o rety goście

miesiącem. A co w weekendowe śniadanie gości na moim stole? Domowa pasta jajeczna! Nie ma lepszej (wg mnie ;-)) i jeśli jeszcze nie próbowaliście, to koniecznie zróbcie. Oczywiście, jeśli lubicie Zobacz więcej
Naleśniki z bryndzą, Quiche Lorraine, tarta łososiowa i jaja na różne sposoby: faszerowane po polsku, sadzone na mortadeli, gotowane z sosem tatarskim, jajeczne pasty, tradycyjna jajecznica, a do tego Zobacz więcej
Niedawno miałam gości… i to nie byle jakich;) Wybitnych, niepowtarzalnych, takich moich od serca. To by było na tyle z opisu sytuacji. Przygotowałam dla nich kilka przekąsek. Jednym z nich był a Zobacz więcej
. Czterdzieści minut wspinaczki drogą w górę, w mieniłosiernym upale ale za to z widokiem za milion dolarów, przez co przerywanej częstymi fotopauzami. Bo wzdłuż praktycznie całej via Partigiano Berto Zobacz więcej
, 2016 by piegusek ciastaświętasłodkie 29 comments 0 Facebook Twitter Google + Pinterest piegusek previous post Ryba w zalewie octowej next post Nalewka aroniowa 29 comments Evitaa 3 lutego 2011 at Zobacz więcej
raz słyszę o tym wypieku:) Fajny! Reply Mary 7 stycznia 2011 at 4:34 pm Fajna tradycja!! Bułeczki naprawdę są znakomicie Reply Karmel-itka. 7 stycznia 2011 at 3:49 pm Piegusku, co za zdjęcia! piękna Zobacz więcej
sobie policzki – oświadczył po chwili – bo nieco mi opadły. – Poprawić policzki? – zdziwił się Eu’Stachy, starając się zebrać myśli. – Tak, jesteś w klinice „Moja druga twarz” – odparł hrabia. – O Zobacz więcej
się po talerzu kulkę. – To zwykła pajęczyna z pająkiem w środku! – wyjaśniła madame Melina, zatrzymując wahadło. – No wie pani! – oburzył się hrabia Puzdro-Puginałł, po czym demonstracyjnie rozgniótł Zobacz więcej
wycieczki absolutnie wymarzony - i, by tak rzec, spełniony, bo gdy się już zobaczyło winnice, poczłapało po terroir, podkradło kilka gron z krzewów, chciałoby się zobaczyć do czego to wszystko Zobacz więcej
na Wigilii .Oczywiście zgodziłam się bez wahania . O rety ! Jaka późna godzina - uświadamiam to sobie gdy patrzę na zegar ! Jak ja wszystko przygotuję? O nie ! Nie mam prezentu dla siostry ! Wpadam Zobacz więcej
się nie tylko sposobem na wyrażanie siebie, ale i na poznawanie ludzi, którzy tak, jak ja są zdrowo zakręceni na tym samym punkcie. Ta konferencja stała się dowodem na to, że założeniefood² było Zobacz więcej
... 1 dzień temu Kwestia Smaku Sakiewki z kurczaka z kaszą jaglaną, serem pleśniowym i pomidorem - Filety z kurczaka nadziewane kaszą jaglaną i serem pleśniowym (u mnie owczy, ale może być kozi lub Zobacz więcej
bloga to oprócz gotowania również ozdoby z masy solnej. Aniołki, baranki, mikołaje … już dawno ... 1 godzinę temu Cookaround forum Grisbì con Nutella | dal mio blog - Immagine:... 1 godzinę temu Zobacz więcej
i pożegnań. Ż... 8 miesięcy temu Szlakiem daktyli... Baharat - *Składniki jakich będziesz potrzebować:* - 1 łyżeczka mielonych ziaren kolendry - 1 łyżeczka kminu - 0,5 łyżeczki mielonego kardamonu - Zobacz więcej
- *Składniki jakich będziesz potrzebować:* - 1 łyżeczka mielonych ziaren kolendry - 1 łyżeczka kminu - 0,5 łyżeczki mielonego kardamonu - ... 8 miesięcy temu Myszki in cucina Tricittà Zobacz więcej