pasta rukolowa

placuszki, układamy po kilka sztuk, oddzielając np. ręcznikiem papierowym aby się nie sklejały. Piec na suchej, mocno rozgrzanej patelni po obu stronach. Do chlebków był dość nietypowy dodatek, ale Zobacz więcej
Ta pasta może mieć kilka zastosowań. Można wymieszać ją z ugotowanym makaronem, dodając nieco oliwy, posmarować nią kanapki lub nafaszerować jajka. Wszystkie sposoby wypróbowałam i wszystkie Zobacz więcej
konkursu „Kulinarna frajda-przepisy blogerów kulinarnych” są: Anna Maciejewska i przepis- Wrapsy z paluszkami rybnymi Pieruńskie maszkety i przepis- Ciasteczka z białym winem Saszka K i przepis- Zobacz więcej
autorka: Wyraczynka | blog: Kuchnia z wyrakiem Bakłażan faszerowany mięsem i papryką z miętą autorka: Wyraczynka | blog: Kuchnia z wyrakiem Otomański deser ryżowy autorka: Wyraczynka | blog: Kuchnia Zobacz więcej