nowosci

{{headerMessage}}
Juz sa, przyjechały.. Recenzje juz niedługo.. Szczególne podziękowania dla Durszlaka, za cudowna nagrodę ksiazkowa Jakuba Kuronia. Miłego dnia! Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Na oficjalnej stronie dukana znajduje się informacja o ostatnio dodanych przez doktora produktach jest to: • Makaron shirataki (KONJAC) - można go jeść już od pierwszej fazy bo prawie nie zawiera Zobacz więcej
JaKama
JaKama Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Zapachy z kuchni Kamy
Stegna 2012

Stegna 2012 97

0
{{headerMessage}}
kachna19 sierpnia, 2012 Dawno mnie tu u Ciebie nie bylo bo tez sie uropowalam na pol gwizdka a tu tyle nowosci!:) Piekne wakacyjne fotki, bedzie co ogladac i wspominac w dlugie, zimowe wieczory;) Zobacz więcej
Est-Ouest
Est-Ouest Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Est-Ouest
Clafoutis z pomidorkow cherry

Clafoutis z pomidorkow cherry 31

0
{{headerMessage}}
Dzis dwa przepisy kulinarne z tego tygodnia. Proste, szybkie, kolacyjne. Jakies nowosci bede tez robic w ten week-end bo dzis wieczorem wraca mi maz z Paryza i bardzo sie ciesze! Do kuchni wracajac... Zobacz więcej
{{headerMessage}}
No, moze one i naljnowsze nie sa, ale od lutego, gdy statnio pokazywalam nowosci nieco ich przybylo. 1. Julia Child "Moje zycie we Francji" 2. Ulrike Skadow "Chleb z roznych stron swiata" 3. Grzegorz Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Znow chleb :) Pozywny a jakze :) Dzis musze nastawic nowy zakwas. ostatnio mi nie podchodzily zakwasowce nic a nic, a teraz ochota wraca :) Z chlebowych nowosci, to nareszczcie zakupilam keksowke o Zobacz więcej
piattodelgiorno
piattodelgiorno Obserwuj blogaObserwujesz bloga
PIATTO DEL GIORNO
PIZZA    I  FARINA  00

PIZZA I FARINA 00 396

0
{{headerMessage}}
Podrozujac po roznych sklepach w poszukiwaniu nowosci natknelam sie na orginalna wloska make do pieczenia chleba i pizzy - FARINA 00. Kupilam. Dzisiaj mialam wolne, duzo czasu i ochote na pizze. A Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Dzis az trzy nowe przepisy. Gotuje jak zwykle najwiecej nowosci w week-end, gdy mam troche czasu. Zazwyczaj to sa trzy, cztery nowe potrawy w tygodniu bo wyznam szczerze nie lubie jesc wciaz tego Zobacz więcej
{{headerMessage}}
wprowadzając jakies nowosci, czas wrocic do obiegu i podjąc nowe wyzwania. Tym razem w WP propozycje bardzo fajne, na pierwszy ogien prosciutki a jakze smaczny bialy chlebek na zakwasie. Pyszny Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Dziś postanowiłam zrobić coś nowego, innego. Od jakiegoś czasu chodziły za mną bułeczki z powidłami. Mój wybór padł na buchty z powidłami. Słodką bułeczkę każdy chętnie przegryzie na deser czy też do Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Bardzo juz bym chciala zaczac od nowa gotowac. Po prawie poltoramiesiecznej przerwie az mi slinka cieknie na nowosci i starosci, ktore zamierzam przyrzadzic! Problem jest tylko z czasem bo poczatek Zobacz więcej
plaszka
plaszka Obserwuj blogaObserwujesz bloga
płaszkowo
Indyjska szkola przetrwania

Indyjska szkola przetrwania 45

0
{{headerMessage}}
. W Indiach tym bardziej. Dla Europejki ten swiat jest dosc trudny. Choroba pozwolila mi dzisiaj tylko na krotkie spacery. Do tego upal, unoszace sie zapachy... Dzisiaj bylo zatem malo turystycznie, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
). Ale, jak wszystkie nowosci, tak i ta, dala sie szybko oswoic. Podczas pieczenia okazalo sie, ze przepis wcale nie jest skomplikowany.Naprawde warto upiec ten chleb, jestbardzo smaczny i od dzisiaj Zobacz więcej
{{headerMessage}}
spring rollsy, gotowac zupe, tworzyc wlasne zestawienia z produktow podanych na stol. Mam wrazenie, ze kazdego dnia ucze sie czegos nowego... Szkoda, ze podroz zbliza sie ku koncowi. Dobrze, ze tyle Zobacz więcej
{{headerMessage}}
je prawie wszystko, ale reszcie nie zawsze wszystko smakuje. Z podanych proporcji wyszlo mi okolo 120 pierogow. Pierogi robie tak. Ciasto: 700 g maki 2 jajka 250 ml cieplej wody szczypta soli Z Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Gałki "Beata"

Gałki "Beata" 255

0
{{headerMessage}}
bez potraw ociekających wołową krwią. Dopiero po zjedzen... 1 dzień temu Pistachio A może upieczesz w weekend drożdżówki. Z czarną porzeczką, marcepanem i makiem. - Pogoda zmienia się jak w Zobacz więcej
{{headerMessage}}
krew jest afrodyzjakiem bardzo cenionym przez Indian urugwajskich. Nie ma więc tu świąt bez potraw ociekających wołową krwią. Dopiero po zjedzen... 1 dzień temu Pistachio A może upieczesz w weekend Zobacz więcej
{{headerMessage}}
bardzo cenionym przez Indian urugwajskich. Nie ma więc tu świąt bez potraw ociekających wołową krwią. Dopiero po zjedzen... 1 dzień temu Pistachio A może upieczesz w weekend drożdżówki. Z czarną Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Zupa "Beata"

Zupa "Beata" 240

0
{{headerMessage}}
- [image: chef Anthony Genovese]Seconda esperienza per me nel giro di una settimana al Cohouse Pigneto, lo spazio romano, ex mensa dei ferrovieri, trasforma... 1 dzień temu Gotuj się! W Urugwaju krew Zobacz więcej
{{headerMessage}}
mensa dei ferrovieri, trasforma... 1 dzień temu Gotuj się! W Urugwaju krew się leje - Od stuleci krew jest afrodyzjakiem bardzo cenionym przez Indian urugwajskich. Nie ma więc tu świąt bez potraw Zobacz więcej