mocno czekoladowe ciasto dla cukrzyka

Cynamon to przyprawa, która wzmacnia naszą odporność oraz stymuluje układ trawienny. Zapobiega cukrzycy, działa przeciwbakteryjnie i rozgrzewająco. Dzisiaj proponuje ciasto mocno cynamonowe, do Zobacz więcej
Piekłam tort na urodziny mojego taty - cukrzyka. W przeciwieństwie do mnie nie lubi on tortów czekoladowych, więc specjalnie na tę okazję powstał tort cytrynowy. Naprawdę bardzo mocno czuć w nim było Zobacz więcej
. Często kupujemy natomiast niby zdrowe jogurty zawierające po kilka łyżeczek cukru w małym kubeczku, albo oblepione syropem cukrowym musli crunch o składzie podobnym do czekoladowych batoników. Zobacz więcej
opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem * Name:* Email Address:* Website: Comment:* Znajdź nas na: Google plus Facebook Najnowsze wpisy Prosty przepis na powidła Zobacz więcej
. Share on Tumblr 0 Related Posts Domowe BLT Brak komentarzy | wrz 6, 2013 Ciasto czekoladowe bez cukru – specjał dla cukrzyków Brak komentarzy | lip 30, 2014 Klasyczna lasagne – prosty przepis Brak Zobacz więcej
Koktajl z białkiem konopnym - Granat w kokosie Strona główna O mnie Moja filozofia odżywiania Kontakt Strona główna O mnie Moja filozofia odżywiania Kontakt Moje przepisy na dietetyczne dania bez Zobacz więcej
. Dekorować powinniśmy przed samymi świętami, by lukier i dodatki były świeże. Related Posts Ciasto czekoladowe bez cukru – specjał dla cukrzyków 4 komentarzy | lip 30, 2014 Przepis na ciasto Zobacz więcej
Nieskromnie stwierdzę, że udał mi się razowy biszkopt idealny! Cudnie puchaty, pięknie wyrósł, pyszny, banalny do zrobienia. Z ciasta powstały biszkoptowe babeczki - muffinki. Ciemna mąka orkiszowa Zobacz więcej
Bardzo lubię smak słodki, a jeszcze bardziej lubię go łączyć z czymś kwaśnym lub słonym i wydawać by się mogło, że kiedy do takiego połączenia dojdzie – ciężko będzie uznać je za przesłodzone, ale Zobacz więcej
Zupa krem z pora i limonki - Granat w kokosie Strona główna O mnie Moja filozofia odżywiania Kontakt Strona główna O mnie Moja filozofia odżywiania Kontakt Moje przepisy na dietetyczne dania bez Zobacz więcej
Sznycle z indyka w panierce z nasion konopi - Granat w kokosie Strona główna O mnie Moja filozofia odżywiania Kontakt Strona główna O mnie Moja filozofia odżywiania Kontakt Moje przepisy na Zobacz więcej
mnie o kolejnych komentarzach przez email. Powiadom mnie o nowych wpisach przez email. masło orzechowe z migdałów, nerkowców i nasion słonecznika krokieciki ziemniaczane z serem i brokułami Zobacz więcej
Pieczone buraki z papryką - Granat w kokosie Strona główna O mnie Moja filozofia odżywiania Kontakt Strona główna O mnie Moja filozofia odżywiania Kontakt Moje przepisy na dietetyczne dania bez Zobacz więcej
Kremowy serek o smaku mango i Szpinak z fetą - Granat w kokosie Strona główna O mnie Moja filozofia odżywiania Kontakt Strona główna O mnie Moja filozofia odżywiania Kontakt Moje przepisy na Zobacz więcej
Zupa Koperkowa Z Czarnym Ryżem - Granat W Kokosie Strona główna O mnie Moja filozofia odżywiania Kontakt Strona główna O mnie Moja filozofia odżywiania Kontakt Moje przepisy na dietetyczne dania bez Zobacz więcej
Omlet Z Cukinią I Rukolą - Granat W Kokosie Strona główna O mnie Moja filozofia odżywiania Kontakt Strona główna O mnie Moja filozofia odżywiania Kontakt Moje przepisy na dietetyczne dania bez Zobacz więcej
tej słodyczy wdeserach iwypiekach? W mojej kuchni nie stosuję cukru białego, trzcinowego ani fruktozy. W80% przypadków słodzenia używam stewii, ale ponieważ nie sprawdza się ona we wszystkich Zobacz więcej
efrank
efrank Obserwuj blogaObserwujesz bloga
mniamniam
Zmiany

Zmiany 328

0
przykrycia ok. 10 minut, po czym zgasić ogień, wsypać opłukane liście mięty, przykryć pokrywką i parzyć kolejne 5 minut. Ostudzić, odcedzić. Można podawać z kostkami lodu. wtorek, 11 czerwca 2013 Zobacz więcej
efrank
efrank Obserwuj blogaObserwujesz bloga
mniamniam
Nie kulinarna prośba

Nie kulinarna prośba 160

0
przykrycia ok. 10 minut, po czym zgasić ogień, wsypać opłukane liście mięty, przykryć pokrywką i parzyć kolejne 5 minut. Ostudzić, odcedzić. Można podawać z kostkami lodu. wtorek, 11 czerwca 2013 Zobacz więcej