pasta z paryki

{{headerMessage}}
aż poczujemy zapach czosnku w powietrzu, uważajcie żeby nie przypalić), nie dłużej niż jedną minutę. Na koniec smażenia czosnku dodajemy przyprawy. 4. Wszystkie składniki mieszamy i doprawiamy do Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Tom kha kai to moja ulubiona tajska zupa. Jest niezwykle aromatyczna, lekko pikantna, ale do sławnej zupy tom yum daleko jej w tym względzie. Tom kha kai można zrobić całkowicie samodzielnie, albo Zobacz więcej
Aga
Aga Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Pichcę sobie
Ajwar

Ajwar 60

1
{{headerMessage}}
Papryka rosła i rosła, aż w końcu przyszła na nią pora. co z niej zrobić? W domu marynowanej nikt nie je. Myślę, myśle, wertuję przepisy, internet... I tak oto znalazłam prosty przepis na AJWAR. To Zobacz więcej
Kuchnia Indyjska
Kuchnia Indyjska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kuchnia Indyjska
Hummus

Hummus 68

0
{{headerMessage}}
lub pokrojonym w paski ogorkiem. SKLADNIKI: 1 puszka ciecierzycy (450 gram) 2 lyzki soku z cutryny 1 lyzka tahini, czyli pasty z sezama (jezeli nie mozecie znalezc tahini mozna uzyc masla Zobacz więcej
{{headerMessage}}
komentarzy Składniki: 1) 1 tortilla + serek kozi + paski paryki czerwonej + sałata lub roszpunka i rukola+ schab + żurawina 2) 1 tortilla + serek philadephia + sałata lub roszpunka i rukola+ salami + Zobacz więcej
Beata
Beata Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Magazyn Kuchenny
Pieczony kurczak mocno paprykowy

Pieczony kurczak mocno paprykowy 132

0
{{headerMessage}}
Kurczaka w mocno paprykowej paście zrobiłam po raz pierwszy przypadkiem, kombinując, co przyrządzić na kolację, z tego, co akurat mam w lodówce. Dodajmy, że akurat niezbyt pełnej. Czy nie sądzicie, że Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Chrupiąca, orientalna sałatka makaronowa satay – z domowym masłem orzechowymNIE BO PIEKŁO | NIE BO PIEKŁO Strona główna Przepisy Lifestyle Korporacja Kontakt O mnie Blog Kulinarno – Lifestyle'owy Zobacz więcej