pancakes ze słoika/ pancakes in jar

Po słoikowych owsiankach dokonałam nowego odkrycia- słoikowe pancakes! Przygotowanie zajmuje chwilę, a smak....mmm- to będzie jedno z moich nowych ulubionych śniadań! After "oatmeal in jar" I've found Zobacz więcej
with a cup of water and cinnamon. Bring the mixture to boil and then leave on a low heat for about an hour. Add some more water if necessary. At the end strain the dark warm syrupthrough a sieve. Zobacz więcej
Rhubarb is sour and tastes very well when mixed with strawberries. I love it in tarts and cakes as well. This time I decided to join it with sweet and smooth banana. The result was very interesting! Zobacz więcej
i bezkarnym dodatkiem do lodów, sprawdzi się świetnie jako smarowidło na kanapkach, gofrach czy naleśnikach. Date and rose water butter is not only sweet, delicious and pretty versatile but also Zobacz więcej
visiting. While waiting for new recipes you can enjoy salted caramel sauce eaten straight from the jar, with fruits of your choice or together with sandwiches or pancakes :-) 70 g masła / 70 g of Zobacz więcej
serkiem naturalnym :-) Pełnoziarniste rogaliki z dżemem /Whole wheat bagels with jam (scroll down to see a recipe in English) Składniki (12-14 sztuk) Ciasto: 150 g mąki pszennej 150 g mąki pszennej Zobacz więcej
, przelewamy go do słoika. Przechowujemy w lodówce i zużywamy w ciągu 3 dni. Today I present something you will need in the next recipe. But farther than that, it's something you can use on a daily Zobacz więcej
STRAWBERRY CHIA JAM/MOUSSE (RAW) Wspaniały "dżem", tudzież mus. Gęsty, słodki i świeży. Idealny na kanapki, jako słodki sos do deserów, pancakes, porannej owsianki lub prosty przysmak Zobacz więcej
lub na ciepło. Jeszcze lepiej smakuje dzień po przygotowaniu, gdy wszystkie smaki się przegryzą, dlatego najlepiej jest przygotować go dzień wcześniej. Przechowujemy go w szczelnie zamkniętym słoiku Zobacz więcej
na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec ok. 25 -30 min. w 180 topniach Celsjusza, mieszając granolę co 10 min. Ostudzić i wymieszać z rodzynkami. Przechowywać w szczelnym pojemniku, najlepiej Zobacz więcej
time... Therefore it's worth to make some preserves with it, so we can enjoy the taste long after it's gone from the markets. One of the most popular preserves in my country is a recipe for a rhubarb Zobacz więcej
Very cool and simple marmalade, which I prepared for my new dessert, but it will also be a great addition to sandwiches, pancakes and a porridge. It's a lovely accent in current spring-rhubarb Zobacz więcej
. Perfect for fall. Inspired byChocolate Covered Katie CAKE INGREDIENTS(12x8 in cake tin): 1 C wholewheat spelt flour (115g) 1 C homemade pumpkin purée(250g) (I used "Muscat de Provence" type) 5 tbsp Zobacz więcej
, soybean ... etc. Chickpea flour is very nutritious, so everyone should have it always at home. It contains 20% protein. In addition, large amounts of folic acid, about 100 grams provides 120% of the Zobacz więcej
and use them often to make raw buckwheat "porridge" or grind them into flour and use in many different recipes. Recently, I came across a great recipe on "My new roots" website. It was a recipe for Zobacz więcej
scones poranne.com / Śniadanie z nutą endorfin. .1347. letnia owsianka w środku zimy to start a new day in a magical way... na słodkie rozpoczęcie dnia simplicity there is no sincerer love than the Zobacz więcej
DeliciousThinness
DeliciousThinness Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Oat Mornings
(bez tytułu)

(bez tytułu) 67

0
z tuńczykiem Moje Dietetyczne Fanaberie Mus bananowo - kakaowy - bez mleka! Stoliczku nakryj się - Przepisy i rysunki kulinarne Ostatni dzień pracy SPROUTED KITCHEN BUTTERNUT + GREEN CHILE ENCHILADAS Zobacz więcej
mine Gina's Weight Watcher Recipes Avocado Toast Egg-in-a-Hole made by mary Glutenfria, Nyttiga & Veganska Choklad- & Kokosbollar :: Gluten Free, Healthy & Vegan Chocolate Coconut Balls Zobacz więcej