o on tam wkładał nie pamiętam ,ale pomysł bardzo mnie zaciekawił .do tej pory uzywałam np srebrnej folii ( i często zdarzało się ,że zeskrobywałam ją z potrawy) ,do plastyczanych worków absolutnie ni

lutka40
lutka40 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
szczeciniankagotuje
Paczuszki pełne smaku

Paczuszki pełne smaku 200

0
{{headerMessage}}
Pomysł na robienie potraw w papierze do pieczenia zaczerpnełam jakiś czas temu z programu Jamiego Olivera .Co On tam wkładał nie pamiętam ,ale pomysł bardzo mnie zaciekawił .Do tej pory uzywałam np Zobacz więcej
Aleex
Aleex Obserwuj blogaObserwujesz bloga
W mojej kuchni
Racuchy ze śliwkami wg Aleex

Racuchy ze śliwkami wg Aleex 107

2
{{headerMessage}}
Lubicie śliwki? My bardzo. Zawsze czekam na jesień, aby skosztować tych soczystych, słodkich owoców. Są one zresztą obecne w mojej kuchni przez cały rok, ale jesienią smakują naprawdę wyjątkowo. Jemy Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Przepis na ten sernik znalazłam u Mammadeli , zaciekawił mnie bardzo pomysł dodania do sera kaszki kukurydzianej (aczkolwiek do tej pory nie mam pojęcia jaką ona ma tam funkcję) i akurat nastała Zobacz więcej
{{headerMessage}}
się i znikaniem weny do pisania. I do gotowania. Przechodziłam przez różne etapy. Pamiętam, jak pewnego dnia blog miał 100 odsłon i ja tak strasznie się cieszyłam. Sto osób na moim blogu w ciągu Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Czarujące bezglutenowe cake popsy podbiły naszych domowników wyglądem i smakiem. Ich wykonanie gwarantuje uśmiech na twarzy i co najmniej zaciekawienie u osób degustujących. Takie ciasteczka na patyku Zobacz więcej
{{headerMessage}}
W ostatnim czasie kilkoro z Was prosiło o porady dotyczące wyposażenia kuchni. Kończę przygotowywać zdjęcia tego, co według mnie w kuchni przydaje się najbardziej i opracowuję dla Was obszerny wpis Zobacz więcej
{{headerMessage}}
treści na stronach i użycie kolorów współgrających z charakterem każdej restauracji. Dodatkowym plusem jest biała tasiemka-zakładka, która powinna być w każdej książce kucharskiej. Dzięki niej szybko Zobacz więcej
{{headerMessage}}
treści na stronach i użycie kolorów współgrających z charakterem każdej restauracji. Dodatkowym plusem jest biała tasiemka-zakładka, która powinna być w każdej książce kucharskiej. Dzięki niej szybko Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Przygotowanie: 5 minut Dzisiejsza propozycja na blogu to smaczny koktajl z mango, banana, marakui i kokosa. Przepis znalazłam w gazetce „Tesco magazine”. Tym przepisem przyłączam się do akcji Stop Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Kwiecień 2016 Chciałam napisać post o świetnej wciągającej zabawie dla juniora, czyli o zabawie z grochem i innymi tego typu sypkimi małymi produktami. Moja Zuzia uwielbia taką zabawę i w zasadzie nie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
, korzeń łopianu, dziurawiec, korzeń imbiru, kwiat czerwonej koniczyny, korzeń lukrecji (tutaj w małych ilościach pewnie, w dużych muszą uważać osoby mające problemy z niskim ciśnieniem), nasiona Zobacz więcej
Morrine
Morrine Obserwuj blogaObserwujesz bloga
MorrineLand
Trzymam kciuki.

Trzymam kciuki. 91

0
{{headerMessage}}
Dziś po długiej przerwie spowodowanej wyjazdem, notka jedyna w swoim rodzaju. Nigdy jeszcze takiej nie było i nie przewiduję, żeby w najbliższej przyszłości taka się pojawiła. Ten wpis to bardziej Zobacz więcej
{{headerMessage}}
miesięcy odrzywiam się wyłącznie mlekiem matki. Nie pamiętam swojego pierwszego roku życia, raczej nie mam wtedy żadnych specyficznych upodobań smakowych i żadnych większych umiejętności kulinarnych. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
swoje zdrowie :) dodany przez jola @ 30 lipca 2015 o 22:00. Odpowiedz # ja rowniez szukam produktow oznaczonych kodem zaczynajacym sie od 590, trzy pierwsze liczby oznaczaja klasyfikacje kraju a Zobacz więcej