papryka faszerowana z indyjską nutą

Warzywny gulasz z indyjską nutą | Makraczka.pl - kulinaria, zdrowie & lifestyle O MNIE ZDROWIE KUCHNIA LIFESTYLE KONTAKT wtorek, kwietnia 25, 2017 Warzywny gulasz z indyjską nutą Dzisiaj coś Zobacz więcej
Od jakiegoś czasu jesteśmy z Dominikiem na diecie, szukam więc pomysłów na obiady, które nas nasycą, ale nie pójdą w boczki. Tak oto powstał ten przepis! :) Bardzo lubię faszerowaną paprykę, to danie Zobacz więcej
Warzywny gulasz z indyjską nutą | Zielona Rewolucja O MNIE ZDROWIE KUCHNIA LIFESTYLE KONTAKT wtorek, kwietnia 25, 2017 Warzywny gulasz z indyjską nutą Dzisiaj coś ekspresowego, pysznego i mega Zobacz więcej
Składniki: 2 czerwone papryki 10 dag mięsa mielonego wołowego 10 dag pieczarek 1 pomidor 1 puszka czerwonej fasoli pół opakowania sera feta pieprz Sposób wykonania: Odkroić szypułkę i wyciągnąć pestki Zobacz więcej
Robiłam kiedyś faszerowaną paprykę na dwa sposoby pokazywałam ją Wamtutaj klik. Jednak tą zrobiłam nieco inaczej i jest wspaniała. 4 duże czerwone papryki 2 łyżki oleju 8 łyżeczek pomidorowego pesto Zobacz więcej
Faszerowane warzywa (i pieczarki) to coś, co mogłabym jeść bardzo często! Nie wiedząc czemu, mam do nich słabość. Na moim blogu znajdziecie warzywa faszerowane aromatycznym risotto jak i pieczarki Zobacz więcej
luczynskania
luczynskania Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kulinarnie pokręcona
Faszerowana papryka

Faszerowana papryka 534

Wrzesień to najlepszy czas na przygotowanie faszerowanej papryki. Papryka jest teraz wyjątkowo soczysta i świeża. Polecam szczególnie to danie na jesienną pogodę. Zostały nam już ostatnie chwile na Zobacz więcej
Ol-G
Ol-G Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
VegOlga
Faszerowana papryka

Faszerowana papryka 290

Uwielbiam faszerowane warzywa. Można do nich naładować masę pysznych rzeczy, dzięki czemu kombinacje smaków są niezliczone. Dodatkowo, zawsze cieszą oko, więc można je jeść na co dzień, ale także Zobacz więcej
MojaQchnia
MojaQchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
MojaQchnia.pl
Faszerowana papryka

Faszerowana papryka 127

Składniki: czerwone papryki (na 4 papryczki) koncentrat pomidorowy Farsz: mięso mielone (500 g mięsa mielonego) 1 cebula pieczarki (około 500 g) ryż 1 torebka Sól, pieprz Wszystkie składniki farszu Zobacz więcej
Młoda cukinia pysznie nadziana i zapieczona! Gdy w sezonie dostępna jest w "zieleniakach" młoda cukinia, bardzo często przyrządzam ją na obiad. Zarówno smażę, jak i duszę, a także podpiekam, czy też Zobacz więcej
Tani, pożywny i banalnie prosty w przygotowaniu obiad nie tylko dla studentów:) I dobry sposób na przemycenie zdrowych strączków. Najlepszy z ryżem albo z pieczywem. Dal z grochu – tani obiad z Zobacz więcej
Kalafior, cukinia, kalarepa, brokuły to warzywa sezonowe, bardzo, ale to bardzo zdrowe . Można z nich przeróżne pyszności gotować , zjadać ich do woli, niczego sobie nie żałować. Kalorii mało mają, bo Zobacz więcej
Jajka z nutą szczypiorku faszerowane brokułem - WIELKANOC - Szalona Kuchnia Eweliny - bloog.pl Bloog Kuchnia załóż bloga zaloguj MENU Szalona Kuchnia Eweliny Jajka z nutą szczypiorku faszerowane Zobacz więcej
HannaT
HannaT Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
HIT PYCHOTKA
PAPRYKA FASZEROWANA Z PIECZARKAMI

PAPRYKA FASZEROWANA Z PIECZARKAMI 574

Papryka faszerowana z pieczarkami 4 papryki żółte lub czerwone 500 g pieczarek 1 cebula 100 g ryżu lub 1 woreczek ryżu albo ryżu z soczewicą 200 g żółtego sera (np. cheddar) olej do smażenia sol i Zobacz więcej
Papryka faszerowana piersią z kurczaka Składniki: (1 porcja) Papryka 100 gram piersi z kurczaka Cebula 30 gram ryżu (u mnie brązowy) Ser mozzarella (może być ser żółty) Przyprawy: Sól Pieprz Papryka Zobacz więcej
Najlepsze rozgrzewające jesienne danie? Zupa z ciecierzycy z indyjskimi przyprawami! Rozgrzewa organizm, syci i cieszy kubki smakowe mnogością aromatów. Zupa przygotowana z mleczkiem kokosowym i pastą Zobacz więcej
Znowu powracam do indyjskich smaków,ale odkąd kupiłam kolendrę i kmin rzymski to próbuję je cały czas gdzieś wkraść :> Dzisiaj w niezwykle aromatycznym nadzieniu w połączeniu z soczewicą czerwoną i Zobacz więcej
Paprykę faszerowałam już na wiele sposobów, nie mniej jednak nie było mi ciężko wymyślić nowe nadzienie. Tworząc ten przepis pozostawałam pod wpływem przepisu Panny Malwinny z Filozofii smaku z Zobacz więcej
Megg
Megg Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kuchnia i podróże
Potrawka z nutą indyjską

Potrawka z nutą indyjską 132

Szybka potrawka z nutą indyjską to danie, które wymyśliłam, gdy miałam mało czasu i brak pomysłu na obiad. Potrawka ta jest bardzo prosta i szybkie w wykonaniu, a dodatkowo bardzo smaczna. Może być Zobacz więcej
Wczoraj, podczas pieczenia ciasta korzystając z funkcji dual cook w piekarniku Samsung upiekłam kruche babeczki - doskonałe do nadziewania, zarówno na słodko (wtedy sól zamieniamy na cukier) jak i na Zobacz więcej