pasta zmakreli - sprawdzone przepisy kulinarne

liczba wyników: 2

Pasta z makreli i jajek

Kitchen Witchery

...  Bardzo smacznapasta z wędzonej makreli, zdecydowanie lepsza niż pasty ze sklepu i na pewnodużo zdrowsza. Łatwa w przygotowaniu, jedyną trudnością jest obieranie mięsa zryby. Składniki: - mięso obrane zmakreli (ok.250 g) - 2 jajkaugotowane na twardo - 2 łyżki startegosera żółtego - 1 szalotka - 3 łyżkikukurydzy z puszki - natkapietruszki - 1 łyżkamajonezu - pieprz  Jajka, szalotkę i natkę pietruszki siekamy, wrzucamy do miski razem z resztą składników i doprawiamy do smaku pieprzem.   Smacznego!...

Wilgotne miasteczka w letargu

Strawberries from Poland

...szarej, mglistej iwilgotnej aury, pozostawiam Was z garścią zdjęć i cytatów. I dwiema pastami zmakreli, aby pozostać w nadmorskim klimacie. " I Międzyzdroje znowu roztaczały swoje późnojesienne wdzięki:dźwięk dzwonów jak na pogrzeb, a wpowietrzu zapach mrozu i węglowego pyłu, z nutą portu na dnie. Te zapachybyły tak głębokie, rozwijały się tak długo...

Ostatnio wyszukiwane:

sernik z polewa wisniowa, krem kasza jęczmienna, sałatka z jęczmiennej, trufle twarogowe, nalewka z gorzkiej czekolady, ketchup di, dżem morelowo brzoskwiniowy, ciasto maslane z jagodami, sok z aronii i cytryny, placuszki mango, sok z malin tradycyjny, powidla śliwkowe z węgierek, dynia w słodko kwaśnej marynacie, dżem z zielonych pomidorów, pieczona papryka w oliwie, pieczona papryka w czosnkowej zalewie, babka z majonezem i brzoskwiniami, zawijasy z kurczaka z ananasem, mleko skondensowane do wafli, ciasto czekoladowe orzechowo

Informujemy, że na swoich stronach Phoenix Press Sp. z o.o. Sp.k. wykorzystuje wraz z innymi podmiotami współpracującymi pliki  cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych i w celu dostosowania serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników.  Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia. Kliknij polityka cookies, aby dowiedzieć się więcej, w tym jak zarządzać plikami cookies.

x