na końcu języka: mus malinowy

się języki. Wprawdzie niemal co dzień korespondujemy na Facebooku o sprawach codziennych , zainteresowaniach czytelniczych i pisarskich, wspieramy się nawzajem w rozwiązywaniu małych i większych Zobacz więcej
mus, którym bez wahania polewam ciasto (koniecznie) czekoladowe. Pod koniec sezonu szczelnie zamykam je w słoiku, żeby zimową porą cieszyć się z nich na nowo. To już chyba ostatnie, które kupię tego Zobacz więcej
są moimi faworytami. Są dziecinnie łatwe, bajecznie pyszne i w najbardziej pochmurne dni późnej jesieni przynoszą lato. Polewam je wtedy mocno owocowym, lekko kwaskowatym, intensywnie czerwonym musem Zobacz więcej
. Spaghetti z boczkiem - z bloga Prawo do gotowania z pasją 11. Spaghetti col Rancetto - z bloga Bo(ro)n Appetit 12. Klasyczne spaghetti carbonara - z bloga Dziewczyna kucharza 13. Spaghetti z Zobacz więcej
czekolada gorzka kawa rozpuszczalna zabielacz do kawy cukier obiad suchary pełnoziarniste tuszonka wołowa mus warzywny napój owocowy herbata czarna cukier kolacja suchary pszenne słonina solona Zobacz więcej
zbyt zachęcająco, postanowiliśmy się przekonać, czy w rzeczywistości prezentuje się lepiej. I będę szczery – propozycja nie wypaliła. Podano nam miniaturową porcję warzyw, w tym np. marchewki, czyli Zobacz więcej
. do kompotu rabarbarowo-malinowego z nutką mięty? Ciasto z agrestem- porażka. Agrest w deserach- skrupulatnie wybierany i odkładamy na bok przez domowników. Impas i koniec. Miałam ostatnio parę Zobacz więcej
. do kompotu rabarbarowo-malinowego z nutką mięty? Ciasto z agrestem- porażka. Agrest w deserach- skrupulatnie wybierany i odkładamy na bok przez domowników. Impas i koniec. Miałam ostatnio parę Zobacz więcej
sezonu,kiedy to do śliwkowego musu dosypywałam płatków migdałów i korzennych przypraw.W tych słoikach nie ma nic poza kwintesencją aromatu babiego lata,tak przeze mnie faworyzowanego. Mocno dojrzałe Zobacz więcej
Zniejednegogarnka.pl - Strona główna Zniejednegogarnka.pl - Strona główna Strona główna Blog Galeria O nas Kontakt Uwaga! Do poprawnego działania witryna wymaga włączonej obsługi języka JavaScript. 20 Zobacz więcej
z cukrem pudrem i serkiem. Wstaw do lodówki, żeby masa zgęstniał. Wystudzone babeczki udekoruj kremem. Ciasto babeczkowe jest naprawdę pyszne. Krem jest lekko słonawy, ale akurat bardzo mi to Zobacz więcej
romantyczny wieczór we dwoje, ale też nic nie stoi na przeszkodzie, by zaprosić kilka znajomych par, które również nie przepadają za tłumami w kinach i restauracjach i wspólnie poświętować na Zobacz więcej
Pewnie większość z Was kojarzy niemieckie talerze z ciężkimi i kalorycznymi posiłkami, ale czy słyszeliście o pysznych piernikach z Pulsnitz, placuszkachQuarkkeulchen, wyśmienitych winach czy Zobacz więcej
| blog: MadaWKuchni Dżem jagodowy autorka: Mada | blog: MadaWKuchni Trzykolorowe muffinki z serem i jagodami autorka: Planeta Smaku | blog: Planeta Smaku Tarta jagodowa na ciasteczkowym spodzie Zobacz więcej
i papierowe szarlotki autorka: passthefood | blog: Pass the Food Torcik jabłkowy autorka: Ansia | blog: Pin-up Cake Tarta z jabłkami autorka: Kattinka | blog: Czas na małe co nieco Polska Szarlotka Zobacz więcej
(mleko, śmietanka, cukier, odtłuszczone mleko w proszku, skrobia modyfikowana kukurydziana, barwnik: karoteny, naturalny aromat waniliowy, żywe kultury bakterii jogurtowych), mus brzoskwiniowy 37 % Zobacz więcej
Purée 2 tygodnie temu nie-ład mAlutki Pudding z nasionami chia i musem malinowym 3 tygodnie temu The Clever Carrot warm autumn spinach salad 3 tygodnie temu zielone-buty Bridget Jones’s Baby 3 Zobacz więcej
WiktoriaB
WiktoriaB Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Poplątanie z pomieszaniem
Co dalej?

Co dalej? 172

0
breakfast! no. ? - długo mnie tu nie było. nawet bardzo! kiedy rano poszłam zrobić zdjęcie na parapet, z jednej strony było mi przykro, że zaniedbałam coś co zbudowałam, a o ... quick-mornings Bad Zobacz więcej
z kurczaka (ankawell) Galantyna z kurczaka z rodzynkami (Barbara Maria w kuchni) Golonka z szynkowaru (Moje domowe kucharzenie) Gotowana i pieczona ogonówka z chili (Healthy craving) Gotowana Zobacz więcej
BedTwo poached eggs on rye bread toast with mushrooms in a gojuchang cream sauce, beet kraut and nasturtium. Cynamon w puszce 360. Ciasto ze śliwką - Cześć :)Jestem, żyję, śniadaniuję i rozkoszuję Zobacz więcej