Przepis na pałlina

Powiązane przepisy:

Szkara
Szkara Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
troche-bardziej
128

128 83

Pałlina 15 grudnia 2012 23:30 uwielbiam wszystko o aromacie piernika, bo od razu czuć święta :) Miałabym do Ciebie małe pytanko: wiesz może jak usunąć ramki które są wokół zdjęć w postach ? za Chiny Zobacz więcej
pajjka
pajjka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
I ♥ Breakfast
168.

168. 112

Pałlina 3 czerwca 2012 22:17 Z najnowszych badań wynika, że jako tako nie ma ograniczeń ; jedynie dla osób z podwyższonym poziomem cholesterolu zaleca się max 4 tygodniowo (co zostało podwyższone z Zobacz więcej
pajjka
pajjka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
I ♥ Breakfast
208.

208. 94

Pałlina 13 lipca 2012 09:41 Co do żył, to nie wyszły one odkąd schudłam, lecz od dziecka mam tak cienką skórę, że wszystkie żyły mi zawsze było widać, dlatego nigdy nikt ni miał problemu z pobieraniem Zobacz więcej
pajjka
pajjka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
I ♥ Breakfast
326.

326. 80

Pałlina 9 listopada 2012 07:57 Odmierzam garściami, a z tym makaronem nie było problemu bo w paczce był już podzielony na dwa bloki :) Musli tak samo. Jedna, ale nie przekrojona, tylko złożona, gdyby Zobacz więcej
pajjka
pajjka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
I ♥ Breakfast
433.

433. 85

Pałlina 23 lutego 2013 15:40 Haha xdd Z mamą od rana się rzuciłyśmy na niego ;P Niestety taka jego wada, że znika zbyt szybko. Było rano, było do drugiego śniadania i po brownie ;P Usuń Zobacz więcej
pajjka
pajjka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
I ♥ Breakfast
235.

235. 98

Ja nie mogę! LUDZIE! Na każdym blogu piszecie to samo! U Sylvvi, u Martyny... Ogarnijcie się! Czy tutaj każdy ma już problem za sobą?! Tym Waszym ''zastanawiam się'', ''jadłospis'' widać, że po prostu Zobacz więcej
pajjka
pajjka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
I ♥ Breakfast
459.

459. 91

Pałlina 21 marca 2013 18:51 zewsząd ! Inspirują mnie sklepy, pojedyncze produkty, kolory, pogoda, książki i gazety kulinarne, bary i restauracje, miejsca którymi chadzam, strony internetowe Zobacz więcej
pajjka
pajjka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
I ♥ Breakfast
144.

144. 18

Pałlina 10 maja 2012 21:57 Wiesz co, nie mam ulubionego smaku :) Kocham każde ! Nie ważny smak, czy w kubku, na patyku, bez patyka czy w wafelku, w gałkach, mleczne, wodne, sorbety. Pożeram każde i to Zobacz więcej
pajjka
pajjka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
I ♥ Breakfast
306.

306. 72

Pałlina 20 października 2012 09:43 Dziękuję Aniu, całkowita racja :) Nadmiar białka obciąża nerki i wątrobę, więc nie polecam, 1,5 rama białka / kg masy ciała :) Polecam się stosować, do niektórych Zobacz więcej
trusskawkowa94
trusskawkowa94 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
To co lubię najbardziej ...
77.

77. 81

budyniowa owsianka śmietankowa z kiwi, lodami orzech laskowy i owoce leśne, słonecznikiem i żurawiną, kawa z cynamonem Mmmm owsianka z lodami jest od dziś moją faworytką :D Inspirowałam się Pałliną :) Zobacz więcej
don'tforgettosmile
don'tforgettosmile Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Breakfast like in paradise
195.

195. 113

czekoladowa muffinka, danio lt. śmietankowy, zimne mleko chocolate muffin, creamy homogenized cheese lt., cold milk Dzisiaj rano upiekłam czekoladowe muffinki, na świeżo :) Pyszne są! Oczywiście nie Zobacz więcej
Smakołyki Angeli via Facebook Polish/English/Italian Składniki/Ingredients/Ingredienti: Polish/English/Italian Składniki/Ingredients/Ingredienti: 400 g mąki/ 14 oz all purpose flour/ 400 g di farina Zobacz więcej
EdithS
EdithS Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Quatro Stagioni
Straboi del Trentino

Straboi del Trentino 27

Questo tipico dolce del Trentino si prepara spesso in tutte le sagre estive di quelle zone. 80 g di farina 2 uova 1 albume 100 g di zucchero 25 g di burro 2 dl di vino bianco 1 cucchiaino di Grappa Zobacz więcej
Od dawna miałam ochotę je zrobić, jednak sporo czasu minęło zanim się na nie zdecydowałam. Pojawiły się w zasadzie jako dodatek, bo chciałam poćwiczyć zabawę lukrem plastycznym (Halloween to świetna Zobacz więcej
Millefoglie z bakłażana czyli bakłażan przekładany mozzarella o sosem pomidorowym. Przepyszna wariacja! SKŁADNIKI: 1 bakłażan 1 szklanka sosu pomidorowego 1 kulka mozzarelli np. z mleka bawolego 1 Zobacz więcej
Smakołyki Angeli na Facebooku Polish/English/Italian Składniki/Ingredients/Ingredienti: Ciasto/Dough/Impasto 200 g twarogu/ 200 g (7 oz) quark (cottage cheese)/ 200 g di quark (formaggio) 200 g masła/ Zobacz więcej
Smakołyki Angeli na FacebookuPolish/English/Italian Składniki/Ingredients/Ingredienti: 150 g oleju kokosowego ew masła/ 5.3 oz coconut oil or butter/ 150 g di olio di cocco o burro 1,5 szklanki ziaren Zobacz więcej
trusskawkowa94
trusskawkowa94 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
To co lubię najbardziej ...
89.

89. 122

maślanka jagodowa z jogurtem naturalnym, płatki shreddies, jabłko, maślanka, banan i wiórki kokosowe, pełnoziarnisty rogalik z serem ( z wczoraj) Zdjęcie koszmarne, ale tak to jest o 7 rano na szybko Zobacz więcej
Gnudi (czyt. ńjudi) zwane też malfatti. To samo danie, ale ma dwie nazwy. ‘Gnudi' to nazwa z okolic Florencji, oznacza ‘nagie’, ponieważ w zasadzie przygotowuje się danie z samego nadzienia, bez Zobacz więcej
Ultimamente i dolci mi danno più soddisfazione dei piatti salati. Anche se ci siamo promessi e ripromessi di non mangiarli fino a Natale... ma come si fa? Questa volta Vi propongo la torta con le Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: