mój debiut

ZOBACZ TAKŻE:

To właśnie to... mój blogowy debiut. Chciałabym, aby ten Zakątek był moim oderwaniem, połączeniem tego co lubię. Zagoszczą tutaj przepisy sprawdzone i proste w wykonaniu. Proszę o wybaczenie potknięć Zobacz więcej
paulinka207
paulinka207 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kuchnia łączy pokolenia.
Debiut.

Debiut. 34

0
Debiut. Już na kilku blogach widziałam tak zwane pancakes. Ciągle wracałam do nich myślami, bo wyglądały bardzo apetycznie. Namówiłam mamę, żeby je zrobić, bo ja ze smażeniem naleśników i tym Zobacz więcej
olga.plaza
olga.plaza Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Tequilagotuje
Debiut

Debiut 45

0
Na początku sierpnia na facebooku wspominałam o tym, że czeka mnie debiut przed kamerą. Jeszcze w lipcu dostałam taką mini-propozycję pokazania któregoś z moich przepisów dla lokalnej telewizji w Zobacz więcej
To mój debiut we własnoręcznym przygotowaniu sushi - sushi maki - najbardziej chyba popularne. Ryż z dodatkami w środku zawijany w płaty wodorostów nori. Przygotowanie ich wcale nie jest trudne, a Zobacz więcej
Wszędzie króluje szpinak, ale jakoś nie mogłam się za niego zabrać. W końcu się przemogłam i wczoraj na obiad zaserwowałam sobie tagliatelle w sosie szpinakowym na bazie jogurtu greckiego wg przepisu Zobacz więcej
Ricottowy debiut. Naprawdę! Nie wiem, dlaczego tak długo zwlekałam z jej spróbowaniem. Tym bardziej, że jestem wielką fanką wszelkiego rodzaju serów! Ale jak to mówią 'lepiej późno, niż wcale', więc w Zobacz więcej
Pan Koza
Pan Koza Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Pan Koza
Parabola – debiut

Parabola – debiut 11

0
Parabola - debiut - Pan Koza - blog Pan Koza site navigationSkip to content Start Prosto z mostu Food Web & SocialWEB – kategoria nazwana najkrócej jak tylko można. Co w niej znajdziesz? Posty o Zobacz więcej
Pan Koza
Pan Koza Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Pan Koza
Parabola – debiut

Parabola – debiut 6

0
Parabola - debiut - Pan Koza - blog Sklep Kontakt Facebook Instagram Twitter Google+ Pan Koza blog Open Close Start Prosto z mostu Food Web & Social Kulturalnie Muzyka Filmy i Seriale Niedzielny Zobacz więcej
Runner's World - debiut felietonowy - numer czerwcowy Jak wiecie uwielbiam biegać i jeść, wielką przyjemność sprawia mi też pisanie. W najnowszym czerwcowym numerze Runner’s World znajdziecie mój Zobacz więcej
Jak to jest z tymi debiutami - czytać, czy nie czytać? Nie rozumiem szczerze powiedziawszy ludzi, którzy boją się ich, jak ognia. A przecież każdy sławny pisarz kiedyś był debiutantem, ale ktoś dał mu Zobacz więcej
Jabłkowo daktylowy gotowany serniczek z serka wiejskiego A taki piękny dzień się zapowiadał! Właściwie w kilka minut rozlało się niemiłosiernie i z planów nie zostało nic. Wczoraj pierwszy raz Zobacz więcej
Hej !! Chyba jednak zostaję przy standardowej wersji postów - kobieta zmienną jest :D Jednak bardziej wolę najpierw coś napisać, a potem pokazać śniadanie :) Dziś debiut !! o smaku chałwy - wieki jej Zobacz więcej
Dziś mój debiut z płatkami jęczmiennymi, które już od dłuższego czasu starałam się gdzieś znaleźć, aż w końcu na nie natrafiłam. Jabłkowo i to podwójnie, dlatego że dziś gotowane na 100% soku Zobacz więcej
Wieczorem robiędyniowe puree, a rano smażę dyniowe placuszki :) Jesienne smaki, jesienny klimat. Jednak nie całkiem, bo mama zaskoczyła mnie wczoraj koszyczkiem malin i borówek! Czyli jednak jeszcze Zobacz więcej
Słodki debiut. Mój pierwszy raz z papierem ryżowym, a tym samym z sajgonkami. Dziś również poznałam smak tofu. Wybrałam słodkie smaki, ale na pewno wypróbuję jeszcze wytrawną wersję. Postawiłam na Zobacz więcej
Od pewnego czasu chciałam zrobić tartę, ale nie mogłam się zdecydować, jakich składników użyć. Aż pomyślałam o migdałach dodanych do ciasta, które nadadzą delikatnego smaku. Czym to przełamać? Zobacz więcej
Jabłkowy gotowany serniczek z cynamonem, orzechami laskowymi, masłem orzechowym i resztą jabłka No i dzisiaj stawiam na kolejny pierwszy raz. Coś ostatnio lubuję w tych debiutach, a co. Jak mam się Zobacz więcej
jest pewne, chlebek zagości na dłużej w moim menu. :) A drugi debiut? Cóż... Od jakiegoś czasu zastanawiałam się czy nie zacząć pisać tutaj także po angielsku. Pomyślałam, że skoro ja korzystam z Zobacz więcej
mąkami, siemieniem lnianym, słonecznikiem i solą. Dodać masło i ciepłą wodę, odstawić w ciepłe miejsce do wyrośnięcia. Ciasto włożyć do foremki wyłożonej papierem do pieczenia. Posypać odrobiną Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: