papryka faszerowana feta

Magda111
Magda111 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Smakowite Dania
Papryka faszerowana serem feta

Papryka faszerowana serem feta 2432

2
{{headerMessage}}
MartynCia ^^27 września 2012 12:03 nie faszerowałam nigdy papryki fetą, ciekawy pomysł :) OdpowiedzUsuń Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Szybki obiad na ciepło, ciekawa przekąska bądź kolacja. Jest wiele opcji podania papryki faszerowanej. Dzisiaj będzie z mięsem z indyka, suszonymi pomidorami i oczywiście z fetą. Składniki : * 2-3 Zobacz więcej
Cytryna
Cytryna Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Cytryna&Co
PIECZONA PAPRYKA FASZEROWANA FETĄ

PIECZONA PAPRYKA FASZEROWANA FETĄ 627

0
{{headerMessage}}
Zwykle kupowałam gotowe, małe papryczki faszerowane fetą. Nie spodziewałam się, że domowa wersja ze zwykłej, upieczonej papryki może wyjść tak dobrze. Zalewa sprawia, że feta nabiera zupełnie innego Zobacz więcej
Marta
Marta Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Codzienne gotowanie
Papryka faszerowana fetą

Papryka faszerowana fetą 2602

1
{{headerMessage}}
Na ten przepis natknęłam się na ulotce pewnego sklepu. Przeczytałam go i bardzo mnie zainteresował - połączenie papryki z fetą - to musi byc pyszne! Nie czekajac długo postanowiłam wypróbować Zobacz więcej
Beta
Beta Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Stare Gary
Papryki faszerowane fetą

Papryki faszerowane fetą 25

0
{{headerMessage}}
Faszerowane papryki są zawsze dobre. Najbardziej lubię te podłużne. Piekę długo. Lubię gdy papryki są bardzo miękkie i lekko przypieczone. Dawniej ucinałam paprykom 'czapeczkę" od góry, ostatnio Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Papryka faszerowana warzywami i fetą | Łyżką-Widelcem x Szukaj: 4 October 2014 Facebook Menu główne Przejdź do treści Strona główna Opublikowany 4 października 2014 przez AnnMM Papryka faszerowana Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Na życzenie nasze i wasze. Skoro jest lato, papryki zeszły z ceny, a ja od dawna miałam ochotę na nafaszerowanie ich mięsem to czemu ich niezrobić Do tego ryż i feta, trochę ziół i można się Zobacz więcej
{{headerMessage}}
greckich i dodatkowo poutykałam w nim kosteczki Fety. Czas: 1 godzina Składniki: 12 małych papryk ( wielkości średniego pomidora) 0,5 kg chudej łopatki bez kości ( kupiłam 60 dag bo ok. 10 dag Zobacz więcej
{{headerMessage}}
sama nazwa wskazuje będzie miał go dużo.. Ważne aby do takiej potrawy absolutnie nie dodawać soli, zresztą byłaby stanowczo za słona i nikomu nie przeszłaby przez gardło;) A więc przedstawiam paprykę Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Najpierw były papryki. Potem cukinie, bakłażany, pomidory... Jejku, czego to ja nie faszerowałam? I czym!:) Sama się dziwię, dlaczego pierwszy przepis na tego typu danie pojawia się na blogu dopiero Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Bardzo prosty przepis na efektowne danie. Na moim stole papryka zagościła otulona ryżem z marchewką i kukurydzą, ale nie jest to dodatek konieczny. 6 papryk czerwonych 1 opakowanie ravioli ze Zobacz więcej
{{headerMessage}}
3 - 5 sztuk białych papryk szklankaugotowanegoryżu opakowanie sera feta tymianek sól i pieprz puszka pomidorów ząbek czosnku oliwa z oliwek półłyżeczkinasion fenkułu wykałaczki Do ugotowanego ryżu Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Uwielbiam połączenie sera feta z kiszoną cytryną, postanowiłam więc dodać do tego quinoę i tak powstało to pyszne, gorące i aromatyczne danie :) Składniki: 4 papryki pół szklanki ugotowanej białej Zobacz więcej
{{headerMessage}}
- dzielę się tym z Wami. Niemniej, aby blog nie stał się nudny, monotonny i monotematyczny, staram się publikować także przepisy z innych działów. Dzisiaj pora na coś z serii obiadowej. Danie tanie, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Sezon paprykowy powoli dobiega końca, a ja musiałam wykorzystać jeszcze ostatnie podrygi. Połączenie szpinaku i fety najczęściej gości u mnie w naleśnikach, ale stwierdziłam że w papryce będzie równie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Kolejny upalny dzień. Przydało by się zjeść na obiad coś lekkiego i niewymagającego jeśli chodzi o spędzanie czasu w kuchni. Korzystając z sezonu na młody szpinak polecam kolejny pomysł na faszerowaną Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Zaczniemy tradycyjnie, czyli od przepisu, skończymy zaś recenzją. A już od jutra więcej treści, zdjęć i wpisów. Czyli wszystkiego. Takie noworoczne postanowienie. Udka kurczaka faszerowane fetą i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Lato to pora kontrastowych soczystych kolorów, zarównodookołanas jak i natalerzach. Nie mam wtedy ochoty na smażone potrawy, a i chęć na mięso jakoś przygasa. Królują warzywa, najlepiej nadziewane, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Ostatnio postanowiłam zużyć chociaż woreczek brązowego ryżu, który leży u nas w domu od bardzo długiego już czasu i nikt go nie chce jeść. Przyrządziłam faszerowane papryki z nadzieniem z owego Zobacz więcej
{{headerMessage}}
EAR, czyli jednej z norm żywienia, gdzie zapotrzebowanie na dany składnik odżywczy zostaje pokryte u ok.50% zdrowych prawidłowo żywionych osób wchodzących w skład grupy. PAPRYKI FASZEROWANE KASZĄ Zobacz więcej