pałki kurczaka w tagine

{{headerMessage}}
Kurczak chodził za mną już jakiś czas. W końcu zdecydowałam, że ugotuję tagine. Tagine to marokański sos na ogół z mięsem, gotowany w specjalnym naczyniu z kominkiem.U mnie z powodzeniem tą funkcję Zobacz więcej
{{headerMessage}}
i ciecierzycą autorka: Shabbyeat | blog: ShabbyEat Pieczeń wieprzowa w sosie pieczarkowym autorka: Dagmara U stóp Benbulbena | blog: U stóp Benbulbena Czeskie smaki: Pieczeń wieprzowa à la Hospoda “U Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Premierowe gotowanie z tajine uważam za udane. Co prawda musiałam dołożyć czas, bo po zalecanych 45 minutach całość smakowała jak niedogotowany wywar ze smutnej kozy, ale koniec końców, udało się! Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Maroko. Część I: Tagine z kurczaka i kiszonych cytryn Jest sobotnie słoneczne popołudnie, dzień targowy. W obłokach dymu kucharze grillują mięsa i ryby dla szczęśliwców, którym udało się znaleźć Zobacz więcej
{{headerMessage}}
) – Chilli, czosnek i oliwa Placuszki warzywne z jarmużem z sosem z pomidorów – Coolinarny Pomidory panierowane – Sio-smutki Placki z cukinii i ryżu z sosem tzatziki – Państwo Wojtczuk gotują Cukinia Zobacz więcej