ossobucco

ZOBACZ TAKŻE:

. Napewno zrobię je na Święta, mięsko było przepyszne, rozpływało się przy każdym kęsie. Składniki: 1 OssoBucco - 250 g 2-3 ząbki czosnku 2-3 gałązki rozmaryny 100 ml martini bianco 200 ml wody 1 Zobacz więcej
Risotto z szafranem i parmezanem To przepyszne klasyczne danie rodem z Mediolanu zagościło dziś na moim stole nie przypadkowo. Otóż Jest to doskonały dodatek do Ossobucco, które na blogu pojawi się Zobacz więcej
Dawno dawno temu, szykowałam przepiękne ossobucco na obiad - możecie poczytać o nim tutaj. Niestety taki elementy są trudne do zdobycia, więc kiedy w ręce trafiła mi pręga wołowa - nie zastanawiałam Zobacz więcej
treściwe, ale bardzo, bardzo smaczne. Dla dodania lekkości podałam je z gremolatą. To lombardyjska specjalność: pietruszka ze skórką cytrynową i czosnkiem. Podaje się ją do ossobucco – duszonej giczy Zobacz więcej
wyglądu. Z niecierpliwością oczekiwałam zupy Cappuccino z raków (35zł). Lekko pikantne o zniewalającym smaku i delikatnej konsystencji zostawia na języku smak nie do opisania. Karta jest pełna Zobacz więcej
(4)omlet(12)oregano(3)oreo(1)orzechy(22)oscypek kozi(1)ossobucco(2)otręby(19)owoce morza(5)owsianka(6)owsianka w słoiku(3)papierówki(3)papryka(8)parmezan(4)pasternak(2)pasty do Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: