my life of cooking

Kochani! Ostatnio mam niestety nieco mniej czasu na przygotowanie dla Was pysznych przysmaków. Obiecuję, że uda mi się bardziej popracować nad organizacją mojego czasu i będę poświęcała Wam go o wiele Zobacz więcej
kuchnie tajską, więc z warsztatów jestem zachwycona Mieliśmy również okazję zjeść pyszny posiłek, którym poczęstowali nas organizatorzy. Charlie na koniec obdarował każdego dyplomem ukończenia Zobacz więcej
sposób wykonania: Jajka ubić z cukrem, mąkę wymieszać z kakao, proszkiem i sodą oczyszczoną następnie wlać olej i wszystko zmiksować. Wymieszać pokrojone w kostkę banany. Piec w 150 stopniach 45 Zobacz więcej
: Połowa żółtego sera – startego na średnich oczkach, białko,tuńczyk,majonez, cebula pokrojona w drobną kostkę. I powtarzamy tą samą czynność nakładając na końcu żółtka które posypujemy pokrojonym Zobacz więcej
przelewamy zimną wodą. Nakładamy do miski. Dodajemy odsączony ser feta. Sos czosnkowy robimy z jogurtu greckiego dodając rozdrobniony czosnek, odrobinę soli i pieprzu do smaku. Mieszamy i polewamy Zobacz więcej
: Połowa żółtego sera – startego na średnich oczkach, białko,tuńczyk,majonez, cebula pokrojona w drobną kostkę. I powtarzamy tą samą czynność nakładając na końcu żółtka które posypujemy pokrojonym Zobacz więcej
przelewamy zimną wodą. Nakładamy do miski. Dodajemy odsączony ser feta. Sos czosnkowy robimy z jogurtu greckiego dodając rozdrobniony czosnek, odrobinę soli i pieprzu do smaku. Mieszamy i polewamy Zobacz więcej
sposób wykonania: Jajka ubić z cukrem, mąkę wymieszać z kakao, proszkiem i sodą oczyszczoną następnie wlać olej i wszystko zmiksować. Wymieszać pokrojone w kostkę banany. Piec w 150 stopniach 45 Zobacz więcej
Głównym symbolem święta Halloween jest święcąca w środku dynia z wyszczerbionymi zębami. Inne popularne symbole to duchy, wampiry, czarownice, trupie czaszki itp.Dlatego zapraszam Was na konkurs Zobacz więcej
My Life Of Cooking: Sushi z krewetkami w tempurze z sałatką goma wakame Strony STRONA GŁÓWNA O MNIE WSPÓŁPRACA FACEBOOK KONKURSY WARSZTATY WYDARZENIA SUKCESY muzyka poniedziałek, 21 października 2013 Zobacz więcej
, że piękne ? Wystawcy na Festiwalu Krakowskim Targiem: Część blogerów kulinarnych, od lewej: Ula z Kuchni na wzgórzu, Ada z Pora Coś Zjeść, Ja i Gosia z My Life of Cooking :) Nasza zupa dyniowa :) Zobacz więcej
Wam wdzięczna za oddanie głosu http://krakow.naszemiasto.pl/plebiscyt/karta/my-life-of-cooking,8954,190882,t,id,kid.html Sos do warzyw Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi Maj 2014 P W Ś C P S N Zobacz więcej
mylifeofcooking
mylifeofcooking Obserwuj blogaObserwujesz bloga
My Life Of Cooking
Nowy blog

Nowy blog 28

0
My Life Of Cooking: Nowy blog My Life Of Cooking Strony STRONA GŁÓWNA O MNIE WSPÓŁPRACA FACEBOOK KONKURSY WARSZTATY WYDARZENIA SUKCESY muzyka poniedziałek, 13 stycznia 2014 Nowy blog Witam serdecznie. Zobacz więcej
Małgorzata B.
Małgorzata B. Obserwuj blogaObserwujesz bloga
My Life Of Cooking
Bananowiec

Bananowiec 69

0
miksując. Następnie wlewamy ostudzoną jedną z galaretek i miksujemy aż składniki dobrze się wymieszają. Masę przelewamy do tortownicy 24cm i wstawiamy do lodówki aż masa zastygnie. Potem układamy na Zobacz więcej
Małgorzata B.
Małgorzata B. Obserwuj blogaObserwujesz bloga
My Life Of Cooking
Karpatka

Karpatka 104

0
łyżeczkę proszku do pieczenia. Połowę ciasta rozsmarować na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec około 30 minut. Następnie drugą połowę. Odstawić do ostygnięcia. Krem: Budynie rozrabiamy Zobacz więcej
pietruszka - czarny kawior sposób wykonania: Jajka gotujemy na twardo,kroimy je w pół, oddzielamy żółtka od białek do osobnej miseczki. Do żółtek dodajemy pokrojoną drobno pietruszkę, masło i Zobacz więcej
- wasabi - świeży ogórek -koperek do ozdoby sposób wykonania: Ogórka myjemy i przekrawamy na połowę, nie obieramy. Wycinamy miąższ, następnie kroimy w słupki. Każdy plaster łososia delikatnie Zobacz więcej
układamy plaster sera,boczku i jajko. Na koniec posypujemy kiełkami brokuł. Takie proste, a jakie smaczne mniam Smacznego The post Tosty z jajkiem sadzonym appeared first on My Life Of Cooking. Zobacz więcej
Małgorzata B.
Małgorzata B. Obserwuj blogaObserwujesz bloga
My Life Of Cooking
Karpatka

Karpatka 79

0
łyżeczkę proszku do pieczenia. Połowę ciasta rozsmarować na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec około 30 minut. Następnie drugą połowę. Odstawić do ostygnięcia. Krem: Budynie rozrabiamy Zobacz więcej
pietruszka - czarny kawior sposób wykonania: Jajka gotujemy na twardo,kroimy je w pół, oddzielamy żółtka od białek do osobnej miseczki. Do żółtek dodajemy pokrojoną drobno pietruszkę, masło i Zobacz więcej