeża "BEATKI" :D OdpowiedzUsuń Zobacz więcej
KochamGotować
KochamGotować Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kocham Gotować
Mięsny Jeż

Mięsny Jeż 175

0
Archiwum bloga czerwiec (10) maj (9) kwiecień (11) marzec (1) luty (10) styczeń (9) wrzesień (1) maj (2) marzec (2) luty (4) styczeń (4) grudzień (6) listopad (7) październik (8) wrzesień (1) sierpień Zobacz więcej
KochamGotować
KochamGotować Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kocham Gotować
Mięsny jeż

Mięsny jeż 319

0
Archiwum bloga czerwiec (10) maj (9) kwiecień (11) marzec (1) luty (10) styczeń (9) wrzesień (1) maj (2) marzec (2) luty (4) styczeń (4) grudzień (6) listopad (7) październik (8) wrzesień (1) sierpień Zobacz więcej
Archiwum bloga kwiecień (1) luty (1) grudzień (1) październik (5) wrzesień (6) sierpień (2) lipiec (5) czerwiec (4) maj (6) kwiecień (4) marzec (20) luty (15) styczeń (7) grudzień (16) listopad (11) Zobacz więcej
Podobno jest tak, że jak poziom hipsterstwa osiągnie stan krytyczny to pojawia się Liza Minnelli. Po spacerze w oparach krakowskiego smogu i nasłuchaniu się Donny Summer stwierdzamy prawdziwość Zobacz więcej
wystarczająco twardy. Kiedy woda zacznie się gotować - wkładamy ostrożnie pajączki i przykrywamy przykrywką. Kiedy makaron zmięknie (możemy okrutnie pozbawić pajączka nóżki..;)) odcedzamy go, Zobacz więcej
dodano: 17 czerwca 2012 21:10 ta kiełbaska wisząca do mnie przemawia ;) autor Iza blog: www.mniam-mniam.bloog.pl dodano: 17 czerwca 2012 20:56 Ja bym zmieniła wygląd całej tej imprezy. Poza tym było Zobacz więcej
Pokrzywy kojarzą się z bąblami i pieczeniem poparzonej skóry. Dziś odczarowujemy ich złą sławę. Pokrzywy to maj, soczysta zieleń, niepowtarzalny zapach, mnóstwo zdrowia. Ale teraz najważniejszy jest Zobacz więcej
w wyjątkowych momentach pojawiają się na stole. Kluski kładzione łyżką. Chrupiąca, odsmażana domowa pizza z szynką, serem, papryką i pomidorami. Grzanki, które nawet teraz jemy u Babci na kolację. Zobacz więcej
jako samodzielna potrawa, ale też w towarzystwie pieczywa, placków ziemniaczanych, czy parowców, np. jesiennych jeży (wystarczy wykonać je bez nadzienia z jabłek). Składniki na gulasz węgierski (ok 4 Zobacz więcej
?”. Pan przyjechał po około 50 minutach. Na kolacji były 4 osoby zamówiona pizza nazywała się MIĘSNY JEŻ, pierwszy raz widziałam w ofercie pizzę faszerowaną. To był bardzo dobry wybór bo pizza była Zobacz więcej
Dwudziestolecie międzywojenne… od kuchni! Dziś polecam Wam książkę „Kuchnia dwudziestolecia. Co i jak jadano” Agnieszki Jeż. Autorka zaprasza czytelników w podróż po bogactwie smaków i zwyczajów Zobacz więcej
kass
kass Obserwuj blogaObserwujesz bloga
smaki i aromaty
Boczek wieprzowy pieczony

Boczek wieprzowy pieczony 807

0
), ...naczytałam się etykiet, czym badziewie zwane 'wędliną' jest nafaszerowane... włos się jeży! Paróweczki cielęce - przy cielęcinie nawet nie leżały, kiełbasa drobiowa robiona z wieprza, z Zobacz więcej
edycja. Czy poziom uczestników, którzy przez rok mogli wyciągnąć wnioski z pierwszej odsłony, będzie wyższy? Czy większe będą wymagania stawiane kucharzom-amatorom, którzy chcą walczyć o tytuł Zobacz więcej