nikon

Dziś będzie o czymś innym niż zwykle. Postaram się Was nie zanudzić, ale Ci którzy spodziewali się kolejnego pysznego przepisu, niestety się rozczarują. Napiszę dwa słowa na temat warsztatów Zobacz więcej
Parę miesięcy temu zostałam przyjęta do szlachetnego grona Mistrzów Akademii Nikona. Jest to grupa tak wybitnych fotografów, że szczerze powiedziawszy czuje się bardzo onieśmielona i czasami głęboko Zobacz więcej
Sobotę spędziłam pod znakiem Fotokulinariów w Akademii Nikona. Żałuję, bardzo żałuję. Pragnę chłonąć wiedzę! Wybrałam się na kurs fotograficzny, żeby w końcu się nauczyć jak dobrze oświetlić potrawę. Zobacz więcej
Sobotę spędziłam pod znakiem Fotokulinariów w Akademii Nikona. Żałuję, bardzo żałuję. Pragnę chłonąć wiedzę! Wybrałam się na kurs fotograficzny, żeby w końcu się nauczyć jak dobrze oświetlić potrawę. Zobacz więcej
W ostatnią sobotę miałam okazję uczestniczyć w warsztatach fotograficznych zorganizowanych przez Akademię Nikona. Fotokulinaria prowadził doskonały fotograf Leszek Szurkowski. Zanim opiszę Wam jak Zobacz więcej
zaprosić do wzięcia udziału wbardzo fajnym konkursie pod tytułem "Czuję, że żyję", w którym do wygrania jest aż 12 aparatów marki Nikon (Coolpix S6300). W jaki sposób stac się posiadaczem jednegoz Zobacz więcej
r.). Wkażdej z jego odsłon do wygrania są 4 aparaty Nikon Coolpix S6300, a więc łącznie 12 sztuk. A poniżej kilka słów o moich smakach i zapachach dzieciństwa, może Was zainspirują. *** Smak i zapach Zobacz więcej
O mnie Zaistniałam w wirtualnym świecie blogerów dzięki Asi i jej przekonaniu o moich kulinarnych umiejętnościach ,dzięki Małgosi i jej konstruktywnej krytyce tego czym zachwyca się bezkrytycznie Zobacz więcej
O mnie Zaistniałam w wirtualnym świecie blogerów dzięki Asi i jej przekonaniu o moich kulinarnych umiejętnościach ,dzięki Małgosi i jej konstruktywnej krytyce tego czym zachwyca się bezkrytycznie Zobacz więcej
@Piniata
@Piniata Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kulinarna Piniata
Wspominając 2012

Wspominając 2012 107

0
nikon d90 z 50 f1,8. niektóre zdjęcia zrobione są wcześniejszym aparatem d50. Zobacz więcej
Bardzo się cieszę, że się podobają :) Zdjęcia robię Nikonem D7000 + Tamronem 18-200mm, a w przypadku tych zdjęć, dodatkowo konwerterem Raynox makro DCR-250. Aktualnie gromadzę jeszcze pieniądze na Zobacz więcej
Dzień dobry! Dzisiaj obchodzimy Międzynarodowy Dzień Blogera! Z tej okazji wszystkim koleżankom i kolegom blogerom życzę mnóstwo inspiracji, pięknych zdjęć, satysfakcjonujących współprac i wiernych Zobacz więcej
ninja muffin
ninja muffin Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Muffinkarnia
Pijana czekolada

Pijana czekolada 69

0
Vanilia8114 lipca 2012 07:55 Mój mąż gdyby zobaczył ten deser prawdopodobnie by mnie opuścił i pognał do Ciebie...On uwielbia wszystko szwarcwaldzkopodobne ;) ps. zdjęcia...obłęd...jak zawsze...Nawet Zobacz więcej
Mar
Mar Obserwuj blogaObserwujesz bloga
TURN GREEN
ONE DAY

ONE DAY 42

0
MarMay 19, 2013 at 2:41 AM Bawię się tym co akurat mi wpadnie w ręce, bo jeszcze nie kupiłam wymarzonego aparatu, większość zdjęć robię swoim starym kompaktem, a zdjęcia ratuję w zwykłym Gimpie:) Te Zobacz więcej
Po raz pierwszy zamiast Nikona, zawiesiłam na szyi maleńki analog. Jest... inaczej :) Już zapomniałam jak to jest przewijać film po zrobieniu zdjęcia. Nie widzieć od razu efektów swojej pracy, z Zobacz więcej
Cucina
Cucina Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Cucina della Felicita
Autumn leaves

Autumn leaves 82

0
Anonimowy - używam aparatu Nikon D5000, a do tych zdjęć używałam obiektywu Pentacon 135/2.8 - mam "oldchoolową" wersję tego obiektywu, wyprodukowaną w GDR ;) Zdjęcia nie są więc analogowe, ale ten Zobacz więcej
nikon d5100 + kit 18-55 mm f/ 3,5-5,6 planuję zakup 50 lub 35 mm f/ 1.8, ale musiałam to odłożyć po ponad 5 stów wybuliłam na usuwanie ósemek ;< A i dziękuję :) Cieszy mnie, że moje zdjęcia się Zobacz więcej
famke
famke Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Wypiecz Wymaluj
Ogórki kiszone

Ogórki kiszone 123

1
mój najbardziej ulubiony przepis. Camera NIKON D90 Focal Length 50mm Aperture f/4 Exposure 1/80s ISO 1100 składniki (na 0,5 litra zalewy): korzeń chrzanu, koper, 1 łyżka soli, 1 łyżeczka cukru, główka Zobacz więcej