na pieczen wolowa

mila-gotuje
mila-gotuje Obserwuj blogaObserwujesz bloga
mila-gotuje
Pieczen wolowa w sosie wlasnym

Pieczen wolowa w sosie wlasnym 536

0
{{headerMessage}}
The post Pieczen wolowa w sosie wlasnym appeared first on Smak na talerzu. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Absolutnie fantastyczna!- ale czy wypada tak mowic o czyms co sie samemu zrobio?- w tym wypadku tak,bo serdecznie ten przepis na wykorzystanie resztek rosolowych polecam! To przwda ,ze rosol zrobimy Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Propozycja na swiateczny obiad :) Poszukuje wlasnie ciekawego przepisu. Ten jest ciekawy- gorycz piwa wzmocniona gorczyca nadaje sosowi wyjatkowy smak. Sprobujcie :) Jakos nie udalo mi sie zrobic Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Wołowina QMP jest niesamowita, bardzo smaczna i daje mnóstwo możliwości. W tym przeświadczeniu utwierdziła mnie przesyłka od Dobrej Wołowiny i mięso, które w niej znalazłam. Z dwóch paczek z częścią Zobacz więcej
pozytywna45
pozytywna45 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
pozytywnie.smakuj.tv
Dania świąteczne

Dania świąteczne 790

0
{{headerMessage}}
PROPONUJĘ ZAJRZEĆ NA MIKS ŚWIĄTECZNYCH POTRAW PIECZEŃ SCHABOWA Z Z BOCZKIEMhttp://pozytywniesmakuj.blox.pl/2013/12/Pieczen-schabowa-z-boczkiem.html? PIECZEŃ WOŁOWA ZMARCHEWKĄ Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Często odnoszę wrażenie, że niektórzy boją się wołowiny. Mówią, że twarda jak podeszwa. Jestem świadoma tego, że łatwo zniszczyć to mięso, ale trzymając się kilku prostych reguł można za każdym razem Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Na niedzielny obiad, gdy jeszcze dosc chlodno. Chocna weekend zapowiadaja upaly ;) Na 8 porcji: 2 lyzki musztardy francuskiej ziarnistej po 1 lyzece grubo zmielonego pieprzu i kminku 1 lyzka suszonego Zobacz więcej
karto_flana
karto_flana Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Z kartoflanego pola
Rinderschmorbraten

Rinderschmorbraten 380

1
{{headerMessage}}
Daniez kuchni niemieckiej- tradycyjnie podawane na niedzielny obiad. Pieczen wolowa, dlugo pieczona- "schmoren" to w zasadzie dusic, piec na niewielkim ogniu. Dla 4 osob: 1peczek wloszczyzny bez Zobacz więcej
{{headerMessage}}
) - 300 g zmielonej piersi kurczaka - 100 g ricotty - 1 jajko - 2 kromki chleba tostowego (ewentualnie chleba pszennego) - mleko (do namoczenia chleba) - 2 lyzki startego parmezanu lub Grana Padano - Zobacz więcej
{{headerMessage}}
tradycyjnie uzywane do tej potrwawy to wolowa lopatka - po wlosku cappello del prete. Mieso bez kosci, na pieczen lub zrazy, w jednym, conajmniej kilogramowym kawalku. Kiedy przeczytalam przepis, Zobacz więcej