o rety goście

{{headerMessage}}
miesiącem. A co w weekendowe śniadanie gości na moim stole? Domowa pasta jajeczna! Nie ma lepszej (wg mnie ;-)) i jeśli jeszcze nie próbowaliście, to koniecznie zróbcie. Oczywiście, jeśli lubicie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Naleśniki z bryndzą, Quiche Lorraine, tarta łososiowa i jaja na różne sposoby: faszerowane po polsku, sadzone na mortadeli, gotowane z sosem tatarskim, jajeczne pasty, tradycyjna jajecznica, a do tego Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Niedawno miałam gości… i to nie byle jakich;) Wybitnych, niepowtarzalnych, takich moich od serca. To by było na tyle z opisu sytuacji. Przygotowałam dla nich kilka przekąsek. Jednym z nich był a Zobacz więcej
{{headerMessage}}
. Czterdzieści minut wspinaczki drogą w górę, w mieniłosiernym upale ale za to z widokiem za milion dolarów, przez co przerywanej częstymi fotopauzami. Bo wzdłuż praktycznie całej via Partigiano Berto Zobacz więcej
{{headerMessage}}
, 2016 by piegusek ciastaświętasłodkie 29 comments 0 Facebook Twitter Google + Pinterest piegusek previous post Ryba w zalewie octowej next post Nalewka aroniowa 29 comments Evitaa 3 lutego 2011 at Zobacz więcej
{{headerMessage}}
rodzynki a do jednej kulki dodatkowo dołożyć migdała. Po wyrośnięciu piec w 180 stopniach przez 30 minut. Szczodrak – czy piekliście dzisiaj ? was last modified: Styczeń 24th, 2016 by piegusek Zobacz więcej
{{headerMessage}}
sobie policzki – oświadczył po chwili – bo nieco mi opadły. – Poprawić policzki? – zdziwił się Eu’Stachy, starając się zebrać myśli. – Tak, jesteś w klinice „Moja druga twarz” – odparł hrabia. – O Zobacz więcej
{{headerMessage}}
ją w stylu minimalistycznym. Ściany pociągnięto bielą, skromnie łamaną szarościami. Okna zdobiły czarne rolety, a z sufitu zwieszały się wielkie stożkowe lampy, punktowo oświetlając każdy z Zobacz więcej
{{headerMessage}}
marzeń. A do tego przyrodniczy rezerwat w sąsiedztwie, kilometry szlaków wytyczonych naprzemian przez lasy i winnice, obietnica oglądania winnic w jesiennych odcieniach rozpiętych między złotem a Zobacz więcej
{{headerMessage}}
na Wigilii .Oczywiście zgodziłam się bez wahania . O rety ! Jaka późna godzina - uświadamiam to sobie gdy patrzę na zegar ! Jak ja wszystko przygotuję? O nie ! Nie mam prezentu dla siostry ! Wpadam Zobacz więcej
croquante
croquante Obserwuj blogaObserwujesz bloga
food²
Mój pierwszy raz z See Bloggers

Mój pierwszy raz z See Bloggers 75

0
{{headerMessage}}
się nie tylko sposobem na wyrażanie siebie, ale i na poznawanie ludzi, którzy tak, jak ja są zdrowo zakręceni na tym samym punkcie. Ta konferencja stała się dowodem na to, że założeniefood² było Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Surówka z pora

Surówka z pora 2480

1
{{headerMessage}}
- [image: 3]Aktualnie jeden z najulubieńszych serników mojego syna. Deser jest na zimno, mimo że kalendarzowo od dawna już jesień. W Porto mamy jednak nie... 3 dni temu Kuchnia Bakino Zupa szczawiowa Zobacz więcej
{{headerMessage}}
narzekać na mróz, który dochodził do 7 stopni ... 7 godzin temu Moja Toskania Valdottavo i pieczone kasztany z orkiestrą - Po fescie w Borgo a Mozzano oraz Chifenti mielismy nadzieje, ze wreszcie w Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Pyszna sałatka

Pyszna sałatka 4788

2
{{headerMessage}}
... 7 godzin temu Moja Toskania Valdottavo i pieczone kasztany z orkiestrą - Po fescie w Borgo a Mozzano oraz Chifenti mielismy nadzieje, ze wreszcie w Valdottavo bedzie sie cos dziac. I tak Zobacz więcej
{{headerMessage}}
przepisie ,,Krupnik z grzybkiem,, lekko go modyfikując.**A gr... 1 dzień temu białczyński Paweł Szydłowski – Lechia część 2 - Część 2 Zobacz więcej