minestrone wg 5 przemian

- Bardzo prosty przepis*Potrzebne **ciasto: *-3 szkl.maki-6 szkl.kaszy mannej-2 szkl.mleka w proszku-2lyzki drozdzy -1 szkl.cukru-2szkl.masla-2 s... 2 miesiące temu Kuchnia Pięciu Przemian Weekend z Zobacz więcej
". Na pierwszy raz wybralismy "naturalne". Byla wiec jajecznica (pycha) i zrobilismy carbonara ... 2 miesiące temu Arabskie Przysmaki Mamul - Bardzo prosty przepis*Potrzebne **ciasto: *-3 szkl.maki-6 Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Paszteciki

Paszteciki 9217

1
carbonara ... 2 miesiące temu Arabskie Przysmaki Mamul - Bardzo prosty przepis*Potrzebne **ciasto: *-3 szkl.maki-6 szkl.kaszy mannej-2 szkl.mleka w proszku-2lyzki drozdzy -1 szkl.cukru-2szkl.masla-2 Zobacz więcej
to do niej szybko muszę ugotować biały barszcz.Nie zarobiłam wszakże zakwasu na barszcz ale od czego jest ten chlebowy?Pyszn... 2 godziny temu INTERIA.PL - Kobieta Pałeczki z kurczaka na warzywach - Zobacz więcej
.... - . mniam-mniam.bloog.pl 4 dni temu włoszczyzna włoszczyzna w świątecznej szopce - koleżanka mi powiedziała, że ateiści nie powinni świętować Bożego Narodzenia, choć już nie wytłumaczyła kto Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Pierniczki

Pierniczki 1616

0
Człowiek jest tym, co zje...: Pierniczki skip to main | skip to sidebar Człowiek jest tym, co zje... Kuchnia, podróże, może coś więcej... czwartek, 2 stycznia 2014 Pierniczki 2 całe jajka 2 łyżeczki Zobacz więcej
Człowiek jest tym, co zje...: Ciasto makowe ze śliwkami skip to main | skip to sidebar Człowiek jest tym, co zje... Kuchnia, podróże, może coś więcej... czwartek, 2 stycznia 2014 Ciasto makowe ze Zobacz więcej
1 szklankę cukru pudru Zagnieść ciasto i wykrawać foremką. Piec ok. 7 - 10 minut w 180 stopniach. Można polukrować. Lukier: 1 białko 5 łyżek cukru pudru Autor:Beatao18:45 Wyślij pocztą e-mailWrzuć na Zobacz więcej
nóżki (galareta z golonki) - Jakiś czas temu kupiłam sobie nowe foremki na galaretki. Sprawdziły się idealnie, galaretki wyglądały ślicznie. Jak smakowały? Nie wiem, bo za golonką nie ... 4 dni temu Zobacz więcej
Barszcz biały na zakwasie chlebowym - Skoro mam już własną kiełbasę to do niej szybko muszę ugotować biały barszcz.Nie zarobiłam wszakże zakwasu na barszcz ale od czego jest ten chlebowy?Pyszn... 3 Zobacz więcej
poncz z dodatkiem ajerkoniaku i bialego wina. Swietnie rozgrzewa w chlodny, zimowy wieczor. Pomimo dodatkowych kalorii nie rezygnujc... 5 dni temu TOSKAŃSKIE ZAPISKI SPEŁNIONYCH MARZEŃ ŚWIĄTECZNIE - Zobacz więcej
, zakręcić.Nie pasteryzować. Trzymać w chłodzie. Autor:Beatao18:58 Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w usłudze TwitterUdostępnij w usłudze Facebook Etykiety:przetwory Reakcje: Brak Zobacz więcej