na skrzydłach smaku

Henia
Henia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Smaczki mojej kuchni
Barszcz na grzyboym smaku

Barszcz na grzyboym smaku 8

Bardzo lubię wszelkie barszcze i bardzo lubię grzybową. Gotując grzyby do zaprawy pomyślałam, że szkoda mi go wylać, a planowałam ugotować barszcz. Postanowiłam zrobić 2 w 1. Wyzła pyszna zupa Zobacz więcej
Atmosferę popularnej gruczeńskiej biesiady zepsuła zmasowana interwencja uzbrojonej policji skarbowej. Skonfiskowano towar, wręczono mandaty, pozostał niesmak. Tegoroczna edycja zaliczanego do Zobacz więcej
Wydawnictwo: Novae Res Data wydania: 2013 Format : Książka Ilość stron: 310 Półka: posiadam Do kupienia: Gandalf, Zaczytani, Merlin Thrillery to gatunek, po który sięgam wyjątkowo rzadko, gdyż jego Zobacz więcej
Lody na ciepło nie wątpliwie kojarzą mi się z dzieciństwem. Pyszne i słodkie lody na ciepło są jednym z tych smakołyków, które pamięta się przez lata. ja lodami na ciepło zajadałam się pod czas Zobacz więcej
Filozofia smaku – Teo Vafidis – książka na niedzielę Filozofia smaku – Teo Vafidis – książka na niedzielę. Filozofia smaku , to książka autorstwa Teo Vifidisa kucharza z zawodu, Greka z pochodzenia. Zobacz więcej
Sernik na zimno. Bez cukru i żelatyny. 100% zdrowia i smaku. Surojadek Zielone koktajle i soki. Blog o zdrowym odżywianiu. BLOG Przepisy Zielone koktajle POLECAM Wyciskarki do soków Wyciskarka Kuvings Zobacz więcej
Truskawkowy smak na pozytywne rozpoczęcie dnia Czytaj więcej » Zobacz więcej
Sernik na zimno w trzech smakach to świetny sernik zrobiony na bazie serków homogenizowanych i składający się z trzech warstw - kakaowej, kawowej i waniliowej. Wierzch ciasta wyłożony jest soczystymi Zobacz więcej
Gdyby w szkole był przedmiot o jedzeniu, chciałabym, żeby moje dzieci uczył Grzegorz Łapanowski. Chłopak z kuchennym biglem, który zaraża smacznym optymizmem. Autor projektu Szkoła na Widelcu i Zobacz więcej
Ostatnio wpadł mi w ręce bardzo ciekawy artykuł, mocno naukowy, na temat naszych preferencji smakowych, smaku umami, który jest w końcu jednym z pięciu odczuwalnych przez człowieka oraz o przeróżnych Zobacz więcej
Pizza jest dobra na różne okazje, ale przygotować ją można na setki sposobów. Dziś przedstawiam muffinrollsy, czyli mini pizze zwijane z nadzieniem i upieczone w formie do muffinek. Zrobiłam je w Zobacz więcej
Nowa książka Grzegorza Łapanowskiego zabiera nas wświat kulinarnych szaleństw. Jest niezbędna iinspirująca. Tohistoria otym jak łączyć produkty ismaki, historia októrej podobno sam autor śnił po Zobacz więcej
Wołowina w 5 smakach „jak u chińczyka” na szybko | Przepisane.pl - przepisy kuchni polskiej, śląskiej i świata Wołowina w 5 smakach „jak u chińczyka” na szybko – Przepisane.pl – przepisy kuchni Zobacz więcej
Na Koszyki lubię chodzić w sobotnie wczesne popołudnie, wtedy jeszcze nie ma tam tłumów i jak jestem głodna, nie muszę długo czekać na swoje danie. Ostatnio byłam u Siewców Smaku - nie po raz pierwszy Zobacz więcej
Paszteciki to imprezowy klasyk. Są małe, podzielne, można je podać do barszczyku lub same. Kiedy do wykonania użyjemy ciasta francuskiego oszczędzimy sobie czasu i sił. A co z farszem? Proponuję dwa Zobacz więcej
10 marca odbyła się w naszej szkole druga edycja Gotowania z Vip-ami – Kreatorzy smaku. Kulinarni jak to Kulinarni lepiej potrafią gotować niż pisać. Ale uroczystość została pięknie opisana przez Zobacz więcej
zdrowy koktajl na śniadanie o smaku szarlotki – SpiekłaRodem SpiekłaRodem kontakt o mnie zamów tort zdrowe recenzje 7 stycznia 2017 zdrowy koktajl na śniadanie o smaku szarlotki spiekła danie w 15 Zobacz więcej
Dzisiaj w Warszawie odbyły się warsztaty z firmą Seko Na fali smaku, prowadziła je Samar Khanafer finalistka III edycji Masterchefa. Bardzo sympatyczna dziewczyna, mające te same libańskie korzenie co Zobacz więcej
Listonic
Listonic Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Listonic
Na smak

Na smak 38

Zapraszamy na http://nasmak.pl/ Smaczne rzeczy od Aleksandry Sikorskiej Polecamy przepis na Grillowaną kanapkę z wędzoną rybą, roszpunką i pomidorem 2 kromki chleba Kawałek wędzonej ryby Serek z Zobacz więcej
Racuchy te są smakami dzieciństwa mojego, jak i mojej mamy. Oczywiście teraz też je jadam i to bardzo chętnie, szczególnie na niedzielne śniadanie. Bardzo polecam z kubkiem kawy zbożowej, ulubionym Zobacz więcej