mięso zpiekarnika

Marta G
Marta G Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Czerwona Porzeczka
Karkówka pieczona

Karkówka pieczona 1708

2
{{headerMessage}}
mięso wkładamy do rękawa, spinami klipsami i całość umieszczamy w blasze lub innym naczyniu do pieczenia. Pieczemy około 1h 30 minut. Ostatnie 30 minut z termoobiegiem. Karkówka wyszła wspaniale Zobacz więcej
{{headerMessage}}
godziny do lodówki. Następnie mięsoobsmażyć z każdej strony na patelni,zdjąć, zawinąć w folię aluminiową ( błyszcząca strona do mięsa) i odstawić do wystygnięcia. Polędwicę wyjąć zfolii, osuszyć Zobacz więcej
{{headerMessage}}
– marchewkowo – daktylowo – bananowymcieście.blog:Kuchara;) Mini keksy z żurawinąblog:Cukiernia marzeń Sypana szarlotka z żurawiną (banalnie prosta) blog:zpiekarnika Ciasto z jabłkami i konfiturą Zobacz więcej
{{headerMessage}}
serca z mlecznym lukrem z bloga Czerwien i blekit buleczki Red Velvet z bloga Pin-up cake pieczone paczuszki orkiszowe z kajmakiem z bloga Ze smakiem i z pasja muffinki orkiszowe z czekoladowa bita Zobacz więcej