nadziewany chlebek

j_aga
j_aga Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Polska Zupa
Nadziewane chlebki

Nadziewane chlebki 172

1
{{headerMessage}}
Nadziewane chlebki | Polska Zupa Polska Zupa Na blogu jak w zupie, znajdziecie przeróżne przepisy, nie tylko na tytułowe danie. Menu Przeskocz do treści Strona główna Nadziewane chlebki Ci którzy do Zobacz więcej
ugotujmyto
ugotujmyto Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Ugotujmy To...
Chlebki nadziewane gutap

Chlebki nadziewane gutap 111

0
{{headerMessage}}
to jeszcze pomyłam okna… i tak znalazłam sobie kilka różnych zajęć, które skutecznie zajęły mi czas. Jestem padnięta ale szczęśliwa…:) Ten typ tak ma ;)! Jedyny przepis jaki zrobiłam i udało mi się Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Uwielbiam nadziewane chlebki z różnych stron świata:) Smażyłam już na patelni hinduskie chlebki nadziewane, paratas, oraz czebureki. Wszystkie, bez wyjątku bardzo nam smakowały, zostały zjedzone do Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Chlebek nadziewany szpinakowym pesto - CHLEB I INNE WYPIEKI - Szalona Kuchnia Eweliny - bloog.pl Bloog Kuchnia załóż bloga zaloguj MENU Szalona Kuchnia Eweliny Chlebek nadziewany szpinakowym pesto Zobacz więcej
{{headerMessage}}
W ramach w kolejnego "Wypiekania na śniadanie" na warsztat został wzięty chlebek nadziewany szpinakiem i fetą pochodzący z książki Women's Weekly "The Baking Collection". Przyłączyłam się bo i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Harcha to marokanski plaski chlebek z kaszy manny. Moze byc slodki lub wytrawny. Ten pierwszy podawany jest z kremowym serkiem, dzemem czy syropem maslano-miodowym. Ten drugi nadziewany oliwkami, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Dziś zapraszam na razowy chlebek nadziewany szpinakiem i serem fetą w ramach wydarzenia ,,Wypiekanie na śniadanie,, Zrobiłam z połowy porcji gdyż jestem jedyną osobą w tym domu która jada szpinak ;-) Zobacz więcej
{{headerMessage}}
W ramach wydarzenia "Wypiekanie na śniadanie" Małgosia wybrała chlebek nadziewany szpinakiem i fetą pochodzący z książki Women's Weekly "The Baking Collection". Podałam go dzisiaj na obiad, ale równie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Normą stało się, że raz w tygodniu wraz z kilkoma innymi blogerami biorę udział w "Wypiekaniu na śniadanie". Tym razem piekliśmy Chlebek ze szpinakiem i serem feta na podstawie przepisu z książki Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Tym razem zastanawiałam się bardzo, bardzo czy wypiekać weekendowo chlebek zapodany przez Małgosię. Po pierwsze nie czuję się jeszcze najlepiej, a po drugie nie lubię pieczywa na sodzie czy tez Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Bardzo nie lubię marnować jedzenia i naprawdę bardzo rzadko to robię. Moja zamrażarka zawsze jest wypchana do granic możliwości, aby łatwo skorzystać z nadmiaru produktów kupionych wcześniej. Dziś Zobacz więcej
marrrgott
marrrgott Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Zielony Jeleń
Chlebek do nadziewania

Chlebek do nadziewania 39

0
{{headerMessage}}
kornik
kornik Obserwuj blogaObserwujesz bloga
kornik w kuchni
Gutap - nadziewane chlebki

Gutap - nadziewane chlebki 155

0
{{headerMessage}}
Gutap to rodzaj płaskiego chleba z nadzieniem pochodzący z Turkmenistanu. Zazwyczaj nadzienie jest mięsne, a chleb jest smażony na patelni, nie pieczony.W mojej wariacji pojawia się Zobacz więcej
{{headerMessage}}
{{headerMessage}}
Przyznam, że kiedy brałam się za przygotowanie tych "chlebków" do głowy mi nie przyszło, że okażą się tak pyszne! Pierwszy raz na taki przepis trafiłam w zbiorze "Wypieki ze smakiem", później Zobacz więcej
{{headerMessage}}
SKŁADNIKI 600 g mąki 15 g drożdży 1 łyżeczka cukru 250-300 ml letniej wody 100 g smalcu 1 płaska łyżeczka soli sezam do posypania 1 żółtko 300g warzyw ( kapusta lub szpinak lub burak liściowy Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Od czasu do czasu mam ochotę odpocząć od zdrowej diety i zjeść fast food. Zawsze wybieram jednak ten domowy, a do jego przygotowania często używam ciasta na pizzę - zazwyczaj przygotowuję je w Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Taka odmiana od codziennych bułek i chlebków. Będzie idealny na piknikowe posiadówki, grille i wieczorne spotkania kulinarne. Przepis własny Składniki Ciasto 300 ml mąki (typ 650) 100 ml mąki pszennej Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Gozleme to tradycyjna, turecka przekąska z cienko rozwałkowanego ciasta z przeróżnymi dodatkami. Smaży się je na żeliwnej patelni i podaje na ciepło z sosami. Już od dawna chciałam wypróbować ten Zobacz więcej
{{headerMessage}}
folii układamy nadziany schab. Mocno zwijamy tworząc tak zwany cukierek. Cukierek obsmażamy na patelni na odrobinie oleju z każdej strony, a następnie wkładamy do piekarnika i pieczemy 50 minut w Zobacz więcej