minie

Tort Myszka Minie Zobacz więcej
Torcik dla czteroletniej Gabrysi, miłośniczki Myszki Minie. Do torciku w komplecie były ciasteczka którymi solenizantka częstowała swoich gości. Smak tortu: jasny biszkopt, masa śmietanowa z Zobacz więcej
W Święta Bożego ńarodzenia przyszła na świat Jagódka . Dziś ma już 4 latka . Zobacz więcej
Kurczak na minie? Pewnie zastanawiacie się skąd taka nazwa? Nazwę wymyśliła moja mama :) SKŁADNIKI 4 udka z kurczaka (kulinarne) 2 - 3 łyżki śmietany 18% przyprawy sól, pieprz, vegeta opcjonalnie Zobacz więcej
Ach kochany Augustynie wszystko minie, minie, minie… I tak też się stało, zanim zdążyliśmy się w nim rozsmakować pasztet się skończył. Widocznie wyszedł za smaczny! Macie też tak czasem, że coś Zobacz więcej
annamaria7252
annamaria7252 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
annamaria poleca
Minął rok

Minął rok 33

0
Witam, serdecznie ,już minął mi rok jak prowadzę tę stronę dokładnie 02 listopada 2014:) Bardzo dziękuję odwiedzającym a jest ich na dzień dzisiejszy 8368 osób. pozdrawiam Was kochani:) Natomiast Zobacz więcej
twarezak
twarezak Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Nasze Drinki
Minął rok

Minął rok 50

0
Na początku miesiąca minął rok odkąd prowadzimy tego bloga. Spojrzeliśmy na niego pod kątem liczb, statystyk i … i jesteśmy bardzo zadowoleni z tego co udało nam się osiągnąć :) Poniżej małe Zobacz więcej
Minął rok, od kiedy zamieściłam tu swój pierwszy wpis. Od tego czasu poznałam trochę dokładniej tajniki fotografii kulinarnej, kupiłam/dostałam kilka pięknych książek kucharski i poznałam kilkanaście Zobacz więcej
dziabnij z mojego talerza.: Nieco minęło... dziabnij z mojego talerza. jeden z ymbaliona blogów śniadaniowych. ten jest mój. Strony Jadłospisy sobota, 21 września 2013 Nieco minęło... ...ale jestem z Zobacz więcej
Kate's Kitchen
Kate's Kitchen Obserwuj blogaObserwujesz bloga
In a Green Jar
13 min

13 min 81

0
Wracając po nocnej zmianie w ogóle nie mam zamiaru iść spać. Po pierwsze zbyt pięknie świeci słońce, a po drugie doskwiera śniadaniowy głód. A raczej zachcianka. Na tosty w 13 min! Ser brie / żurawina Zobacz więcej
do max. 20 minut. Radzę obserwować, mi wystarcza 15 min w temp. 200 st. C, na 3półceod dołu. Polewam cukrem pudrem (około 4-5 łyżek daję na oko) rozpuszczonym w niecałej 1 łyżeczce mleka. Posypuję Zobacz więcej
WITAM :) 5 III minął rok prowadzenia mojego bloga. zaczęłam przepisem, który do tej pory zyskał największą liczbę fanów! ten przepis również wykorzystałam na półfinale BLOGERCHEFA :) naleśniki z Zobacz więcej
WITAM :) 5 III minął rok prowadzenia mojego bloga. zaczęłam przepisem, który do tej pory zyskał największą liczbę fanów! ten przepis również wykorzystałam na półfinale BLOGERCHEFA :) naleśniki z Zobacz więcej
To już rok minął ... Jak ten czas leci, już rok minął od mojej kulinarnej przygody. Półfinał konkursu Wielkie śledztwo ,a w nim moje drugie miejsce, było nas tylko dwóch zamiast trzech osób, ta Zobacz więcej
MamaBartka
MamaBartka Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Moja Kuchnia
30 lat minęło

30 lat minęło 76

0
30 lat minęło, może nie jak jeden dzień, ale zastraszająco szybko. Czas zaczął biec szybciej po maturze, na studiach jeszcze przyspieszył, a kiedy na świecie pojawił się Bąbel zaczął biec i kręcić jak Zobacz więcej
Witajcie kochani ! Minął kolejny rok ... jak ten czas leci, gdy bawimy się dobrze ! Dwa lata temu? Wciąż jestem zdumiona, gdy o tym myślę. Dziś druga rocznica mojej przygody w blogosferze! Mogę Zobacz więcej
julu$
julu$ Obserwuj blogaObserwujesz bloga
sprinkle! sprinkle!
289. było, minęło

289. było, minęło 58

0
: BYŁO, MINĘŁO dzielę na cztery części. Po pierwsze: Święta Bożego Narodzenia. Te wszystkie przygotowania, szukanie prezentów, sprzątanie, dekorowanie domu, pieczenie, gotowanie… A potem Wigilia, Zobacz więcej
To co lubię: Minął rok - dziękuję To co lubię Kulinaria, ogród, kwiaty, ja i mój świat:)Zapraszam. Strony Strona główna Przepisy kulinarne Kontakt piątek, 7 lutego 2014 Minął rok - dziękuję ... za 85 Zobacz więcej
Kapusta kiszona, bo o niej tu mowa jest może za mało doceniana przez nas i traktowana po macoszemu. A to błąd. Jesienią i zimą, ta skwaszona panna powinna jak najczęściej królować na naszych stołach. Zobacz więcej