o rety goście

miesiącem. A co w weekendowe śniadanie gości na moim stole? Domowa pasta jajeczna! Nie ma lepszej (wg mnie ;-)) i jeśli jeszcze nie próbowaliście, to koniecznie zróbcie. Oczywiście, jeśli lubicie Zobacz więcej
Naleśniki z bryndzą, Quiche Lorraine, tarta łososiowa i jaja na różne sposoby: faszerowane po polsku, sadzone na mortadeli, gotowane z sosem tatarskim, jajeczne pasty, tradycyjna jajecznica, a do tego Zobacz więcej
Niedawno miałam gości… i to nie byle jakich;) Wybitnych, niepowtarzalnych, takich moich od serca. To by było na tyle z opisu sytuacji. Przygotowałam dla nich kilka przekąsek. Jednym z nich był a Zobacz więcej
. Czterdzieści minut wspinaczki drogą w górę, w mieniłosiernym upale ale za to z widokiem za milion dolarów, przez co przerywanej częstymi fotopauzami. Bo wzdłuż praktycznie całej via Partigiano Berto Zobacz więcej
i warzywami 11 czerwca 2012 INDYK Rolada z indyka ze szpinakiem 17 kwietnia 2012 KURCZAK PIECZONE SKRZYDEŁKA Z KURCZAKA 31 stycznia 2016 KURCZAK Roladki drobiowe ze szpinakiem 17 listopada 2013 Zobacz więcej
raz słyszę o tym wypieku:) Fajny! Reply Mary 7 stycznia 2011 at 4:34 pm Fajna tradycja!! Bułeczki naprawdę są znakomicie Reply Karmel-itka. 7 stycznia 2011 at 3:49 pm Piegusku, co za zdjęcia! piękna Zobacz więcej
sobie policzki – oświadczył po chwili – bo nieco mi opadły. – Poprawić policzki? – zdziwił się Eu’Stachy, starając się zebrać myśli. – Tak, jesteś w klinice „Moja druga twarz” – odparł hrabia. – O Zobacz więcej
się po talerzu kulkę. – To zwykła pajęczyna z pająkiem w środku! – wyjaśniła madame Melina, zatrzymując wahadło. – No wie pani! – oburzył się hrabia Puzdro-Puginałł, po czym demonstracyjnie rozgniótł Zobacz więcej
(cukierek, nie zwierzę, na szczęście). Rety, że też kadarka może tak smakować! Na koniec Cabernet Sauvignonz 2011 roku, w pierwszym nosie rasowy, owoców brak, jest za to zimny mentol. W drugim nosie Zobacz więcej
na Wigilii .Oczywiście zgodziłam się bez wahania . O rety ! Jaka późna godzina - uświadamiam to sobie gdy patrzę na zegar ! Jak ja wszystko przygotuję? O nie ! Nie mam prezentu dla siostry ! Wpadam Zobacz więcej
się nie tylko sposobem na wyrażanie siebie, ale i na poznawanie ludzi, którzy tak, jak ja są zdrowo zakręceni na tym samym punkcie. Ta konferencja stała się dowodem na to, że założeniefood² było Zobacz więcej
Człowiek jest tym, co zje...: Surówka z pora skip to main | skip to sidebar Kuchnia, podróże, może coś więcej... środa, 3 grudnia 2014 Surówka z pora 2 pory 1puszka kukurydzy 1duże jabłko 2łyżki Zobacz więcej
wytrzymać z mężczyzną" Wyświetl mój pełny profil Moja lista blogów Wiadomości Ogromna choinka nie tylko na Starym Rynku - Nie tylko na Starym Rynku w najbliższych dniach pojawi się przystrojona Zobacz więcej
cambiata dello stampo, la fretta. La p... 5 godzin temu Anioły w kuchni Piernik staropolski - *Piernik staropolski piekę po raz pierwszy. . Do Świąt mamy jeszcze 3 tygodnie z hakiem. Nasz piernik Zobacz więcej
nie bardzo mam obecnie czas na gotowanie.Próbuje wiec często przygotowywać rzeczy, które mogą trochę postać w lodowce.No i... 5 tygodni temu shyfull in da kiczyn ;) Szybki krem z buraczków dla Zobacz więcej