opieńki koncentrat czosnek

sos grzybowy 2 łyżki masła 0,5 kgleśnychgrzybów ( akurat jaużyłemkołpakówale do potrawy nadają sięrównieżmaślaki,opieńki, twardepodgrzybkia wostatecznościnawet boczniaki) 1 niewielki por ( tylko Zobacz więcej
minut w 220 st C na samym dole piekarnika. SOS BAZOWY: Mały słoiczek koncentratu pomidorowego - najlepiej Pudliszki kilka łyżek oliwy kilka łyżek wody płaska łyżeczka ziół prowansalskich 2 ząbki Zobacz więcej
- Acia1065,Człowiek jest tym, co zje.. Marynowane opieńki - Kulinarna Ja Marynowane podgrzybki -Kulinarna Ja Marynowane pomarańcze -Tarzynkowo Marynowane rydze -Jola66,Damsko-męskie spojrzenie na Zobacz więcej
Zupa z grzybów leśnych autorka: aniczka | blog: Kuchenne atelier Podgrzybki w zalewie octowej z cebulką autorka: Katarzynka | blog: Szczęśliwa kuchnia Rydze z patelni na rukoli autorka: A_SE | blog: Zobacz więcej