paryka faszerowana

Dawno, dawno temu, kiedy w pewnym kraju na półkach sklepowych można było zobaczyć tylko ocet, a sklepy mięsne z powodzeniem mogły udawać sklepy żelazne, ponieważ były w nich tylko wielkie metalowe Zobacz więcej
i lyzka oliwy. * Jajka kroimy na pol i usuwamy zoltko. Mieszamy zoltko z tunczykiem, pieczona paryka oraz lyzka sosu pomidorowegp. Solimy i pieprzymy. Faszerujemy tym jajka. * Ukladamy jajka w Zobacz więcej
Znowu te cukinie ... pyszne cukinie ,jednak troszke w smaku wyjatkowe nie sa ,ale jesli polaczyc je z czyms ostrzejszym i bardziej wyrazistym ,mozna je jesc codziennie. Takie sa wlasnie moje Zobacz więcej
Bardzo lubię kuchnię bułgarską, a w szczególności faszerowane warzywa. Kiedyś zrobiłam danie, które nazywa się czuszki biurek - paryka nadziewana serem i smażona w panierce. SKŁADNIKI na 2 porcje: 2 Zobacz więcej