Przepis na nikon d3100

Powiązane przepisy:

~orzechowe krówki z ciecierzycy podane z malinami~ Szczerze mówiąc obawiałam się co z tego wyjdzie, ale efekt przerósł moje oczekiwania! Smakowały obłędnie! Podaję Wam przepis i zachecam do Zobacz więcej
Martyna_
Martyna_ Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
breakfast of dreams
.1043. - .1044. dobrý deň

.1043. - .1044. dobrý deň 86

Wczoraj, w samochodzie, o 5.30... :D ~pudding kokosowy z kaszy kukurydzianej, przełożony borowkami, w słoiku po maśle orzechowym~ Dzisiaj, już o normalnej porze i w cywilizowanych warunkach :D ~omlet Zobacz więcej
Martyna_
Martyna_ Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
breakfast of dreams
.353. & Liebster Blog XXXII

.353. & Liebster Blog XXXII 79

już mam połowę sumy, którą muszę dołożyć rodzicom do obiektywu <3 popracuję jeszcze przez następny tydzień i zamawiamy! aaaaaaaaa! <3 a zaraz jadę z rodzicami na, hm...nie wiem jak to Zobacz więcej
Ola G
Ola G Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Zabiegany Poranek
19. wymarzone 15 km

19. wymarzone 15 km 14

tygodniowe podsumowanie- kliknij, aby powiększyć :) Więc... wracam do formy! Ciężka była ta 15-stka. Forma mi trochę podupadła po kontuzji, więc małymi krokami wracam do gry. Dzisiaj 15 km, Zobacz więcej
Sobotę spędziłam pod znakiem Fotokulinariów w Akademii Nikona. Żałuję, bardzo żałuję. Pragnę chłonąć wiedzę! Wybrałam się na kurs fotograficzny, żeby w końcu się nauczyć jak dobrze oświetlić potrawę. Zobacz więcej
More food, love and life
More food, love and life Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
More food, love and life
288.

288. 68

Makaron w sosie bananowo-kakaowym* *banan+kakao+spora kapka mleka Szybkie śniadanie, po wczesnej pobudce. Dziś brak szkoły. Za to jest lekarz. Endokrynolog. Kochana tarczycaprzez którą tyję i wyniki Zobacz więcej
Sobotę spędziłam pod znakiem Fotokulinariów w Akademii Nikona. Żałuję, bardzo żałuję. Pragnę chłonąć wiedzę! Wybrałam się na kurs fotograficzny, żeby w końcu się nauczyć jak dobrze oświetlić potrawę. Zobacz więcej
evergreen
evergreen Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
na krachym spodzie
Warsztaty w Akademii Nikona

Warsztaty w Akademii Nikona 64

Dziś będzie o czymś innym niż zwykle. Postaram się Was nie zanudzić, ale Ci którzy spodziewali się kolejnego pysznego przepisu, niestety się rozczarują. Napiszę dwa słowa na temat warsztatów Zobacz więcej
Parę miesięcy temu zostałam przyjęta do szlachetnego grona Mistrzów Akademii Nikona. Jest to grupa tak wybitnych fotografów, że szczerze powiedziawszy czuje się bardzo onieśmielona i czasami głęboko Zobacz więcej
W ostatnią sobotę miałam okazję uczestniczyć w warsztatach fotograficznych zorganizowanych przez Akademię Nikona. Fotokulinaria prowadził doskonały fotograf Leszek Szurkowski. Zanim opiszę Wam jak Zobacz więcej
O mnie Zaistniałam w wirtualnym świecie blogerów dzięki Asi i jej przekonaniu o moich kulinarnych umiejętnościach ,dzięki Małgosi i jej konstruktywnej krytyce tego czym zachwyca się bezkrytycznie Zobacz więcej
O mnie Zaistniałam w wirtualnym świecie blogerów dzięki Asi i jej przekonaniu o moich kulinarnych umiejętnościach ,dzięki Małgosi i jej konstruktywnej krytyce tego czym zachwyca się bezkrytycznie Zobacz więcej
Pierogiz kapustą i grzybami to jedno z dań, bez których nie wyobrażam sobie wigilijnego stołu. To moja babcia nauczyła mnie przygotowywać je właśnie w taki sposób. Dla mniezawsze będzie to nie tylko Zobacz więcej
Niedawno zostałam zaproszona do spisania moich wspomnień dotyczących smaków i zapachów dzieciństwa. Wspominki te związane są z konkursem"Czuję, że żyję",organizowanym przez portal gazeta.pl wspólnie z Zobacz więcej
~jabłka pod razową kruszonką z masła orzechowego~ Dobra, miały być zwykłe crumble, ale zaskoczył mnie brak masła w lodówce. I wtedy w oczy rzuciło mi się masło orzechowe stojące na blacie. Przypadek? Zobacz więcej
nikon d5100 + kit 18-55 mm f/ 3,5-5,6 planuję zakup 50 lub 35 mm f/ 1.8, ale musiałam to odłożyć po ponad 5 stów wybuliłam na usuwanie ósemek ;< A i dziękuję :) Cieszy mnie, że moje zdjęcia się Zobacz więcej
Mar
Mar Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
TURN GREEN
ONE DAY

ONE DAY 43

MarMay 19, 2013 at 2:41 AM Bawię się tym co akurat mi wpadnie w ręce, bo jeszcze nie kupiłam wymarzonego aparatu, większość zdjęć robię swoim starym kompaktem, a zdjęcia ratuję w zwykłym Gimpie:) Te Zobacz więcej
Stało się. Wpadliśmy jak śliwki w kompot. Ale wiedziałam, że tak się stanie. Wiedziałam, że jeśli zaczniemy zgłębiać tematykę fotografii kulinarnej, to nic nigdy nie będzie już takie samo. Już nie Zobacz więcej
Tuńczyk musi być bardzo świeży, by nadawać się do spożywania na surowo. Tego kupiłem we wrocławskim sklepie rybnym KOI. Składniki: Polędwica z tuńczyka; Awokado; Czerwona cebula; Limonki – 2szt.; Zobacz więcej