papryka czuszka faszerowana fetą

Składniki: 2 czerwone papryki 10 dag mięsa mielonego wołowego 10 dag pieczarek 1 pomidor 1 puszka czerwonej fasoli pół opakowania sera feta pieprz Sposób wykonania: Odkroić szypułkę i wyciągnąć pestki Zobacz więcej
Kasza jaglana, feta i pomidory zapiekane w czerwonej papryce to zdrowy, wegetariański i bezglutenowy pomysł na posiłek. Danie jest proste do przygotowania i nie ma z nim wiele pracy. Dwie połówki Zobacz więcej
Pomidory faszerowane słonawym serem feta, to smaczna i kolorowa zimna przekąska. Zobacz więcej
Ol-G
Ol-G Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
VegOlga
Faszerowana papryka

Faszerowana papryka 189

Uwielbiam faszerowane warzywa. Można do nich naładować masę pysznych rzeczy, dzięki czemu kombinacje smaków są niezliczone. Dodatkowo, zawsze cieszą oko, więc można je jeść na co dzień, ale także Zobacz więcej
Witam po małej przerwie urlopowej Wyjazd na Chorwację natchnął mnie paroma ciekawymi przepisami, ale na nie musicie jeszcze poczekać Najpierw muszę przestawić się z powrotem na lekkie domowe dania Zobacz więcej
MojaQchnia
MojaQchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
MojaQchnia.pl
Faszerowana papryka

Faszerowana papryka 75

Składniki: czerwone papryki (na 4 papryczki) koncentrat pomidorowy Farsz: mięso mielone (500 g mięsa mielonego) 1 cebula pieczarki (około 500 g) ryż 1 torebka Sól, pieprz Wszystkie składniki farszu Zobacz więcej
kosapopatelni
kosapopatelni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kosą po patelni
Papryka faszerowana

Papryka faszerowana 231

Trochę roboty z tym jest ale efekt jest fajny więc czasem pomęczyć się w kuchni też opłaca. Piękne czerwone papryki pełne mięsa i warzyw - pychotka. Sos wzbogaca całość - można podawać z ziemniakami Zobacz więcej
Smaczne i niskokaloryczne danie, idealne dla wegetarian i osób będących na diecie. Proponuję podawać z ciepłym pieczywem. Składniki: 2 duże papryki czerwone, Opakowanie sera feta, Pęczek szczypiorku, Zobacz więcej
Papryka faszerowana piersią z kurczaka Składniki: (1 porcja) Papryka 100 gram piersi z kurczaka Cebula 30 gram ryżu (u mnie brązowy) Ser mozzarella (może być ser żółty) Przyprawy: Sól Pieprz Papryka Zobacz więcej
Marta
Marta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Codzienne gotowanie
Papryka faszerowana fetą

Papryka faszerowana fetą 2659

Na ten przepis natknęłam się na ulotce pewnego sklepu. Przeczytałam go i bardzo mnie zainteresował - połączenie papryki z fetą - to musi byc pyszne! Nie czekajac długo postanowiłam wypróbować Zobacz więcej
Magda111
Magda111 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Smakowite Dania
Papryka faszerowana serem feta

Papryka faszerowana serem feta 2506

MartynCia ^^27 września 2012 12:03 nie faszerowałam nigdy papryki fetą, ciekawy pomysł :) OdpowiedzUsuń Zobacz więcej
Połączenie pieczonej papryki z serem feta... dla nas rewelacyjny duet . Smak podkreślony bazylią. Świetna przystawka na zimno. Składniki 8 papryk kolorowych pomidorki koktajlowe 300 g sera feta Zobacz więcej
Cytryna
Cytryna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Cytryna&Co
PIECZONA PAPRYKA FASZEROWANA FETĄ

PIECZONA PAPRYKA FASZEROWANA FETĄ 658

Zwykle kupowałam gotowe, małe papryczki faszerowane fetą. Nie spodziewałam się, że domowa wersja ze zwykłej, upieczonej papryki może wyjść tak dobrze. Zalewa sprawia, że feta nabiera zupełnie innego Zobacz więcej
Pewnie zdążyliście zauważyć, że ostatnimi czasy pojawia się tu większa ilość przetworów. Takie są po prostu wymagania sezonu. Szukamy - ja i Wy, sposobów na przetworzenie urodzaju z ogrodu, bądź Zobacz więcej
Szybki obiad na ciepło, ciekawa przekąska bądź kolacja. Jest wiele opcji podania papryki faszerowanej. Dzisiaj będzie z mięsem z indyka, suszonymi pomidorami i oczywiście z fetą. Składniki : * 2-3 Zobacz więcej
Zdrowa Kuchnia
Zdrowa Kuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Zdrowa Kuchnia
Papryka faszerowana fetą

Papryka faszerowana fetą 79

Paprykę przekroić wzdłuż na pół. Usunąc nasiona. Cukinię i jedną połowę papryki pokroić w drobną koteczkę. Wrzucić na patelnię i chwilę podmażyć. Pomidora sparzyć, obrać ze skórki i pokroić w Zobacz więcej
Bardzo smaczny pomysł na obiad czy kolację. Fetę z ryżem pierwszy raz podała mi Agata, bardzo przypadło mi do gustu to połączenie i chętnie wykorzystuję to w innych potrawach. Oczywiście za często nie Zobacz więcej
Najpierw były papryki. Potem cukinie, bakłażany, pomidory... Jejku, czego to ja nie faszerowałam? I czym!:) Sama się dziwię, dlaczego pierwszy przepis na tego typu danie pojawia się na blogu dopiero Zobacz więcej
Beta
Beta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Stare Gary
Papryki faszerowane fetą

Papryki faszerowane fetą 36

Faszerowane papryki są zawsze dobre. Najbardziej lubię te podłużne. Piekę długo. Lubię gdy papryki są bardzo miękkie i lekko przypieczone. Dawniej ucinałam paprykom 'czapeczkę" od góry, ostatnio Zobacz więcej
Kolejny upalny dzień. Przydało by się zjeść na obiad coś lekkiego i niewymagającego jeśli chodzi o spędzanie czasu w kuchni. Korzystając z sezonu na młody szpinak polecam kolejny pomysł na faszerowaną Zobacz więcej