nia

ZOBACZ TAKŻE:

{{headerMessage}}
S-LOVE-nia, czyli nasze miejsce docelowe podczas tegorocznych wakacji... Może to straszne, ale tak naprawdę to niewiele wiedziałam o tym państwie zanim nie zaczęłam zastanawiać się czy nie jest to Zobacz więcej
{{headerMessage}}
U mnie pierwsza infekcja od zeszłorocznego przesilenia wiosenno-zimowego. Dobrze, że działa to, co polecili w aptece :) Ja też w sumie już prawie ok, bo zasadniczo tylko zatoki lekko bolą. Także w Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Konfiturę morelową zrobiłam pierwszy raz w życiu. Przez lata zachwycałam się konfiturą pewnej znanej firmy, a którą pierwszy raz z Francji przywieźli moi rodzice pod koniec lat osiemdziesiątych. Wtedy Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Dobrych zapiekanek nigdy nie za wiele. Przydają się, kiedy mamy dość lekkich bulionów, warzywnych zup czy zawiesistych sosów. Smakują na ciepło, a niektóre nabierają mocy dopiero po wystudzeniu. Nie Zobacz więcej
Gotuję...
Gotuję... Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Gotuję...
Faszerowana papryka

Faszerowana papryka 238

2
{{headerMessage}}
Maggie20 kwietnia 2012 00:27 Ja tam nie narzekam, bo tez lubie te dwa skladniki. No i do papryki przekonalam sie tez po wielu latach myslenia, ze nigdy w zyciu nie bede sie nia zajadac. Pyszna Zobacz więcej
{{headerMessage}}
"Moje wielkie greckie wesele" ang. My Big Fat Greek Wedding - film z roku 2002, w reżyserii Joela Zwicka według scenariusza Nia Vardalos, amerykańsko - kanadyjska komedia romantyczna. Współtwórcami Zobacz więcej
{{headerMessage}}
1 świeży dorsz 1 łyżka oleju rzepakowego sól, pieprz 1/2 papryki czerwonej 2 małe ogórki korniszone kawałeczek papryczki chili, lub chili sproszkowane Dorsza myjemy. Olej mieszamy z sola i pieprzem, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Jak zapewne zauważyliście kanapki to jedna z moich ulubionych pozycji na drugie śniadanie. Jak tylko mam okazję to z przyjemnością próbuję nowych smaków. Niektórzy z Was może uważają, że nia ma w nich Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Dobre, daje do myslenia - szkoda tylko, ze ci, ktorzy oceniaja po pozorach, zwykle z mysleniem nie maja wiele wspolnego... (Swoja droga, ja w pracy tez wygladam troche inaczej niz poza nia - do tego Zobacz więcej
{{headerMessage}}
W dużym garnku zagotować osoloną wodę. Do gotującej się wody wrzucić brokuły i gotować 3 minuty. Patelnię rozgrzać. Wrzucić na nia słonecznik i orzechy włoskie. Prazyc kilka minut aż zaczną pachnieć. Zobacz więcej
Iza
Iza Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kuchnia Izy
Prosta sałatka z paluszków krabowych

Prosta sałatka z paluszków krabowych 2318

0
{{headerMessage}}
Znana i lubiana sałatka. Bardzo lubię ją robić gdy zostaje mi ryż lub gdy tylko mam na nia ochotę. Polecam zwłaszcza do pracy. można ją spakować do pudełka, nie potrzebujemy dodatkowego pieczywa Zobacz więcej
Emcia pichci
Emcia pichci Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Emcia pichci
Batoniki musli

Batoniki musli 638

1
{{headerMessage}}
oooo uwielbiam takie batoniki^^ ja bym wwaliła chyba w nie wszystko ;-D uwilebiam połaczenie czekolady i skorki pomarańczy.jutro bede robic czekolade domowa wstawie pościk i zobaczysz moje zdolności Zobacz więcej
waniliaaa
waniliaaa Obserwuj blogaObserwujesz bloga
waniliaaa
378. Jak czekoladka reese's

378. Jak czekoladka reese's 95

1
{{headerMessage}}
Aż trudno mi uwierzyć, że pieczoną owsiankę jadłam ostatni raz rok temu. W końcu się za nią zabrałam. Mniam! Mniam! To było GE-NIa-Lne! *.* pieczona owsianka a'la czekoladka reese's nadziana masłem Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Już za tydzień zapraszamy wrocławskich rodziców na warsztaty BLW do uroczego lokalu Malinkowo. Spędzimy wspólny czas na rozmowach o prawidłowym rozszerzaniu diety dziecku, dowiecie się, czym jest Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Palma z owocow egzotycznych Kilka dni temu robila furore na Facebooku, wiec i ja postanowilam sie za nia zabrac... Tak jak podejrzewalam, wiekszej rewelacji nie bylo, ale z drugiej strony choc troche Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Przepis od Joli. U siebie zmienilam tylko nieco proporcje (podaje oryginalne), bo z doswiadczenia wiem, ze z takimi rarytasami zostaje w boju sama :) Co w tym przypadku nie jest absolutnie zadnym Zobacz więcej
{{headerMessage}}
, za zółtą nie przepdam ) , nawet zdarzyło mi sie jeść gulasz z fasolką ,dobra sprawa powiem Wam. cięzko będzie mi się z nia pożgnać do następnego lata... ps zapraszam Wszystkich do konkursu powyżej Zobacz więcej
{{headerMessage}}
nastawiamy do 180*. Orzechy wloskie prazymy na patelni, gruszki obieramy i kroimy w kostke. Odstawiamy na bok. Natluszczamy forme do tarty i wykladamy w nia ciasto. W patelni karmelizujemy cukier, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Inspiracja (a właściwie wskazówka jak gotować owsiankę na soku). Ananas w syropie kawowym (recenzja) - do kupienia TU. Nie mam słów - to było ge-nia-lne! Byłam wyjątkowo zaskoczona smakiem, Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: