Przepis na nikon 3100

Powiązane przepisy:

Ci w was którzy zastanawiają się nad wyborem nowego aparatu na potrzeby fotografii kulinarnej stoją przed nie lada wyzwaniem. Ogromna ilość modeli dostępnych na rynku przyprawia o ból głowy. Jakiś Zobacz więcej
Sobotę spędziłam pod znakiem Fotokulinariów w Akademii Nikona. Żałuję, bardzo żałuję. Pragnę chłonąć wiedzę! Wybrałam się na kurs fotograficzny, żeby w końcu się nauczyć jak dobrze oświetlić potrawę. Zobacz więcej
Sobotę spędziłam pod znakiem Fotokulinariów w Akademii Nikona. Żałuję, bardzo żałuję. Pragnę chłonąć wiedzę! Wybrałam się na kurs fotograficzny, żeby w końcu się nauczyć jak dobrze oświetlić potrawę. Zobacz więcej
evergreen
evergreen Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
na krachym spodzie
Warsztaty w Akademii Nikona

Warsztaty w Akademii Nikona 64

Dziś będzie o czymś innym niż zwykle. Postaram się Was nie zanudzić, ale Ci którzy spodziewali się kolejnego pysznego przepisu, niestety się rozczarują. Napiszę dwa słowa na temat warsztatów Zobacz więcej
Parę miesięcy temu zostałam przyjęta do szlachetnego grona Mistrzów Akademii Nikona. Jest to grupa tak wybitnych fotografów, że szczerze powiedziawszy czuje się bardzo onieśmielona i czasami głęboko Zobacz więcej
W ostatnią sobotę miałam okazję uczestniczyć w warsztatach fotograficznych zorganizowanych przez Akademię Nikona. Fotokulinaria prowadził doskonały fotograf Leszek Szurkowski. Zanim opiszę Wam jak Zobacz więcej
O mnie Zaistniałam w wirtualnym świecie blogerów dzięki Asi i jej przekonaniu o moich kulinarnych umiejętnościach ,dzięki Małgosi i jej konstruktywnej krytyce tego czym zachwyca się bezkrytycznie Zobacz więcej
Gdy rozpoczęłam pisanie bloga kulinarnego, nie zdawałam sobie sprawy, że kwestia fotografii stanie się dla mnie tak trudna i inspirująca zarazem. Kiedy dziewięć miesięcy temu zamieściłam mój drugi Zobacz więcej
O mnie Zaistniałam w wirtualnym świecie blogerów dzięki Asi i jej przekonaniu o moich kulinarnych umiejętnościach ,dzięki Małgosi i jej konstruktywnej krytyce tego czym zachwyca się bezkrytycznie Zobacz więcej
Pierogiz kapustą i grzybami to jedno z dań, bez których nie wyobrażam sobie wigilijnego stołu. To moja babcia nauczyła mnie przygotowywać je właśnie w taki sposób. Dla mniezawsze będzie to nie tylko Zobacz więcej
Niedawno zostałam zaproszona do spisania moich wspomnień dotyczących smaków i zapachów dzieciństwa. Wspominki te związane są z konkursem"Czuję, że żyję",organizowanym przez portal gazeta.pl wspólnie z Zobacz więcej
Nietypowo w środę zapraszam Was na kolejny wpis z serii Kulisy fotografii kulinarnej. Tym razem na spytki wzięłam Gosię Zabokrzycką z klimatycznego bloga Trawka Cytrynowa, która opowie Wam o swojej Zobacz więcej
Wczoraj było wyjątkowe śniadanie, 15 osób cały stół zastawiony. Wszyscy byli tu dla mnie. Nie miałam sumienia ich zostawiać by usiąść przy komputerze i wstawiać posta. Mam nadzieję, że rozumiecie :) Zobacz więcej
Tuńczyk musi być bardzo świeży, by nadawać się do spożywania na surowo. Tego kupiłem we wrocławskim sklepie rybnym KOI. Składniki: Polędwica z tuńczyka; Awokado; Czerwona cebula; Limonki – 2szt.; Zobacz więcej
Oczywiście książka Veronique Cauvin była pretekstem do napisania tego przepisu. Chciałem na szybko ogarnąć burgera z bułkami z piekarni, która nieźle sobie radzi w temacie. Niestety, bułek do burgerów Zobacz więcej
Stało się. Wpadliśmy jak śliwki w kompot. Ale wiedziałam, że tak się stanie. Wiedziałam, że jeśli zaczniemy zgłębiać tematykę fotografii kulinarnej, to nic nigdy nie będzie już takie samo. Już nie Zobacz więcej
KUKBUK
KUKBUK Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
KUKBUK
Konkurs: Sto lat wspólnych chwil

Konkurs: Sto lat wspólnych chwil 27

Konkurs: Sto lat wspólnych chwil - KUKBUK Toggle navigation Sklep Prenumerata Kukbuk poleca Newsletter Wydanie mobilne Reklama Kontakt Skip to content Toggle navigation Magazyn Przepisy Wiadomości Zobacz więcej
Rano nie widzę na oczy. Kiepsko idzie mi wstawanie i ogarnianie świata. Zabieranie się za gotowanie byłoby więc poronionym pomysłem. Ale zanim wyjdziesz do pracy, przyda Ci się coś, co da dobrego Zobacz więcej
marcinkuc
marcinkuc Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Jaja w kuchni | Męski blog kulinarny
Eton Mess

Eton Mess 65

Sezon na truskawki, zwłaszcza polskie, skłania mnie do robienia deserów. Nie jestem w tym najmocniejszy, więc stawiam na proste i pyszne rozwiązania:) Inspiracja, po raz kolejny, popłynęła z Zobacz więcej