pasta z bialego sera

{{headerMessage}}
bez posypywania serem by w ten sposob mòc delektowac sie w pelni smakiem i nie "profanowac" go wyrazistym jakby niebylo smakiem sera. Znam jednak takich, ktorzy bez dosypania parmezanu lub pecorino Zobacz więcej
karto_flana
karto_flana Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Z kartoflanego pola
Fondue

Fondue 797

4
{{headerMessage}}
i robione jest z zoltego sera z dodatkiem bialego wina. Innym rodzajem fondue jest takie przyzadzone na rosole. Jest takze slodkie fondue czekoladowe z owocami. Idea jest prosta: podgrzewany garnek z Zobacz więcej
{{headerMessage}}
często robił taką pastę ze szprotek w sosie pomidorowym. Ja takie pasty robione na szybko, kojarzę z dzieciństwa. Byle dodatek, kilka machnięć widelcem i była pasta. A i dziecko było zadowolone, że Zobacz więcej
{{headerMessage}}
w nim rozprowadzamy. Chwilke podsmazamy (zasmazka ma byc wciaz jasna). Wlewamy mleko ciagle mieszajac. Solimy do smaku i doprowadzamy do wrzenia ciagle mieszajac tak, aby nie porobily nam sie grudy. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
szarlotka sypana jablecznik z dodatkiem gruszek kuchnia Josi placuszki amerykanskie z truskawkami bananowo-truskawkowy deser lodowy tarta z mascarpone i truskawkami smoothie z bananem i brzoskwinia Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Placek z kefirem

Placek z kefirem 3092

0
{{headerMessage}}
TwitterUdostępnij w usłudze Facebook Etykiety:ciasta Reakcje: Brak komentarzy: Prześlij komentarz Nowszy postStarszy postStrona główna Subskrybuj:Komentarze do posta (Atom) O mnie Beata Kraków, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
, głównie w sektorze ... 7 godzin temu Zimozielony ogród Podsumowanie 2013 roku - część 1 - Wczoraj przedstawiłem Państwu statystyki bloga za rok 2013. A ponieważ początek stycznia to dobry moment na Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Paszteciki

Paszteciki 9257

1
{{headerMessage}}
Podsumowanie 2013 roku - część 1 - Wczoraj przedstawiłem Państwu statystyki bloga za rok 2013. A ponieważ początek stycznia to dobry moment na sprawozdanie z minionego roku, dziś przedstawię... 8 Zobacz więcej
{{headerMessage}}
zamykało definitywnie działalność, głównie w sektorze ... 9 godzin temu Zimozielony ogród Podsumowanie 2013 roku - część 1 - Wczoraj przedstawiłem Państwu statystyki bloga za rok 2013. A ponieważ Zobacz więcej
{{headerMessage}}
. Podam Ci dzi... 2 tygodnie temu Myszki in cucina Il miglior Piernik / Piernik idealny - *Polska wersja językowa znajduje się w dolnej części przepisu*Oggi abbiamo avuto una bellissima (e cortissima) Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Pierniczki

Pierniczki 1636

0
{{headerMessage}}
nie sądziłam, że gdy wszyscy dookoła będą kipieć przedświąteczną energią, ja będę spokojnie dryfować w swoim grudniowym zmęczeniu. I wcale nie mam wy... 2 tygodnie temu W mojej kuchni ... Żurek - Zobacz więcej
{{headerMessage}}
ma prawa autorskie do 24-25-26... 4 dni temu Żeby życie miało smaczek... zimne nóżki (galareta z golonki) - Jakiś czas temu kupiłam sobie nowe foremki na galaretki. Sprawdziły się idealnie, galaretki Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Pierniczki Izy

Pierniczki Izy 787

0
{{headerMessage}}
... 4 dni temu Żeby życie miało smaczek... zimne nóżki (galareta z golonki) - Jakiś czas temu kupiłam sobie nowe foremki na galaretki. Sprawdziły się idealnie, galaretki wyglądały ślicznie. Jak Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Chleb Danusi

Chleb Danusi 1459

1
{{headerMessage}}
nóżki (galareta z golonki) - Jakiś czas temu kupiłam sobie nowe foremki na galaretki. Sprawdziły się idealnie, galaretki wyglądały ślicznie. Jak smakowały? Nie wiem, bo za golonką nie ... 4 dni temu Zobacz więcej
{{headerMessage}}
... zimne nóżki (galareta z golonki) - Jakiś czas temu kupiłam sobie nowe foremki na galaretki. Sprawdziły się idealnie, galaretki wyglądały ślicznie. Jak smakowały? Nie wiem, bo za golonką nie ... 4 Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Człowiek jest tym, co zje...: Gołąbki bez zawijania skip to main | skip to sidebar Człowiek jest tym, co zje... Kuchnia, podróże, może coś więcej... czwartek, 2 stycznia 2014 Gołąbki bez zawijania 1 Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Człowiek jest tym, co zje...: Sałatka z białej kapusty Bogusi skip to main | skip to sidebar Człowiek jest tym, co zje... Kuchnia, podróże, może coś więcej... czwartek, 2 stycznia 2014 Sałatka z Zobacz więcej